Gość: ziewak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 23:37 słyszeliście coś o tym że stradom zamykają? podobno prezes K. dostał "wymówienie"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Były pracownik Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 08:57 A wcale sie nie dziwie przy takim kierowniczym bydle to by nawet Microsoft zamkneli pozdrawiam wszystkich pracowników C.Z.P.Ln Stradom w szczególnosci Polipropylen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też były p. Re: Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 10:38 tesz słyszałem że została tylko jedna Pani w kierownictwie .Oj CZARNO to widze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też były II Re: Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 18:47 Prezesa nie żal, bo to kawał krętaka było. Wyprowadził kupe kasy z zakładu. Na koniec kupił jeszcze jakąś brykę. Szkoda tylko ludzi, no i zakładu. Słyszałem,że ten nowy prezes ,to jakiś młokos , który przyjechał dokończyć dzieło. Szkoda.Pozdrawiam Opakowania (podobno na wymarciu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 21:44 No i co z tego, że odwołany?? Nic sie nie zmieni. Zamkną zakład. Jeszcze trochę nagrzeszą i zamkną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:41 mhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:08 skoro wyprowadzil kupe kasy to czemu nie doniosles na niego do prokuratury i nie probowales uratowac fabryki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 18:59 Bo wcześniej mnie zwolnił. Myśle jednak ,że znajdą się tacy ,co zgłoszą do prokuratury. Dużo trzeba wyjaśnić.Oni przyjezdżją tylko nachapać kasy i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ludzie sprzedawajcie akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 19:25 wczesniej cie zwolnil i co w zwiazku z tym? skoro widziales, ze kradl to po zwolnieniu do prokuratury pojsc juz nie mogles..? Odpowiedz Link Zgłoś