diabelski_tuzin 03.02.07, 01:32 Kto zetknął się z biurami Akdem Tour z Turcji i Buksa Travel z Andrychowa? Pierwsze poszukuje rezydentów do Turcji, drugie pilotów i recepcjonistów do hoteli w Rimini. Pozdr. 13 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skylaar Re: Akdem Tour i Buksa Travel 03.02.07, 22:28 o akdem tur wiem tyle, ze obsluguje klientow Itaki (jest lokalnym partnerem biura) - oni robia raczej wycieczki fakultatywne, rezydenture obsluguja rezydenci z Itaki, z tego co mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
markos_p Re: Akdem Tour i Buksa Travel 04.02.07, 20:40 kilka lat temu wspolpracowalem z akdem, ktory byl kontrahentem mojego biura i raczej nie mialem problemow.przyjemni i dosc dobrze zorganizowani. tylko nie daj sobie zabrac paszportu do tzw. depozytu. nie mowie ze oni to robia, ale inne biura w Turcji tego probuja, a to lamanie prawa. potem kreca z platnosciami. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz363 Re: Akdem Tour i Buksa Travel 06.02.07, 16:33 A czy recepcjonistow poszukuja tylko w andrychowskim oddziale Buksy T., czy takze w Bielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
diabelski_tuzin Re: Akdem Tour i Buksa Travel 02.03.07, 12:00 Praca - rewelacja? Znów pojawiło się w necie ogłoszenie BP Buksa Travel. Nadal szukają recepcjonistów i pilotów do hotelu w Rimini od maja. Tym razem obniżyli poprzeczkę, gdyż w rubryce wykształcenie widnieje: podstawowe. Co jest grane? Zna ktoś pilota wycieczek z podstawowym? Dla ew. chętnych adres: biuro@buksatravel.pl. Pozdrawiam i chętnym na Rimini życzę szczęścia 13 Odpowiedz Link Zgłoś
edraus Re: Akdem Tour i Buksa Travel 17.02.07, 13:59 Jestem zainteresowana współpracą. Proszę o kontakt. eurydykadraus@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś