aniafirak 12.03.07, 13:58 Udało się czy nie?Jak myślicie? 27 dień cyklu. Cykle 28-30 dniowe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aregiec Re: Zrobiłam bete!!! 5,8 co wy na to? 12.03.07, 15:07 Aniu! Wszystko zależy jakie normy podaje Twoje laboratorium. Powinnaś miec to napisane na wyniku. Nie chciałabym Ci robić nadziei ale chyba jednak cos sie dzieje :) U mnie w jednym lab beta <2.7 wskazuje na wynik ciążowy ale w innym ten sam wynik nieciążowy to beta <5.3. Trzymam mocno kciuki aby to jednak była ciąża!!! Pozdrawiam! Aneta Acha! Mozesz powtórzyc bete za dwa dni albo poczekaj jeszcze kilka i zrób test ciążowy :) Odpowiedz Link
aniafirak Re: Zrobiłam bete!!! 5,8 co wy na to? 12.03.07, 15:58 U mnie w laboratorium norma dla kobiet jest do 2.7, póżniej dłudo długo nic i 16 dla 1,3 tygodnia ciąży. Oby wszystko poszło dobrze i ciąża się rozwinęła. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
megisa1 Re: Zrobiłam bete!!! 5,8 co wy na to? 12.03.07, 16:00 no to gratuluję ;) widzisz zmarnowałas testa i dzień dobrego humoru ;))) spokojnych 9m ;)) Odpowiedz Link
aregiec Re: Zrobiłam bete!!! 5,8 co wy na to? 12.03.07, 16:10 no to super! :) Myslę zatem, że możesz już przyjmować gratulacje :)))) Czy to lab to nie Diagnostyka czasem? Gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link
aniafirak Re: Zrobiłam bete!!! 5,8 co wy na to? 12.03.07, 17:04 Mieszkam w Kutnie, a bete robiłam w miejskim szpitalu, bo tam pracuje. Dzięki za wsparcie dziewczyny!!! TYM RAZEM MUSI SIĘ UDAĆ, BĘDE MIAŁA ŚLICZNEGO DZIDZIUSIA!!!!!! Odpowiedz Link
aregiec Re: Zrobiłam bete!!! 5,8 co wy na to? 12.03.07, 17:08 Dbaj o siebie i Maleństwo i daj czasem o sobie znać :) Odpowiedz Link
iwona9649 Re: Zrobiłam bete!!! 5,8 co wy na to? 13.03.07, 10:47 Gratulacje i duzo szczescia i żeby dzieciątko sie zdrowo rozwijało. Jestem 7 tygodniu ciąży i raduje sie z tobą :))) Odpowiedz Link
aniafirak Dzięki dziewczyny!!! 13.03.07, 19:26 Już 1 dzień po terminie @ , ale testu jeszcze nie robie. Poczekam do czwartku, wtedy na pewno wyjdzie pozytywnie. Ale się ciesze!!!! Odpowiedz Link
agafrytka Re: Dzięki dziewczyny!!! 13.03.07, 20:47 Aniu,cieszę się,że się udało. Teraz dbaj o siebie najlepiej jak tylko potrafisz. Odpowiedz Link
aniafirak Gratulacje chyba zbyt wczesne 14.03.07, 17:52 dziś zrobiłam test w 29 dc po południu. Zwykle cykle 28-30 dniowe. Test negatywny. I plamienie beżowe i lekki ból w dole brzucha. Oby nie na @@@@!!!! Znów bardzo się boje i znów trace nadzieje!! Podrawiam Ania Odpowiedz Link
agafrytka Re: Gratulacje chyba zbyt wczesne 14.03.07, 21:56 Aniu,spokojnie.Powiem tak- może Cię to troszeczkę uspokoi-w trzeciej ciąży w dniach zbliżającej się @ plamiłam przez 7 dni i cały prawie czas miałam bóle w dole brzucha.Po plamieniu zrobiłam test-był pozytywny.To mała Julka rozrabiaka! Nie chcę robić Ci niepotrzebnych nadziei,ale też nie załamuj się i nie wpadaj w panikę.Spokojnie poczekaj.Jak @ się nie pojawi zrób jeszcze raz test. Który to dzień wyższej tempki? Odpowiedz Link
aniafirak Re: Gratulacje chyba zbyt wczesne 15.03.07, 16:55 Dziękuje za słowa pocieszenia. Niestety moja radość była zbyt wczesna. Dziś pojawiła się @. Nie potrafie opisać tego jak bardzo jestem zawiedziona, załamana i zrozpaczona. Brak mi nadzieji że kiedyś się uda. Mój lekarz uczy mnie akceptacji swojego ciała , ale jak mam zaakceptować coś co cały czas mnie zawodzi, na nic się nie przydaje. Mój organizm to bezużyteczny wrak. I nigdy go nie pokocham, nigdy nie zaakceptuje. A jeśli chodzi o starania, to zaprzestaje, nie chce tak cierpieć za każdym razem kiedy pojawia się @. Już tego nie zniose, z każdym miesiącem jestem słabsza. Nic mnie w życiu nie cieszy , na nic nie mam ochoty, nic nie ma sensu. A wszystko dlatego że straciłam pierwsze dziecko i nie mogę mieć więcej. Może trzeba pomyśleć o adopcji... Odpowiedz Link
agafrytka Re: Gratulacje chyba zbyt wczesne 15.03.07, 23:21 Aniu,co mogłabym napisać???Jest mi strasznie przykro,że tak cierpisz. W obliczu Twojego cierpienia może należałoby zachować milczenie...Brak słów... Adopcja,jeżeli będziesz czuła się na siłach,Ty i Twój mąż.Jest to cudowna sprawa,ale do tego trzeba dojrzeć.Wiele razy jest tak,że jak rodzice zaadoptują dziecko w niedługim czasie pojawia się ich własne.I to jest dopiero niesamowita radość. Aniu,chciałabym Cię utulić w Twoim smutku.Rozumiem Odpowiedz Link
asidoo Re: Gratulacje chyba zbyt wczesne 16.03.07, 19:13 Przestań! Jaki bezużyteczny wrak?! Ciało to twój skarb, bez niego byłabyś duchem albo nawet wcale byś nie istniała! Adopcja to niegłupi pomysł. A na swoim dziecku krzyzyka nie stawiaj, nigdy nie wiadomo, co w życiu jeszcze się trafi. Odpowiedz Link
aregiec Re: Gratulacje chyba zbyt wczesne 17.03.07, 23:29 Aniu strasznie mi przykro tym bardziej ze to ja jestem sprawczynia tych niepotrzebnych nadziei :((( Proszę Cie nie poddawaj sie!!! Ja równiez stracilam pierwsza ciaze i to calkiem niedawno bo 2 miesiace temu. Jestem gotowa na ponowne starania ale wiem ze bedzie mi bardzo ciezko. Trzeba jednak miec nadzieje. Proszę Cie nie trac jej!!! Odpowiedz Link