Dodaj do ulubionych

prezes Stradomia odwołany?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 23:37
słyszeliście coś o tym że stradom zamykają?
podobno prezes K. dostał "wymówienie"...
Obserwuj wątek
    • Gość: Były pracownik Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 08:57
      A wcale sie nie dziwie przy takim kierowniczym bydle to by nawet Microsoft
      zamkneli pozdrawiam wszystkich pracowników C.Z.P.Ln Stradom w szczególnosci
      Polipropylen
      • Gość: też były p. Re: Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 10:38
        tesz słyszałem że została tylko jedna Pani w kierownictwie .Oj CZARNO to widze!!!
        • Gość: też były II Re: Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 18:47
          Prezesa nie żal, bo to kawał krętaka było.
          Wyprowadził kupe kasy z zakładu. Na koniec kupił jeszcze
          jakąś brykę. Szkoda tylko ludzi, no i zakładu.
          Słyszałem,że ten nowy prezes ,to jakiś młokos , który przyjechał dokończyć dzieło.
          Szkoda.Pozdrawiam Opakowania (podobno na wymarciu)
          • Gość: XXX Re: Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 21:44
            No i co z tego, że odwołany??
            Nic sie nie zmieni. Zamkną zakład.
            Jeszcze trochę nagrzeszą i zamkną.
            • Gość: xxx Re: Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:41
              mhhh
          • Gość: . Re: Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:08
            skoro wyprowadzil kupe kasy to czemu nie doniosles na niego do prokuratury i nie
            probowales uratowac fabryki?
            • Gość: XXX Re: Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 18:59
              Bo wcześniej mnie zwolnił.
              Myśle jednak ,że znajdą się tacy ,co zgłoszą do prokuratury.
              Dużo trzeba wyjaśnić.Oni przyjezdżją tylko nachapać kasy i nic więcej.
              • Gość: . Re: Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 19:25
                wczesniej cie zwolnil i co w zwiazku z tym? skoro widziales, ze kradl to po
                zwolnieniu do prokuratury pojsc juz nie mogles..?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka