aneta-131 08.01.07, 08:00 Powiwedzcie mi proszę, czy dr Witych Grzegorz to dobry ginekolog? Bo moja mama chodziła do jego nieżyjącego Ojca.I była zadowolona. A jaki jest syn? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala2408 Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 08.01.07, 11:08 Dla mnie najlepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
iksinska4 Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 08.01.07, 14:53 Gdzie on przyjmuje i ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
mila9910 Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 08.01.07, 18:47 Ja też do niego chodziłam ale do przychodni na oś C, kiedy nie podpisano z nim kontraktu to na prywatne wizyty nie było mnie stać ale wiem, że swój gabinet prywatny miał na Grota Roweckiego na bloku wisiała tabliczka, to niedaleko szkoły w kierunku basenu. Dla mnie ten lekarz to naprawdę wspaniały ginekolog a zarazem bardzo kontaktowy człowiek, zawsze miał dla mnie czas i wyjaśniał mi wszystkie wątpliwości, przy jego namowach zgodziłam się na zabieg, po którym nabrałam radości życia. Gorąco Go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 08.01.07, 19:52 widocznie jak zawsze muszą być zdania za i przeciw.Ja akurat jestem przeciw.z tym doktorem miałam do czynienia kilka razy.Pierwszy raz około 10 lat temu, trafiłam do niego przez przypadek, bo mojej lekarki nie było i on ją zastępował.Mimo, że urodziłam wcześniej czworo dzieci badanie było bolesne, a po badaniu lekarz mnie opieprzył!!!!!! że zrobiłam mammografię wg niego za wcześnie /miałam wtedy 36 lat!!!/. Drugie spotkanie z nim miałam w ubiegłym roku, na oddziale w szpitalu woj., robił mi USG, z którego wynikło, że mam cystę na jajniku, ale mięśniaków nie zobaczył, a macica miała być wg niego rozmiarów normalnych.Jak poszłam z tym wynikiem do lekarza prowadzącego, to tylko zapytał, kto robił to USG bo cysty żadnej nie ma /inne badanie USG potwierdziło że nie ma/,a macica jest znacznie powiększona. Ale tak jak mówię, to są moje z nim spotkania, może mam do niego pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 08.01.07, 21:51 Sympatyczny. Odbierał mój pierwszy poród, złego słowa nie mogę powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia1001 Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 09.01.07, 20:21 Znam Witycha z wizyt w szpitalu, podobno jest bardzo dobry, wszystko tłumaczył pacjentkom, a kasy chorych w zeszłym roku przyjmował w Bieruniu Starym i Lędzinach - ale nie wiem jaka przychodnia a prywatnie w niskim bloku naprzeciwko "Lidla" na Grota Roweckiego - niedaleko basenu krytego. Zaznaczam nie miałam z nim do czynienia. Wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
forever-young Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 10.01.07, 00:23 Jak chcecie sobie odpowiedzieć na to pytanie to idźcie zobaczyć ile ma pacjentek w swoim gabinecie...he he Odpowiedz Link Zgłoś
taclar Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 10.01.07, 11:40 Witych został mi polecony i nie żałuję. Dobry fachowiec, zainteresowany swoimi pacjentkami. niedawno rodziłam i złego słowa nie moge powiedzieć. Przyjmuje na Grota Roweckiego 20/65. Wizyta kosztuje 70 zł. Miły,zabawny, delikatny, wszystko rzeczowo tłumaczy. ja jestem zadowolona. Ale wiadomo, nie każdemu można dogodzić. A że nie ma tłumów w gabinecie??? Na szczęście wizyty umawiane są na godziny, więc idąc nie muszę czekać w dwugodzinnej kolejce jak np u dr Dyrdy. Ale wiecie, ile ludzi - tyle opinii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
forever-young Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 10.01.07, 22:23 Hej, Taclar, źle mnie zrozumiałaś! Mi chodziło o to, że tam zwykle do poczekalni ciężko się zmieścić... Chyba, że się przyjdzie o 21. Odpowiedz Link Zgłoś
a.e.n.i.m.a Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 14.01.07, 21:52 no pewnie, że dobry :-) zresztą w lutym razem rodzimy, to Wam napiszę więcej :-) jak narazie: miły, uprzejmy, daje numer komórki (w nocy można smsować :-)), pamięta historię "choroby", delikatny, z poczuciem humoru, dobry psycholog (ważne dla panikarek ;-)), ŻONATY !!! :-(, odpowie na każde pytanie, nawet głupie :-) uspokoi i pocieszy :-) (kurcze, ale zareklamowałam....) ale nie mam z tego nic :-) - od stycznia wizyta zdrożała o dychę (do 80 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
tyszanka78f45 Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 15.01.07, 00:45 pfff ja wole dr Gware, Witych jest lekarzem po znajomosci, jest przecietny lekarz a bierze za wizyte jak specjalista,moja siostra chodzila do niego i kazal jej zazywac duphaston bo niby ciaza byla zagrozona, a jak sie okazalo to siostra wcale nie byla w ciazy!!!! tylko miala miesniaki co za lekarz ze sie nie poznal dr Gwara byl w szoku jak sie dowiedzial o diagnozie Witycha, przeciez mial do dyspozycji usg to jak mogl nie poznac miesniakow?! tak to jest jak lekarz jest z ojca na syna!!!!!! zero kompetencji tylko nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk84 Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 16.01.07, 17:33 Nigdy bym do niego juz nie poszła, za kase jest dobry a jak poszłam do przychodni to potraktował mnie jak ....szkoda gadac mimo , że byłam jego pacjentką od lat, i powiedział , że jak tak wszyscy nie beda mieli kasy na praywatne wizyty to jak on będzie zarabiał. Ale to pikus przez niego o mało nie poroniłam on zbagatelizował problem z którym do niego przyszłam i w rezultacie zgłosiłam sie na izbe przyjęć i wyladowałam w szpitalu gdzie dopiero mnie wyleczono!!! No żone ma ale kochakę tez miał, zona go kiedyś wyrzuciła z hukiem z mieszkania bo jej rogi przyprawał Odpowiedz Link Zgłoś
kuciap.13 Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 17.01.07, 09:47 Eee! Jak zwykle ściemniasz! Nie "kochankę", tylko "katechetkę". I nie z hukiem, tylko z kumplem z parafii!! Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk84 Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 18.01.07, 15:53 >>>Dobre<<< Tylko to jest prawda, też go chwaliłam, dopóki się na nim nie zawiodłam, był miły kulturalny. Tylko wtedy , gdy go potrzebowałam będąc w zagrozonej ciąży on zbagatelizował moje objawy co w efekcie nie leczenia mogło spowodować poronienie. Aktualnie uczęszczam do innego ginekologa jest dużo bardziej doświadczony no i mądrzejszy od niego, mam porównanie. Ja bym go osobiście nie polecała, jest dużo lepszych ginekologów w Tychach od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
3nacha a ja jestem zadowolona 18.01.07, 18:49 Dobra już dobra, nie musisz się powtarzać. A ja tam jestem bardzo zadowolona. Na szczęście dla mnie i mojego dziecka w połowie ciąży zmieniłam ginekologa na niego właśnie, bo inny też właśnie bagatelizował moje skargi (zły wynik badania moczu). Do porodu nie mówię, że specjalnie przyjechał, ale jak zadzwoniłam do iego,że zaczęłam rodzić i jadę do szpitala, to on z kolei zadzwonił do kolegi w szpitalu, żeby "miał na mnie oko". Myślę, że pomogło, bo nie mogę narzekać na opiekę na porodówce. A mój doktor zadzwonił potem do mnie, żeby spytać, czy wszystko ok. W szpitalu na wizytach nie udawał, że nie zna swoich pacjentek, jak to robią niektórzy. No ale cóż, jak to mówią "jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził...", więc rozumiem, że zawsze się znajdzie ktoś niezadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk84 Re: a ja jestem zadowolona 18.01.07, 19:22 Mój dr. w przeciwienstwie do Twojego był przy porodzie a konkretnie przy cesarce bo niestety musiałam mieć i nie zlecał innemu przypilnowania mnie tylko sam miał na mnie oko. I w porównaniu z nim to prawdziwy profesionalista. Każdy ma wybór, i wybiera kogo chce. Odpowiedz Link Zgłoś
forever-young do kkkkk84 19.01.07, 10:59 Zapomniałaś dodać, że do obecnego lekarza na kasę chorych nie chodzisz, bo na pewno by się wtedy nie wysilał, żeby robić osobiście cięcie. A tak w ogóle, to nie jesteś przypadkiem siostra helgi76? Bo taki sam jad wylewa się z waszych postów... Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk84 Re: do kkkkk84 20.01.07, 17:26 Robienie cięcia na życzenie jest dla mnie bezsensem!!! Przygotowywałam się do normalnego porodu a cięcie musiałam mieć, bo mogło to się źle skonczyć dla dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Helgi nie znam !!! Chyba że ta z "ALO ALO" i to nie odobiście-hihi A to, że jestem niezadowolona z jego usług, to chyba moge wyrazic na forum publicznym. Zaznaczam chodziłam do nie go wczesniej - 6 lat, ale niestety sie na nim zawiodłam mimo, że go wczesniej bardzo lubiłam i chwaliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
helga76 do forever-young, co sie czepiasz mnie!!! 31.08.07, 14:55 jak juz wczesniej wspomnialam, po to jest to forum aby kazdy mogl wypowiedziec sie, jak Ci nie pasuje nie czytaj!!! Nikt nie prosił Cię o komentarz pod moim adresem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forever-young Re: do forever-young, co sie czepiasz mnie!!! 06.09.07, 11:31 No właśnie, po to jest forum, żeby każdy mógł się wypowiedzieć... A skoro tu wchodzę, to chyba po to, zeby czytać posty innych Odpowiedz Link Zgłoś
agga271 Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 19.01.07, 14:20 Jak dla mnie - bardzo dobry!!! Jestem jego pacjentką od ok 4 lat. Teraz prowadzi moją pierwszą ciążę. Jak do tej pory nie spotkało mnie z jego strony nic, na co mogłabym narzekać. Zawsze cierpliwy, spokojnie wysłucha, doradzi. Nigdy nie czułam że sie mu spieszy i chce tylko "odbębnić" wizytę. Ale za tę wizytę też się płaci - 80 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
zembatka11 Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 29.01.07, 13:01 W moim fachu trzeba pilnować zdrowia. Jestem bardzo zadowolona z okresowych badań u P.drWitycha. Wiem,to mnie stresuje - ale tak trzeba!! Odpowiedz Link Zgłoś
karino99 Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 30.01.07, 02:06 Dla mnie REWELACJA. Poprzedni jak nie dostał za "bycie przy porodzie" to nawet na moment nie zainteresował się jak przebiegł poród, choć miał dyżur i wiedział że rodzę. Pierwszy poród odbierał dr Witych i tak do niego trafiłam. Przy drugim porodzie Dr Witych był u mnie dwa razy bez ŻADNYCH dodatkowych pieniędzy. Wizyta nie jest może najtańsza ale : 1. Prawia za każdym razem miałam robione USG. 2. U poprzedniego, kazał mi bez sensu (teraz już wiem) chodzić co 2 tygodnie "na kontrolę", za każdą wizytę kasując 50 zł. (6 lat temu) "Poprzednim" był W.Gwara wielkie rozczarowanie Ula Odpowiedz Link Zgłoś
tim-ka Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 17.08.07, 22:56 Miły, kontaktowy, z humorem. Prowadził moją ciążę niezwykle rzetelnie. Bada na koziołku i robi USG za każdym razem, można obejrzeć w gabinecie dzidziusia z mężem. Po porodzie odwiedza swoje pacjentki codziennie, jak tylko może i ma dyżur to jest przy porodzie.Wizyta 80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Biała lista dobrych ginekologów. 27.08.07, 18:30 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Tu wylewajcie swoje żale i piszcie hymny pochwalne to forum jest od tego a nie forum Tychy. Odpowiedz Link Zgłoś
jagmaja26 Re: Czy dr WITYCH to dobry ginekolog? 04.10.07, 23:33 A wiec tak..ja co do Jego osoby mam mile wspomnienia,ciaze prowadzil prawidlowo-chociaz kazal chodzic co 3 tyg.<wtedy 70zl> jesli nie badal ginekologicznie tylkoUSG <a tak bylo co druga wizyte>kasowal tyle samo,nawet w chwili,kiedy moja kolezanka chodzila rownolegle ze mna do niego i plod jej obumarl-skasowal pieniadze...przy mnie byl w szpitalu jako,ze trafilam wczesniej rodzilam po terminie..byl przy wywolywaniue przez pierwszy etap-pozniej dzwonil na porodowke co 30 minut.Odwiedzal mnie na sali po porodzie i wszystko oki jesli chodzi o mnie.Mysle jednak,ze jest bardzo lasy na pieniadze..inna kolezanke przyjal w szpitalu-bylo cos nie tak i tam skasowal ja za wizyte...Ta sama kolezanka,ktorej obumarlo dzieciatko poszla do niego w lipcu tego roku 3 dni po zposniajacym sie okresie-zrobil jej usg..stwierdzil,ze jest w ciazy ,przepisal leki na podtrzymanie-po czym za 2 dni dostala okres-zglosila sie do innego "swojego" lekarza- stwierdzil,ze nie jest i nie byla w ciazy a ma miesniaki!!!!!!!!! wiec moje uczucia co do niego sa mieszanie,mysle ,ze w sumie jest w porzadku,ale dzis bym go nie polecila nikomu:) moim zdaniem idzie na pieniadze...pozdrawiam-polecam dr.Sirko Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa26 Re: Święta racja... 10.10.07, 10:21 Ja polecam dr.Gwara poprostu super lekarz i fajny człowiek który naprawdę zna się na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś