Dodaj do ulubionych

karty mowia co innego mi a co innego innym?

15.01.07, 17:03
Obserwuj wątek
    • milena9911 Re: karty mowia co innego mi a co innego innym? 15.01.07, 20:33
      może jaśniej bo jakoś nie bardzo wiadomo o co Ci chodzi.
      • siena8 Re: karty mowia co innego mi a co innego innym? 15.01.07, 20:43
        Faktycznie chyba troche zamieszalam..Chodzi mi o to czy uwazacie by mozliwe bylo
        ze osoba ktorej sa stawiane karty,pytajac o kogos innego moze jakos "wplynac
        podswiadomie"na to co karty pokaza?np jesli uwaza ze dany zwiazek jej kolezanki
        jest dla niej niekorzystny to czy pytajac wrozke o losy tego zwiazku moze jakos
        odzdzialowywac na karty tak ze w efekcie pokaza to co ona uwaza na ten teamt(jej
        nastawienie do tej sprawy).No bo jak mam inaczej interpretowac to ze kiedy ja
        stawialam sobie karty u tej samej wrozki,a potem jescze poszla do niej moja mama
        to i mi i mojej mamie karty pokzalay co innego niz mojej kolezance kiedy
        zapytala o mnie wrozke..?
        • wrozby Re: karty mowia co innego mi a co innego innym? 15.01.07, 23:15
          Seans u wróżbity to podobnie jak wizyta u lekarza- zawsze powinna to
          być/słyszeć/widzieć/czuć osobiście osoba zainteresowana!

Jeśli ktoś nie może pójść osobiście do wróżki, to niech zaczeka i pójdzie
          wtedy, kiedy będzie mógł. Jeśli ktoś boi się (zastanawiające-czego?!) pójść do
          wróżki, to niech nie idzie w ogóle, ale niedopuszczalne
          jest "zastępstwo", "przekazywanie przepowiedni".

W seansie u wróżbity ważne jest SUBIEKTYWNE-OSOBISTE ODCZUCIE OSOBY- wszystko
          jest ważne; gest, mimika, tembr głosu wróżki/wróża.
          Osoba "w zastępstwie", nawet super najlepsza przyjaciółka czy siostra/brat
          blizniak tego nie przekaże!
    • agrentowy4321 Re: karty mowia co innego mi a co innego innym? 06.03.23, 13:40
      Obłędne
    • irona.sonata Re: karty mowia co innego mi a co innego innym? 27.04.23, 04:01
      Jestem w szoku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka