szymkieaton 07.05.07, 09:01 wróciłem w piątek macie pytania piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 07.05.07, 09:27 na ile zgodny jest opis hotelu w katalogu ze stanem faktycznym?Czy duzo naszych rodakow w tym hotelu?z jakiego biura byles? Odpowiedz Link Zgłoś
szymkieaton Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 07.05.07, 16:21 byłem z ALFA STAR hotel ok. jak będę jechał za rok to chyba wybiorę ten sam hotel położenie w willowej dzielnicy trochę na uboczu ale taxi jest takie tanie że nie ma problemu czystość wzorowa obsługa miła w opcji all jedzenia aż za dużo trochę mało owoców i ciast szybko się kończą napoje i alkohole podają w plastikowych kubkach animatorzy się starają co wieczór występy na żywo różnych artystów rodaków mało ale dla mnie to plus tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
zibibobi Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 07.05.07, 16:54 W piatek 11.05 lecę do Egiptu. Najpierw będe miał rejs po Nilu i zwiedzanie a później będę właśnie w Sea Star Beaurivage. Mam pytanie. Jak z pokojami, tzn. czy bez problemu dostałeś spoko pokój? bo gdzieś czytałem że jest tam kilkanascie pokoi z nieciekawym widokiem (na miasto czy na jakis plac budowy) i wiadomo, że nie chcialbym na taki trafić. Czy robiłęś jakieś specjalne starania aby dostać normalny pokój w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
szymkieaton Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 07.05.07, 17:29 ja za czekoladę Wedla dostałem spoko pokój tak to prawda 24 pokoje mają nieciekawy widok bierz pokoje od nr. 201 do 226 301-326 itd. to będzie ok. nie czekaj tylko daj napiwek a napewno pokój będzie dobry Odpowiedz Link Zgłoś
bredzia2 Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 04.06.07, 11:26 powiedz jak jest z ALFa STAR ja też lecę z tego biura 27 czerwca i chciałam się zapytać o rezydentów.czy ktoś jest w hotelu sea star beau rivage?jak było na lotnisku czy ktoś od nich czekał na lotnisku? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.zimnoch Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 07.05.07, 17:33 Chciałabym abyś napisał w jakim pokoju byłeś , czy z widokiem na morze , czy w pokoju jest jakiś czajnik i szklanki aby zrobić sobie kawę , jakim językiem się porozumiewałeś i na jakich wycieczkach byłeś , jakim samolotem leciałeś , czy był opóżniony , napisz jak najwięcej bo ja lecę 06 lipca i jestem bardzo ciekawa zwłaszcza że to mój pierwszy raz . Odpowiedz Link Zgłoś
szymkieaton Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 07.05.07, 18:12 ja miałem pokój 226 to na końcu hotelu przy samym biurze recepcji jeżeli chcesz widok na morze to pokoje o początkowych numerach 201-210 301-310 itd. chociaż z mojego pokoju miałem blisko na stołówkę widok na taras widokowy i siedząc na balkonie widziałem występy które odbywały się co wieczór w pokojach nie ma czajników gniazdka są 220V jeżeli masz opcję all to nic nie bierz jedzenia i picia pod dostatkiem nie byłem na żadnej wycieczce bo nie chciałem inni byli i polecali chociaż po Luxorze nabawili się zemsty faraona jedż spokojnie hotel super kawałek od centrum taxi jeżdżą za 10 LE do starego centrum a 20 LE do nowego Sakkala Odpowiedz Link Zgłoś
szymkieaton Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 07.05.07, 18:14 język angielski Odpowiedz Link Zgłoś
bredzia2 Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 30.05.07, 21:39 jak z rezydentką w tym hotelu czy jest jakaś cały czas? Odpowiedz Link Zgłoś
ewiczek26 Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 31.05.07, 12:00 czy w morzu w pobliżu hotelu są rafy?jełsi tak to w jakim stanie? Odpowiedz Link Zgłoś
yrec61 Re: wróciłem z hotelu sea star beau rivage 31.05.07, 12:55 jest przy plaży hotelowej i jest w całkiem dobrym stanie Odpowiedz Link Zgłoś