Dodaj do ulubionych

Serwis telefonów kom. w Bydgoszczy. Ostrzegam!!!!!

21.10.06, 22:21
Oddałem swoją motkę do naprawy. Poszedłem do salonu ery i... to był chyba
największy błąd odkąd jestem na tym świecie. Wysłali go oni do serwisu w
Bydgoszczy (Teleplan Polska sp. z o.o.) gdzie trzymali go prawie tydzień i
niestety coś przy nim robili, bo telefon wrócił do mnie... bardziej zepsuty
niż jak go oddawałem do naprawy. Teraz naładowanie go graniczy z cudem. Ciągle
tylko napis na wyświetlaczu: nie można naładować. :/

W poniedziałek do nich dzwonię i robię aferę. Nawet żal im było przeczyścić go
z kurzu ale tandetną folię na wyświetlacz nakleili :/.
Obserwuj wątek
    • barracuda7110 Re: Serwis telefonów kom. w Bydgoszczy. Ostrzegam 21.10.06, 22:42
      Zapomniałem dodać, że jak już się zacznie ładować to gubi zasięg. Po prostu
      cudownie :/.
      • kolodziejo Re: Serwis telefonów kom. w Bydgoszczy. Ostrzegam 22.10.06, 09:54
        Dopisuję do listy CCS-Serwis w Warszawie. Nikt nie potrafi tak doprawić Philipsa
        czy SE jak oni. Co do teleplanu, tak samo "naprawili" mojej koleżance C261 jak
        Tobie V3x.
        • barracuda7110 Re: Serwis telefonów kom. w Bydgoszczy. Ostrzegam 22.10.06, 12:36
          Na szczęście nie wysłałem do nich mojej kochanej v3x tylko e398. Za popsucie mi v3x odwiedziłbym ich i osobiście opier***.
          • kolodziejo Re: Serwis telefonów kom. w Bydgoszczy. Ostrzegam 22.10.06, 15:51
            Kiedyś miałem Sony CMD-J7. Za każdym razem, gdy jechał do CCS-Serwisu wracał
            bardziej zepsuty. W końcu, po 6 "naprawach", wymienili go na nowy egzemplarz, bo
            nie było już co naprawiać. Poza tym ściemniali w opisie naprawy, że np.
            wymieniali akumulator, który po pierwsze miał wciąż tą samą rysę i numer
            seryjny, a po drugie bardzo dobrze się sprawował - czyli ktoś tam kradnie
            części, które niby wymienia. Podobnie telefon po "wymianie oprogramowania", w
            którym zostały nawet stare SMSy przechowywane w telefonie :). Historia była
            zresztą bardzo ciekawa -> wymienili oprogramowanie - zepsuli wyświetlacz,
            wymienili wyświetlacz - przestał działać głośnik, wymienili głośnik - nie
            podświetlał się ekran ........
    • szprota [priv] 27.10.06, 01:11
      to już rozumiem, czemuś się chciał zamienić na k700i :P
      • barracuda7110 Re: [priv] 28.10.06, 09:31
        Dopóki motka nie będzie w pełni sprawna to się nie zamieniam ew. dopłacam do
        takiej zamiany :P.
    • barracuda7110 Re: Serwis telefonów kom. w Bydgoszczy. Ostrzegam 25.11.06, 19:32
      Hehe wg firmy Teleplan Bydgoszcz telefon może w przeciągu 2- 3 tygodni
      zardzewieć z powodu zalania. Taaaaaaaaa jak był u nich ostatnio (właśnie ze 3
      tygodnie temu) to nie widzieli znaków zalania. Czyżby oni wylali na niego kawę
      czy coś innego?

Żenada! 100% żenada! Panowie idźcie kartofle kopać a nie telefony naprawiać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka