Dodaj do ulubionych

Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale piłe...

IP: *.euv-frankfurt-o.de 08.05.07, 09:29
smutne.... ale tak to bywa, gdy w młodości woda sodowa za bardzo zaszumi w
głowie. Dlatego media i dziennikarze nie powinni wynosić naszych piłkarzy do
roli bohaterów narodowych. Może należałoby się im dokładnie tyle uwagi, ile
sobą (sportowo) reprezentują?
Obserwuj wątek
    • herr_pixi Wódko, pozwól żyć! 08.05.07, 09:32
    • Gość: krokus Kto go wpuścił... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:36
      ... pijanego na stadion?? A jeśli wszedł trzeźwy, kto pozwolił na wniesienie i
      spożywanie alkocholu?? Trzeba zacząć od podstaw. Pijących piwko w parku łatwo
      zgarnąć, a chlejących wódę na stadionie już nie...
      • Gość: Generał W Niemczech piwo na stadionach IP: 195.116.182.* 08.05.07, 11:51
        sprzedaje sie oficjalnie ...
    • Gość: korn Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale piłe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:36
      co za śmieć!
      • Gość: P Re: Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale pi IP: 80.54.27.* 08.05.07, 10:54
        Sam jestes smieciem debilu ,osiagnij chociaz w polowie to co on i zagraj chociaz
        w Koziej Wolce w pilke to pogadamy.
        • Gość: Amen Niech on osiągnie tyle, co ja, to pogadamy. IP: *.adsl.xs4all.nl 08.05.07, 11:03
          Niech zachowuje się jak człowiek, a nie jak pijane bydło. W piłkę grać nie
          muszę, są inne sposoby zarabiania na życie. Tylko, że trzeba być trzeźwym:)
      • Gość: Lubin Re: Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale pi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:42
        smieciem to ty jestes ,schowany za pseudonimem idioto
    • Gość: @ Nie pierwszy i nie ostatni... IP: *.4web.pl 08.05.07, 10:23
      www.liveleak.com/view?i=7f1_1178355247
    • Gość: zazdrosny od kilku lat zastanawiam się dlaczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 10:34
      dziennikarze z taką skwapliwością zajmują się tym dawno przegranym osobnikiem
      w naszym pięknym kraju jest takich wielu ale tylko ten potrafi skupić na sobie uwagę
      • Gość: jaja Re: od kilku lat zastanawiam się dlaczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 11:06
        1. Sam za chwile może być śmieciem każdy. Łatwo innych osądzić, wiele się przy tym nie narobiłeś,
        hombre. To jest gość, którego życie przerosło.
        2. Warto właśnie nim się zajmować, żeby dzieciaki wiedziały jaki może być finał. I nie jest to finał ME,
        niestety.
        3. Warto się zastanowić - i nie powinno to zabrać kilku lat :-) - co się takiego w polskim sporcie dzieje,
        że więcej sportowców kończy tak niż na szczytach. A problem jest systemowy. Alkohol towarzyszy
        sukcesom polskiego sportu od lat i wszyscy - i działacze, i trenerzy, i zawodnicy uważają to dziś za
        normalkę. Jeśli kto pamięta nasze reprezentacje piłkarskie z lat 70tych i 80tych to chyba wie, o czym
        piszę. Ja pamiętam z 1 połowy lat 70tych opowieść o zdolnym juniorze z Legii, który z okazji zostania
        seniorem kupił 3 skrzynki wódy i "wszedł" do drużyny.
        Tak się nie da uprawiać sportu. A równocześnie jest tyle klas rozgrywek, że zatrudnienie średniozdolny
        pijak ma zapewnione. A zdolny pijak będzie się pałętał po pierwszej lidze do końca kariery.
        Jak to naprawić? Na moje oczy pomóc może polskiemu sportowi ze 200 trenerów z zachodu. I uczenie
        młodych kandydatów na trenerów bycia trenerem - coachem, a nie naszego sportowego survivalu,
        gdzie nie jest ważny efekt realny, tylko punkty i miejsce w tabeli.
        • Gość: bardzozazdrosny och wreszcie ktoś mi rozjaśnił w głowie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:29
          coś kolega nie bardzo zrozumial - chodzi mi o to, że dziennikarze zajmują się tylko tym gościem - wystarczy, że mu się odbije kwasem i już o nim skrobią a jak powszechnie widać problem jest szerszy
    • Gość: ZZZ Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale piłe.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 11:03
      Zlikwidowac LKS! Co tam sie dzieje w tym klubie!!!!!! Podobno pilkarze kradna kase na gre w kasynie:
      media.wp.pl/kat,38148,wid,8587533,wiadomosc.html
      kibice okradaja wlasny klub:
      lodz.naszemiasto.wp.pl/sport/630821.html
      rzucaja kamieniami w trenerow:
      miasta.gazeta.pl/lodz/1,35142,4074640.html
      • Gość: diego Re: Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale pi IP: 83.1.52.* 08.05.07, 11:20
        ale na tzw galerze wszyscy sa pijani,sypniewski niczym sie tam nie
        wyroznia.Bydło i patologia.
        • Gość: Łodzianin Bydło tylko na widzewie IP: *.4web.pl 08.05.07, 11:29
          miasta.gazeta.pl/lodz/1,35145,2295104.html
          • Gość: Bart Re: Bydło tylko na widzewie IP: 195.175.37.* 08.05.07, 11:40
            Ceny wejściówek na mecze Widzewa wzrosną o trzy złote! Taką decyzję podjął
            zarząd klubu. Jest ona spowodowana tym, że w wyniku za-kłóceń porządku
            wywołanych przez kibiców podczas meczów, klub jest zmuszony płacić wysokie kary
            finansowe. Ostatnio Komisja Ligi ukarała Widzew karą w wysokości 15 tysięcy
            złotych za rzucanie niebezpiecznymi przedmio-tami w sektor przyjezdnych podczas
            meczu z GKS Bełchatów. Wcześniej łódzki klub był też karany za zachowanie
            kibiców podczas meczów z Legią (10 tysięcy) i Koroną w PE (1 tysiąc).

Droższe o trzy złote będą wejściówki na sektory C i D (pod masztami i pod
            zegarem). Ceny bile-tów mogą wrócić do takiego samego poziomu, jeśli zachowanie
            kibiców ulegnie poprawie i klub nie będzie płacił kolejnych kar. Jednocześnie
            zarząd zwrócił się z apelem do wszystkich sym-patyków Widzewa, aby wspólnie
            dbali o spokój na trybunach.
            www.widzewiak.pl/news/show.php?site=1&id=9860
            Faktem jest że Łodzianie nazywają stadion Widzewa drugim ZOO ze względu na
            ludzi, sorry zwierząta które tam przebywają. Pijaństwo, bijatyki, obrzucanie
            kibiców gości kamieniami to normalka w tym osiedlowym klubiku.
            • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 08.05.07, 12:02
              "Pijaństwo, bijatyki, obrzucanie kibiców gości kamieniami"
              z tego co wymieniłes masz pokrycie w faktach tylko dla rzucania kamieiami.
              niestety ta patologia przyszła do nas z łksu i ciężko jest ją wyplenić.
              a łks był jużw tym sezonie niejednokrotnie zamykany za burdy wywoływane przez
              łks a Widzew jeszcze nie miał stadiou zamkniętego. Po co wam nowy stadion jak
              starego nie potraficie uszanować?
              • Gość: TYKLO WIDZEW Poza tym wlaza na ten rupiec masowo bez biletow IP: *.Red-80-59-230.staticIP.rima-tde.net 08.05.07, 17:43
                Na Widzewie to margines, na lks to normalka. Prowincjonalny klubik to wlasnie
                dworcowo-bazarowy lks z paroma kibicami z sasiednich blokow retkini i
                teofilowa.
                lks - zawsze drudzy w Lodzi, hehe

15 lat minelo... :-)))
    • Gość: smuff Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale piłe.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 11:03
      "Co do krzesełek, to wyrwałem raptem jedno." .....A co do kopa, to raptem
      kopnąłem tego małolata jeden raz, wprawdzie w twarz, ale o co ten krzyk....
      można tak mówić, tylko jedno, tylko raz, żul pozostanie żulem, granica między
      śmieciem a człowiekiem nie polega na ilości uderzeń, zniszczonych krzesełek,
      samochodów,............... takie coś chodziło po boisku z Orłem na piersiach.
      Wstyd i żenada.
    • Gość: KSG anty rUCH [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 11:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • a.k.traper Miałes chamie złoty róg, jako pisał poeta. 08.05.07, 11:10
      Teraz juz mozesz chlać.
    • anias6 W Obronie Igora .... 08.05.07, 11:24
      Zazwyczaj nie pisze na forum, ale w tej sprawie chcialabym sie wypowiedziec.
      Mialam przyjemnosc spotkac Igora w 2001 kiedy gral jeszcze w Panateikosie w
      Atenach. Ja pracowalam wowczas jako pilot przewodnik w Maratonie, kolo Aten.
      Igor czesto przyjezdzal do naszego hotelu, aby odpoczac od oblegajacych go
      fanow. Myslalam ze bedzie zarozumialym pewnym siebie gosciem, a tymczasem
      okazalo sie iz byl normalnym czlowiekiem z poczuciem humoru swietnie
      nawiazujacym kontakt z mlodzieza. Pamietam jak dostalam ataku bolu zeba, to
      wlasnie Igor pojechal ze mna do greckiego stomatologa. To on pomogl mi
      przetlumaczyc co sie dzieje i to dzieki niemu zostalam przyjeta zyczliwie.
      Jestem mu bardzo wdzieczna za to troske i poswiecenie czasu. Byl wowczas dla
      mnie jak starszy brat. Dlatego nie wierze, iz nagle z takiego zyczliwego
      czlowieka moglby sie zamienic w potwora opisywanego przez media. Tak bardzo
      chcialabym aby zamiast ciaglych oskarzen, ktos mu pomogl, wyciagnal do niego
      reke, poswiecil czas dla niego, tak jak on pomagal kiedys innym. Od tamtej
      historii ze stomatologiem nie mialam zadnego kontaktu z Igorem, poniewaz
      wrocilismy z mlodzieza do Polski. Nawet nie mialam okazji Igorowi podziekowac,
      poniewaz kiedy umowilismy sie na kolacje, ja musialam zostac z mlodzieza.
      Czesto zastanawiam sie co sie z nim stalo, szczegolnie czytajac rozne rewelacje
      w gazetach. Jezeli ktos zna Igora, to prosze pozdrowcie go ode mnie. Milego
      dnia! Ania
      • Gość: fulko de lorsz Re: W Obronie Igora .... IP: *.41.rev.vline.pl 08.05.07, 12:39
        no widzisz Aniu co sie dzieje z człowiekiem gdy mieszka na Kozinach i zadaje
        sie z bydłem zwanym "kibice ełkaesu"...
        • Gość: w Re: W Obronie Igora .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:06
          fulko tobie igor by nie pomogl bo nie masz zebow.
      • Gość: L nie W Obronie Igora .... IP: *.brda.net 09.05.07, 09:33
        ile razy mu dałaś? a pomóc to mu próbowali w szwecji i swojej szansy nie wykorzystał.
    • Gość: esperal Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale piłe.. IP: *.as.kn.pl 08.05.07, 11:44
      trzeba zaszyć sobie jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze .... aż do skutku.
      • Gość: jamko Re: Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale pi IP: *.chello.pl 08.05.07, 19:51
        Zaszycie esperalu nie jest żadną terapią. Esperal jest jedynie blogerem
        odrzucającym od picia ze względu na reakcje organizmu które wywoływane są po
        wypiciu alkoholu. Środkiem na odrzucenie esperalu stosowanym przez alkoholików
        jest np. zjedzenie znacznej ilości cukierków zawierających alkohol (popularne
        kukułki).
    • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 08.05.07, 11:57
      oto cały łks....
      • Gość: Bart Widzew rządzi na osiedlu, a nie w Łodzi ! IP: 195.175.37.* 08.05.07, 12:02
        Gość portalu: 1910* napisał(a):

> oto cały łks....

a tu masz cały widzew
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=61996199&a=62005119
        • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 08.05.07, 12:05
          nie broń łksu, kto na stadion wpuścił tak pijanego sypniewskiego?
          no i ten śmieszny atak. po co łksowi nowy stadion? żebyście go od razu
          zdewastowali?
    • Gość: śmiechacz Te krzesełka to dla krasnoludków? IP: *.versanet.de 08.05.07, 12:32
    • Gość: ,mj TO on gral?!!, pijany?, a gdzie trener? IP: *.80-203-89.nextgentel.com 08.05.07, 13:13
    • Gość: aa Kto go wpuścił pijanego na stadion? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:41
      Naziwsko Sypniewski nie daje wejścia na stadion bez względu na stan trzeźwości.
      Ochraoniarze odwalają fuszery, a później pijani bezmózgowcy robią zadymy na
      stadionach.
    • r.p.mcmurphy "Co do krzesełek, to wyrwałem raptem jedno" 08.05.07, 14:07
      no, i o co wam ludzie chodzi!? raptem jedno krzeselko a wy histerie urzadzacie,
      juz bez egzaltacji. Igor napedza koniungture gospodarcza, bo teraz jakas firma
      bedzie musiala to krzeselko wyprodukowac i dac komus miejsce pracy - Igor mysli
      szerzej niz wy szaraczki...
      ...dal tez prace policji i izbie wytrzezwien!
      a reszta sie nie liczy bo byl pijany i nie pamieta - proste.

jeszcze jakies pytania? Igor chetnie odpowie.
      • Gość: Kif Re: "Co do krzesełek, to wyrwałem raptem jedno" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:20
        Co sie dzieje z pilkarzmi LKS-u? Kradna, pija....
        ....W całej Łodzi zawrzało. Plotka głosi, że z szatni ŁKS-u zginęła klubowa skarbonka. Podejrzenia
        padły na jednego z czołowych piłkarzy, który od dawna ma problemy z hazardem i u kilku kolegów
        zaciągnął już długi ? pisze Super Express. ..
        Sami zawodnicy próbują jednak ratować sytuację i wszystkiemu zaprzeczają.

- Nie wiem, skąd biorą się takie bzdury. Chyba komuś przeszkadza, że beniaminek pierwszej ligi jest
        tak wysoko w tabeli i próbuje rozje... atmosferę w zespole - mówi napastnik ŁKS, Ensar Arifović (26 l.).

Cała historia nie została jednak wyssana z palca, ponieważ jeden z piłkarzy anonimowo potwierdza
        nasze informacje. Do skarbonki zawodnicy wrzucali pieniądze za spóźnienia na treningi i inne
        przewinienia.

- Co miesiąc wrzucaliśmy tam też po 10 zł na potrzeby drużyny. Jednak nie chcę komentować plotki o
        zaginięciu tych pieniędzy - mówi inny ełkaesiak, Sebastian Kęska (26 l.).
    • Gość: Miu Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale piłe.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:23
      Dwoch pilkarzy LKS moze sie spotkac za kratkam, Sypek oraz Pan H. jesli bedzie mial postawione
      zarzuty w sprawie wiadomej
    • Gość: wat Pisarczyku ty tez jestes zaszyty! IP: *.columbuslibrary.org 08.05.07, 16:23
      Ten co pisal ten artykul musial byc na haju i co tu dziwic sie Sypniewskiemu
      ktory ma pociag do gorzaly.
    • jkszczepan Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale piłe.. 08.05.07, 16:29
      A bylo tak pieknie!!!!!!!!!!!!
      Manchester walka z Giggsem(mecze Panathinaikosu w LM zMU).
      A teraz?
      Starogardzka walka z Soplica.
      Zalosny koniec.........................
    • Gość: Jamek Re: Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale pi IP: *.chello.pl 08.05.07, 17:44
      Jest jednym z synów naszego narodu. Nie róbmy sensacji z czegoś, co jest
      tragedią tego człowieka. W Polsce pije się dużo mocnych alkoholi. Dla małolatów
      otwierają drzwi wszystkie osiedlowe sklepy z piwem. Bez rzeczywistych,
      skutecznych obostrzeń w dostępie do "procentów" szarego Kowalskiego nie ma
      szans na poprawę tej sytuacji.
      • Gość: harnaś Re: Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale pi IP: *.altec.pl 08.05.07, 18:02
        Ilu tu wspaniałych,nieskazitelnych ludzi się wypowiedziało.Chyba szczególnie
        dużo tych,którzy kibicują Widzewowi(nie zapomnijcie o kamieniach idąc na
        nastęony mecz-przecież to wasza TRADYCJA).
        Sypniewskiemu trzeba pomóc,ale to przede wszystkim zależy od niego.
        • Gość: gutek Re: Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale pi IP: *.toya.net.pl 08.05.07, 18:26
          Pisałem to kiedyś i napiszę teraz: On nie chce sobie pomóc! Ten człowiek
          powinien zostać zamknięty w zakładzie. Po alkoholu ciężko z nim porozmawiać, on
          się nie kontroluje, wpada w amok, jest zupełnie innym człowiekiem. On musi
          zrozumieć że skoro sam nie potrafi sobie z alkoholizmem poradzic to ktoś musi to
          zrobic za niego i w jego imieniu.
          Inną sprawa jest to że on się zamyka i odtrąca pomoc, stwarzając problemy nie
          tylko sobie ale i innym.
          • Gość: jamek Re: Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale pi IP: *.chello.pl 08.05.07, 19:43
            W obowiązującym stanie prawnym nie można nikogo zamknąć w zakładzie odwykowym
            wbrew jego woli! Nawet w przypadku sądowego postanowienia o zastosowaniu
            przymusu leczenia odwykowego w zakładzie zamkniętym. Lekarz po stawieniu się na
            kurację osoby wobec której sąd orzekł leczenie w trybie stacjonarnym, ma
            obowiązek spytać się tej osoby czy ma chęć poddania się tej terapii. Jeśli
            pacjent odmówi - zostaje wypuszczony do domu. Wszystko w sumie zależy od woli
            osoby uzależnionej. To jest chore i to powinno być zmienione.
    • Gość: marecco Wstrząsający Sypniewski: Zaszyłem się, ale piłe.. IP: *.e-wro.net.pl 08.05.07, 19:32
      ciekaw jestem dlaczego pana I.S. nie objal sad 24-godzinny?przeciez stworzony
      byl wlasnie dla takich jak on chuliganow boiskowych co wy na to lodzka
      prokuraturo????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka