patryska_00 10.01.07, 15:52 Moja Weronisia urodzila sie 6 styczna.Dziekuje wszystkim za pomoc.Szczegolnie Gaudencji bo to dzieki niej moja Weronika jest Weronika.Moja kochana Weroniczka wazyla 3200 i miala 52cm.Przepraszam ze to mowie ale musialam sie pochwalic.Wkoncu to moja pierwsza coreczka.Pozdrowionka od Patrycji Weroniczki Łukaszka Sebastianka i Tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Jest Weroniczka. 10.01.07, 16:54 Gratuluję! Bardzo się cieszę z małej Weronisi! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jest Weroniczka. 10.01.07, 19:03 Gratulacje, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że udało mi się podpowiedzieć imie, które aż tak by się Wam spodobało! Pewnie, że powinnaś się była pochwalić. Bardzo nam miło Wszystkiego dobrego dla Waszej całej rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Jest Weroniczka. IP: *.chello.pl 10.01.07, 19:06 Bardzo ładne imię wybrałaś dla córeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: Jest Weroniczka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:18 ciesze sie że jest już na świecie Weroniczka,to piękne imie.Ja też mam Weronikę ma 2latka jest sliczna i grzeczna dziewczynka.Całuski Aga i Nika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NATA Re: Jest Weroniczka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:45 TO CUDOWNE IMIĘ ,DOBRY WYBÓR PATRYSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
tippi Re: Jest Weroniczka. 01.02.07, 19:32 imię super, nigdy w to nie wątpiłam gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś