Dodaj do ulubionych

Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok...

22.11.06, 23:37
Nie wiem jak Wy sądzicie, ale ja obejrzawszy ten program zauważam, że
Marcinkiewicz przygasa. Jest coraz bardziej zmęczony, jego uśmiech jest coraz
bardziej niepewny, a jego sztuczki PR są przez to coraz bardziej żałosne.
Swoją drogą ciekawe czy czekoladowa teczka którą otrzymał w programie, jest
zapowiedzią wyborczego zwycięstwa czy klęski...
Obserwuj wątek
    • jaa_ga Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 22.11.06, 23:40
      A to nie była powtórka???
      Przecież Marcinkiewicz nawołuje do żałoby, a tam była zabawa na 14 fajerek...?

Cały cyborg...zakłamany pajac

• reakcjonista6 Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 22.11.06, 23:46
        nie sądzę aby to była powtórka, wystarczy by nagrywali przed wtorkiem...
        • francois.jenois Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 22.11.06, 23:48
          Dzisiaj przez cały dzień pacynkiewicz w zetce miał reklamy wyborcze. Tylko on w
          .... .....y
          • reakcjonista6 Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 22.11.06, 23:50
            No cóż, tragedia tragedią, kampania kampanią. W polityce nie ma sentymentów.
            • francois.jenois Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 00:18
              Sentymentów nie ma, ale Kaczory przez cały dzień nawoływali o ograniczenie
              kampanii w mediach.
              • incoqnito Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 00:26
                a wyobraż sobie ze to był owykupioe wcześniej i radio zet zdjeło juz te
                reklamy - wiem bo pracuję w dziale wizerunku Pana Marcinkiewicza.

dziękuję za uwagę
                • bryt.bryt Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 00:40
                  incoqnito napisał:

> a wyobraż sobie ze to był owykupioe wcześniej i radio zet zdjeło juz te
                  > reklamy - wiem bo pracuję w dziale wizerunku Pana Marcinkiewicza.

Od kiedy fakt wykupienia reklamy nie pozwala reklamodawcy zrezygnowac z emisji?
                  Czyby radiostacji moglo zabraknac jingla na te kilkanscie sekund?
                  • nippon3 Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 01:23
                    to wina zetki bo inne stacje zblokowały tylko zet specjalnie do 21 puszczała by
                    oczernic marcinkiewicza.

• reakcjonista6 Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 01:27
                      A więc układ (kontr)atakuje? I tak można...
                • sierzant_nowak buhahaha - czyli rzeczywiscie platne pieski PISu 23.11.06, 09:52
                  nadaja na tym forum w ramach obowiazkow sluzbowych :D Sliczne...
              • bryt.bryt Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 00:41
                francois.jenois napisał:

> Sentymentów nie ma, ale Kaczory przez cały dzień nawoływali o ograniczenie
                > kampanii w mediach.

Oni nie od dzis wyznaczaja nowe standardy. Zalosni hipokryci.
                • nippon3 masz lustro 23.11.06, 01:25
                  sam jesteś żałosny - wyjesz i wyjesz i marcinkiewcz wygra hehehehehehe

juz jetses pzregrany i tym wieszky ból hgw bo mysli ze ma szanse.

po wydymał borowskiego a borowski po.
                  "chcielli wydymać freda - to fred wydymał was" pulp fiction
        • incoqnito żenujący jesteście 23.11.06, 00:24
          załużcie klub gazeta-pesymiści

tak sie zastanawiam-jesteście pracownikami gazety? chyba tak bo nic innego do
          głowy mi nie przychodzi.

i tam marcinkiewicz wygra bo hanka ma prezencję kelnerki i ta jej wymowa...

żenua :)
          • reakcjonista6 Re: żenujący jesteście 23.11.06, 00:54
            Pracujesz w dziale wizerunku Marcinkiewicza? No to mam nadzieję, że wykonując
            swoje obowiązki zawodowe używasz dobrego programu/słownika ortograficznego
            (nie "załużcie" lecz załÓżcie!). Grunt to profesjonalizm. Pozdrawiam
            • nippon3 nieomylny siem znalazł 23.11.06, 01:21
              daruj sobie swoje erratki
              • reakcjonista6 Re: nieomylny siem znalazł 23.11.06, 01:34
                czy Ty też pracujesz dla pana Marcinkiewicza? zastanawiam się, bo Twoje posty
                są pełne negatywnych emocji. nie muszę lubić Marcinkiewicza, nie muszę lubić
                Waltz. tylko spokój może nas uratować. mimo wszystko pozdrawiam.
          • moscowbridge Re: żenujący jesteście 23.11.06, 11:13
            wybory prezydenta miasta nie są konkursem piękności. co do wymowy
            Marcinkiewicza: też się można przyczepić, ale chyba szkoda czasu na argumenty
            na tym poziomie. i przy okazji: nie jestem pracownikiem gazety.
    • ubu_roy Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 22.11.06, 23:55
      Nie ma roznicy. I tak wygra. Bo popieraja go kumple z Opus Dei. Premier Pacynka
      musi wygrac by dokonczyc budowe Swiatyni Proznosci w wilanowie. Twoje zdanie i
      twoje wrazenia nie maja tu zadnego znaczenia.
      • reakcjonista6 Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 22.11.06, 23:56
        Sugerujesz, że głosy są już policzone?
        • reakcjonista6 Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 00:10
          dodam jeszcze, że Waltz ma duże szanse na wygraną z Marcinkiewiczem, Warszawa
          nie chce PiS-u...
          • alistair-p Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 00:14
            Masz rację,trzeba zacząć coś wreszcie robić w tym mieście.Kazio do Gorzowa !!!
            • reakcjonista6 Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 00:26
              najlepsze jest to, że mniej więcej do 2003 roku Kazio był strasznym
              nacjonalistą gorzowskim, zwalczał Zieloną Górę... a teraz to warszawiak pełną
              gębą... :)
              • incoqnito Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 00:29
                a ty cały czas na dupie w tym samym miejscu- tylko krowy nie zmieniaja pastwiska
                • woda.woda Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 11:16
                  Dojrzały człowiek ma ugruntowane poglądy. Chcesz powiedzieć, że Marciknkiewicz
                  jest niedojrzałym młokosem?
                  • incoqnito Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 11:24
                    hehehehehehehehehe nie zrozumiałęś mojej wypowiedzi?????????????????????/

dzizus !

marsz do szkoły !
    • porannakawa Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 01:00
      reakcjonista6 napisała:

> Swoją drogą ciekawe czy czekoladowa teczka którą otrzymał w programie, jest
      > zapowiedzią wyborczego zwycięstwa czy klęski...

Czekoladowa taczka?
      Wyłożyć starymi numerami Trybuny Ludu i wio - na sołtysa do Santocka - to taka
      wioska koło Gorzowa.
      Tam bedzie maiał założony telefon sołtysowski i bedzie się mógł wykazywać bo
      drogę dojazdową do wsi trzeba wysypać żużlem!
      • reakcjonista6 Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 01:08
        TEczka, moja droga Poranna Kawo, tEczka. Iście freudowska pomyłka z Twojej
        strony. A rozwinięcie skrótu bardzo zabawne :)
    • sisius.monachomachijski Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 02:01
      ...wśród prezentów zabrakło numeru 4: czekoladowego tłuczka...głosujące panie
      nie miałyby wtedy wyboru...

p.i.s.(dawniej p.s.) czy skrywana (wstyd?) małżonka była obecna?
    • silesius.monachijski22 Niemadre lewactwo: chcielibyscie HGW, a nie wiecie 23.11.06, 02:03
      jak; wszystkie wasze posty, to przyklad debilizmu: "yntelekt poszedl w diably"

reakcjonista6 napisała:

> Nie wiem jak Wy sądzicie, ale ja obejrzawszy ten program zauważam, że
      > Marcinkiewicz przygasa. Jest coraz bardziej zmęczony, jego uśmiech jest coraz
      > bardziej niepewny, a jego sztuczki PR są przez to coraz bardziej żałosne.
      > Swoją drogą ciekawe czy czekoladowa teczka którą otrzymał w programie, jest
      > zapowiedzią wyborczego zwycięstwa czy klęski...
      • sisius.monachomachijski Re: Niemadre lewactwo: chcielibyscie HGW, a nie w 23.11.06, 02:26
        kulawy obok, manierka pusta...chce się wyć?...turek się yntelekt zwie...a to
        nowina
        • kum.z.antalowki Rok temu nie wiedziałem kto to jest ten pan Kazio 23.11.06, 03:02
          Jak go bracia kaczory powołały na premiera, a barat prezydent uroczycie wręczył
          kmiotkowi "Kodeks prezydencki postępowania etycznego dla Premiera i Ministrów",
          żeby wiedział co mu wolno, a czego nie - to sie tu wszyscy pytali: "A skąd on
          takiego wypłosza wytrzasnął?" Licealny naczyciel fizyki z Gorzowa, co na
          gardłowaniu w ZCHNie się wawansował na wiceministra oświaty...A tu raptem -
          premier! premier, któremu trzeba dać na pismie, zeby wiedział, że trzeba
          rozdzielać interes prywatny i rodzinny od publicznego, a działalność partyjną
          od ministerialnej.
          Potem go szurnęli i ta Warszawa to tak en passant, jakoś nieobowiązująco.
          Trochę na przeczekanie w "zamrażarce", a trochę jak "zapchajdziura", by nie
          wlazł do ratusza ktoś z opozycji, kto mógłby bez taryfy ulgowej przeczesać
          zgrzebłem kwity po kaczej działanosci w magistracie.
          Ą że tam za dużo pary i szmalu szło w propagandowy gwizdek - to było widać,
          słychać i czuć.
          Zaletą demokracji jest to, że konkurujące ośrodki polityczne wzajemnie się
          kontrolują. Jak władza dba o "tajemnice" i "brak przejrzystości" - to trudno ja
          kontrolować w czasie kadencji. Ale po ZMIANIE WARTY W RATUSZU - taka kontrola i
          zajrzenie do teczek w magistrackich szafach - będzie nie tylko konieczna, ale n
          a r e s z c i e _ m o ż l i w a. Kto teczkami wojuje, ten od teczek ginie!
          Chcę to zobaczyć co się będzie działo, gdy rózne machloje wyjdą z tajnych
          pisuarów na jaw! I już choćby dlatego namawiam warszawiaków, żeby głosowali na
          Hannę Gronkiewicz-Waltz.
          • reakcjonista6 Re: Rok temu nie wiedziałem kto to jest ten pan K 23.11.06, 06:55
            Mało kto rok temu wiedział kto to jest Marcinkiewicz.
            • haen1950 Gigantyczny szmal, 23.11.06, 09:00
              jaki wali PiS w kampanię Marcinkiewicza budzi podejrzenia, że Warszawa nie
              tylko prestiżu dostarczyła Kaczyńskim do skoku na całe panstwo.
              • don_fabiano Re: Gigantyczny szmal, 23.11.06, 09:38
                haen1950 napisał:

> jaki wali PiS w kampanię Marcinkiewicza budzi podejrzenia, że Warszawa nie
                > tylko prestiżu dostarczyła Kaczyńskim do skoku na całe panstwo.

------------------------------------------------------------

Bardzo jest to ciekawe skąd biorą ten szmal ?
                W Warszawie przez pięć lat ich panowania nie nyło inewstycji więc w kasie
                powinno byc dużo pieniędzy, a tymczasem są ale same długi.
                Trzeba ich dokładnie rozliczyć !!!
                • karbat Re: HGW ,matokiewicz 23.11.06, 11:02
                  wybor miedzy dzuma a cholera

pis wyslac na zielona trawe ,to jedyny rozsadny argument
                  i niech sie udzielaja u ojca z rydyja w tym sa super
                  • gh10 Trzeba ich pogonic i dobrac sie do ich kwitow. 23.11.06, 13:01
                  • reakcjonista6 Re: HGW ,matokiewicz 23.11.06, 13:40
                    Dobrze to ujęłaś/-eś: to wybór między dżumą a cholerą. Mimo wszystko dokonam go,
                    bo to mój obywatelski obowiązek wobec mojej porąbanej ojczyzny.
                    • borbali Re: HGW ,matołkiewicz 23.11.06, 20:49
                      Tu z wami nie zgadzam się.Kazio Picer jest niewątpliwie lepszym i
                      skuteczniejszym politykiem niż Waltz.Tylko czy prezydentem Warszawy powinien
                      być polityk?.Trzeba być kompletnym gamoniem aby tak sądzić.Miastem czy nawet
                      gminą powinien rządzić menager znający podstawy ekonomii,a nie nauczyciel ze
                      szkoły podstawowej.
                      ----------------
                      Kaczyści kłamią,bo prawda jest dla nich bolesna.
                      • reakcjonista6 Re: HGW ,matołkiewicz 23.11.06, 23:53
                        Tak, gamoniem i... krasnoludkiem ;)
    • qqazz Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 13:55
      Dziwi mnie ze co niektórzy tak późno zauwazaja bijaca wprost w oczy małośc i
      sztuczność atrakcyjnego Kazia Marionetkowicza, to nie zaden polityk tylko
      wylansowany przez pijarowców i zaprogramowany przez J. Kaczyńskiego imydż i
      tyle, niestety jego pozal sie Boze kontrkandydatka nie lepsza, trudno nawet
      okreslic które z kandydatów gorsze i mniej niezalezne.

pozdrawiam
      • reakcjonista6 Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 14:19
        Nie wiem skąd Twój wniosek, że dopiero teraz zauważam. Po prostu teraz
        Marcinkiewiczowi nie wychodzi cały ten PR, z którego zasłynął. A wybór pomiędzy
        nim a Waltz jest naprawdę trudny. Pozdrawiam
        • qqazz Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 15:08
          Wniosek mie tyczy sie ciebie bezposrednio, czy raczej nie tylko ciebie, cóz
          zawsze moze byc mylny w tym konkretnym przypadku
          Wczesniej tez nie wychodziło, sztucznosc bokami wyłaziła, ten jego słynny PR to
          wiochmeńska popelina była, ale ludzie to łykali, teraz juz sie przejadło i
          pewnie jak mówisz nie wychodzi tak dobrze (ze się tak wyraże), jak długo mozna
          robic z siebie idiote tak zeby ludzie mysleli ze jest sie kompetentnym
          politykiem?

pozdrawiam
          • reakcjonista6 Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 23.11.06, 15:48
            qqazz napisał:

> jak długo mozna
            > robic z siebie idiote tak zeby ludzie mysleli ze jest sie kompetentnym
            > politykiem?

Piękne :)))
      • gh10 Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 24.11.06, 15:02
        Jednak HGW byla przyzwoitym a ponoc dobrym szefem NBP. Potem w EBORZe tez
        dobrze oceniana.
        • reakcjonista6 Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 24.11.06, 21:28
          Ciekawe jak poradziłaby sobie z miastem. Będę jedną z tych osób które dadzą jej
          tę szansę, choć nie podoba mi się jej klerykalizm, lansowany głównie w kampanii
          wyborczej 1995. Ale z dwojga złego lepsza ona niż Kazimierz Marcinkiewicz.
          • gh10 Re: Żenujący Marcinkiewicz w Tok 2 Szok... 25.11.06, 16:10
            Tez tak sadze. Swoja droga szkoda, ze znowu glosujemy PRZECIW.
            • reakcjonista6 Może doczekamy... 26.11.06, 14:03
              Może doczekamy czasów gdy będziemy mogli głosować ZA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka