Dodaj do ulubionych

wróciłem z hotelu sea star beau rivage

07.05.07, 09:01
wróciłem w piątek macie pytania piszcie
Obserwuj wątek
    • iberia.pl Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 07.05.07, 09:27
      na ile zgodny jest opis hotelu w katalogu ze stanem faktycznym?Czy duzo naszych
      rodakow w tym hotelu?z jakiego biura byles?
      • szymkieaton Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 07.05.07, 16:21
        byłem z ALFA STAR hotel ok. jak będę jechał za rok to chyba wybiorę ten sam
        hotel położenie w willowej dzielnicy trochę na uboczu ale taxi jest takie tanie
        że nie ma problemu czystość wzorowa obsługa miła w opcji all jedzenia aż za dużo
        trochę mało owoców i ciast szybko się kończą napoje i alkohole podają w
        plastikowych kubkach animatorzy się starają co wieczór występy na żywo różnych
        artystów rodaków mało ale dla mnie to plus tego hotelu
        • zibibobi Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 07.05.07, 16:54
          W piatek 11.05 lecę do Egiptu. Najpierw będe miał rejs po Nilu i zwiedzanie a
          później będę właśnie w Sea Star Beaurivage. Mam pytanie. Jak z pokojami, tzn.
          czy bez problemu dostałeś spoko pokój? bo gdzieś czytałem że jest tam
          kilkanascie pokoi z nieciekawym widokiem (na miasto czy na jakis plac budowy) i
          wiadomo, że nie chcialbym na taki trafić. Czy robiłęś jakieś specjalne starania
          aby dostać normalny pokój w tym hotelu?
          • szymkieaton Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 07.05.07, 17:29
            ja za czekoladę Wedla dostałem spoko pokój tak to prawda 24 pokoje mają
            nieciekawy widok bierz pokoje od nr. 201 do 226 301-326 itd. to będzie ok.
            nie czekaj tylko daj napiwek a napewno pokój będzie dobry
        • bredzia2 Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 04.06.07, 11:26
          powiedz jak jest z ALFa STAR ja też lecę z tego biura 27 czerwca i chciałam się
          zapytać o rezydentów.czy ktoś jest w hotelu sea star beau rivage?jak było na
          lotnisku czy ktoś od nich czekał na lotnisku?
      • alicja.zimnoch Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 07.05.07, 17:33
        Chciałabym abyś napisał w jakim pokoju byłeś , czy z widokiem na morze , czy w
        pokoju jest jakiś czajnik i szklanki aby zrobić sobie kawę , jakim językiem się
        porozumiewałeś i na jakich wycieczkach byłeś , jakim samolotem leciałeś , czy
        był opóżniony , napisz jak najwięcej bo ja lecę 06 lipca i jestem bardzo ciekawa
        zwłaszcza że to mój pierwszy raz .
        • szymkieaton Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 07.05.07, 18:12
          ja miałem pokój 226 to na końcu hotelu przy samym biurze recepcji jeżeli chcesz
          widok na morze to pokoje o początkowych numerach 201-210 301-310 itd. chociaż z
          mojego pokoju miałem blisko na stołówkę widok na taras widokowy i siedząc na
          balkonie widziałem występy które odbywały się co wieczór w pokojach nie ma
          czajników gniazdka są 220V jeżeli masz opcję all to nic nie bierz jedzenia i
          picia pod dostatkiem nie byłem na żadnej wycieczce bo nie chciałem inni byli i
          polecali chociaż po Luxorze nabawili się zemsty faraona jedż spokojnie hotel
          super kawałek od centrum taxi jeżdżą za 10 LE do starego centrum a 20 LE do
          nowego Sakkala
          • szymkieaton Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 07.05.07, 18:14
            język angielski
    • bredzia2 Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 30.05.07, 21:39
      jak z rezydentką w tym hotelu czy jest jakaś cały czas?
      • ewiczek26 Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 31.05.07, 12:00
        czy w morzu w pobliżu hotelu są rafy?jełsi tak to w jakim stanie?
        • yrec61 Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 31.05.07, 12:55
          jest przy plaży hotelowej i jest w całkiem dobrym stanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka