Dodaj do ulubionych

"Ojciec Rydzyk jest ciężko psychicznie chory"

15.07.07, 11:59
Tak powiedziała niemiecka dziennikarka w programie Super Stacji "Słoń, a
sprawa polska".

Dziwne, ze do tej pory nikt z krajowych dziennikarzy tego nie zauważył.

"Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na
żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.)

Obserwuj wątek
    • cookies3 Re: "Ojciec Rydzyk jest ciężko psychicznie chory" 15.07.07, 12:00
      Że ciężko,to nie wiedziałam:)
      • w12121 Zdrowy, tylko popaprany! 16.07.07, 10:26
        Psychol nie byl by w stanie okrasc kilkadziesiat tysiecy ludzi niby na
        ratowanie stoczni, i zrobic to tak by nikt nie smial zlozyc skargi, i wszyscy
        calowali pierscien. Psychol by nie ustawil sobie rzadu i wiekszosci biskupow na
        smyczy by byli posluszi jak pudelki. Psychol nie byl by w stanie tak
        perfekcyjnie uzywac technik sekciarskich by wytresowac sobie milionoiwa armie
        poslusznych i ziejacych jadem nienawisci mohero.
    • belkot_belkot_belkot Re: "Ojciec Rydzyk jest ciężko psychicznie chory" 15.07.07, 12:06
      Niestety niewykluczone
      • atak.spawacza [...] 15.07.07, 14:25
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mak67 Re: "Ojciec Rydzyk jest ciężko psychicznie chory" 15.07.07, 14:56
      Niemiecka dziennikarka jako ekspert w psychiatrii, no no. Dobrze, ze nie
      zaleciła szpili z fenolu. Fakt ze Ojciec Muchomorek ma pod sufitem troche
      problemów aleczy on jedyny. TakiNiesiołowski czy Palikot też zdtradzają objawy
      choroby psychicznej.
    • adam81w Jaki z niego ojciec? 15.07.07, 16:42

• lumpior Re: Jaki z niego ojciec? 15.07.07, 17:04
        Duchowy,Jaroslawa Bulgota i moherow,toksykolog wyznaniowy i partyjny,wrzod wiary
        • atak.spawacza Re: Jaki z niego ojciec? 16.07.07, 09:59
          lumpior napisał:

> Duchowy,Jaroslawa Bulgota i moherow,toksykolog wyznaniowy i partyjny,wrzod
          wiar
          > y
          Ciekawe i fascynujące jest życie płciowe Ojca Przekręta.
    • goldenwomen3 psychicznie chory? dlatego , że uprzedza ...... 16.07.07, 10:05
      Polaków i mówi to jasno i otwarcie ?????
      • cookies3 Re: psychicznie chory? dlatego , że uprzedza .. 16.07.07, 10:06
        goldenwomen3 napisała:

> Polaków i mówi to jasno i otwarcie ?????

Jasno i otwarcie? Toż to stek bzdur i inwektyw !
        • goldenwomen3 Re: psychicznie chory? dlatego , że uprzedza .. 16.07.07, 10:10
          cookies3 napisała:

> goldenwomen3 napisała:
          >
          > > Polaków i mówi to jasno i otwarcie ?????
          >
          > Jasno i otwarcie? Toż to stek bzdur i inwektyw !

udowodnij ze o. Rydzyk kłamie. :) tylko pisz na temat i dawaj niezaprzeczalne
          dowody.
          • pozarski Re: psychicznie chory? dlatego , że uprzedza .. 16.07.07, 10:17
            Dowod:Soros rzadzi Polska, twierdzi łojdyr.Fakt?
            • atak.spawacza [...] 16.07.07, 10:20
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • goldenwomen3 Polecam " Zbrodnia bez kary' 16.07.07, 10:31
              na : www.monitorpolski.com
          • 1tomasz1 Re: psychicznie chory? dlatego , że uprzedza .. 16.07.07, 10:27
            Prounijne wypowiedzi Papieża traktował jako niebyłe. ;)
            • goldenwomen3 Re: psychicznie chory? dlatego , że uprzedza .. 16.07.07, 10:31
              1tomasz1 napisał:

> Prounijne wypowiedzi Papieża traktował jako niebyłe. ;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=65930438&a=65967599
              • 1tomasz1 Re: psychicznie chory? dlatego , że uprzedza .. 16.07.07, 10:32
                Zatkało? ;))))
                • goldenwomen3 po tej lekturze zawsze mnie zatyka ;) 16.07.07, 11:41
                  czytałes "Zbrodnie bez kary " ?????
                  • karbat Re: wielebny ojciec chory psychicznie ... 16.07.07, 11:42
                    a co powiedziec o milionach Polakow , tych co sie za niego modla
                  • 1tomasz1 Re: po tej lekturze zawsze mnie zatyka ;) 16.07.07, 11:45
                    Nie chrzań. Kłamał w sprawie JP i UE. Publicznie. Sam słyszałem. :)
                    • goldenwomen3 Re: po tej lekturze zawsze mnie zatyka ;) 16.07.07, 11:52
                      Tomeczku ja nie slucham o Rydzyka jak Ty i nie wiem o czym on mowi na swoich
                      kazaniach.Wybaczam Ci bo dzis jest upał. Ja pisałam o "Zbrodni i karze" ktora
                      zawsze mnie zatyka a nie o duperelach .Chodzisz na jego kazania prywatnie
                      czy .............służbowo? ;)))))))))))
                      • goldenwomen3 miało być "Zbrodni BEZ kary" ech ten upał ;) 16.07.07, 11:53
                        goldenwomen3 napisała:

> Tomeczku ja nie slucham o Rydzyka jak Ty i nie wiem o czym on mowi na swoich
                        > kazaniach.Wybaczam Ci bo dzis jest upał. Ja pisałam o "Zbrodni i karze" ktora
                        > zawsze mnie zatyka a nie o duperelach .Chodzisz na jego kazania prywatnie
                        > czy .............służbowo? ;)))))))))))
                        • 1tomasz1 Re: miało być "Zbrodni BEZ kary" ech ten upał ;) 16.07.07, 11:55
                          Nie pieprz. Bo pomyślę, żeś pierwszą ofiarą rzeczonych upałów. :)))

"udowodnij ze o. Rydzyk kłamie. :) tylko pisz na temat i dawaj niezaprzeczalne
                          dowody."

Więc kłamie czy nie? Ja znam co najmniej jedno jego kłamstwo.
                          • goldenwomen3 Re: miało być "Zbrodni BEZ kary" ech ten upał ;) 16.07.07, 11:58
                            1tomasz1 napisał:

> Nie pieprz. Bo pomyślę, żeś pierwszą ofiarą rzeczonych upałów. :)))
                            >
                            > "udowodnij ze o. Rydzyk kłamie. :) tylko pisz na temat i dawaj niezaprzeczalne
                            > dowody."
                            >
                            > Więc kłamie czy nie? Ja znam co najmniej jedno jego kłamstwo.

Zeby stwierdzic czy kłamiesz badz nie musiałabym posluchac Rydzyka. Ale do
                            Ciebie nie dociera ze go nie slucham.Powtarzam wyraziłam opinie i ksiazce. Cós
                            mi sie zdaje , ze na kazania o Rydzyka chodzisz służbowo ;))))))))))))
                            Na temat pieprzenia zamilkne bo widze zes spieniony od słoneczka ;)
                            • 1tomasz1 Re: miało być "Zbrodni BEZ kary" ech ten upał ;) 16.07.07, 12:00
                              >
                              > Zeby stwierdzic czy kłamiesz badz nie musiałabym posluchac Rydzyka. Ale do
                              > Ciebie nie dociera ze go nie slucham.Powtarzam wyraziłam opinie i ksiazce. Cós
                              > mi sie zdaje , ze na kazania o Rydzyka chodzisz służbowo ;))))))))))))
                              > Na temat pieprzenia zamilkne bo widze zes spieniony od słoneczka ;)
                              >
                              Ja Ci coś wytłumaczę. Rozmowa z Tobą to ma być dla mnie rozrywka (czasem nawet
                              intelektualne) - trzymaj więc łaskawie jakiś poziom. :)))))))
                              • goldenwomen3 a Ty myslisz że ja rozmawiam z Toba na powaznie? 16.07.07, 12:05
                                1tomasz1 napisał:

> >
                                > >> >
                                > Ja Ci coś wytłumaczę. Rozmowa z Tobą to ma być dla mnie rozrywka (czasem nawet
                                > intelektualne) - trzymaj więc łaskawie jakiś poziom. :)))))))

Zabawa zawsze była i jest przednia .Poziom???? Sam zachowaj, bo strugasz
                                rolę " redachtora wyszystko wiedzącego" :)))))))))))))))))) To tylko zabawa a
                                Ty wpadasz w furię.
                                • 1tomasz1 Re: a Ty myslisz że ja rozmawiam z Toba na powazn 16.07.07, 12:19
                                  goldenwomen3 napisała:

> Zabawa zawsze była i jest przednia .Poziom???? Sam zachowaj, bo strugasz
                                  > rolę " redachtora wyszystko wiedzącego" :)))))))))))))))))) To tylko zabawa a
                                  > Ty wpadasz w furię.
                                  >
                                  Furia???? Goldzia, czym się przejawia owa furia?
                                  • goldenwomen3 wylewaniem jadu z ust ;) 16.07.07, 14:27
                                    pieprzysz? :)
                          • goldenwomen3 Re: miało być "Zbrodni BEZ kary" ech ten upał ;) 16.07.07, 12:02
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=65930438&a=65966470
                            Tomeczku ta dyskusja Ciebie nie dotyczyła.Znasz przyslowie o wódce i zakąsce?
                            Tak postąpiłes i masz pretensje. :)))))))
                            • 1tomasz1 Re: miało być "Zbrodni BEZ kary" ech ten upał ;) 16.07.07, 12:04
                              Forum publiczne, Rydzyk publiczny, radyjo też. Jak więc mnie nie dotyczyła? A
                              kogo niby dotyczyła, goldziu? ;)
                              • goldenwomen3 mnie NIE bo go nie słucham 16.07.07, 12:07
                                1tomasz1 napisał:

> Forum publiczne, Rydzyk publiczny, radyjo też. Jak więc mnie nie dotyczyła? A
                                > kogo niby dotyczyła, goldziu? ;)

ale tez wybieram "wontki" ktore mnie interesuja. rozumiem ze z racji funkcji
                                masz za zadanie czytac wszystkie? :))))))))
                                • 1tomasz1 Re: mnie NIE bo go nie słucham 16.07.07, 12:20
                                  goldenwomen3 napisała:

> 1tomasz1 napisał:

> ale tez wybieram "wontki" ktore mnie interesuja. rozumiem ze z racji funkcji
                                  > masz za zadanie czytac wszystkie? :))))))))
                                  >
                                  A jaka to funkcja?
                                  • goldenwomen3 Re: mnie NIE bo go nie słucham 16.07.07, 12:30

> A jaka to funkcja?

Ja Ci coś wytłumaczę. Rozmowa z Tobą to ma być dla mnie rozrywka (czasem nawet
                                    intelektualne) - trzymaj więc łaskawie jakiś poziom. :)))))))
                                    • 1tomasz1 Re: mnie NIE bo go nie słucham 16.07.07, 14:30
                                      goldenwomen3 napisała:

>
                                      >
                                      >
                                      > > A jaka to funkcja?
                                      >
                                      > Ja Ci coś wytłumaczę. Rozmowa z Tobą to ma być dla mnie rozrywka (czasem nawet
                                      > intelektualne) - trzymaj więc łaskawie jakiś poziom. :)))))))
                                      >
                                      Zabolało? ;)
                                      • goldenwomen3 Re: mnie NIE bo go nie słucham 16.07.07, 14:46
                                        a co tu miało zabolec? :) twoja pycha? bucowatość??? żeby nie powiedzieć a nie
                                        urazic zamilknę ok ? :))))))))))))miłego dnia ale.......w cieniu! :P
                    • karbat Re: po tej lekturze zawsze mnie zatyka ;) 16.07.07, 11:53
                      goldenwoman daje d..y rycykowi ,jest dorosla ? jest pelnoletnia ? ...
                      wolno jej ,jej sprawa .
                      tylko czemu i po co klamie ...tylko by byc katolicko-poprawna na modle grzyba ?
                      • goldenwomen3 posiedz w cieniu , słoneczko zaszkodziło ????? 16.07.07, 11:54
                        karbat napisał:

> goldenwoman daje d..y rycykowi ,jest dorosla ? jest pelnoletnia ? ...
                        > wolno jej ,jej sprawa .
                        > tylko czemu i po co klamie ...tylko by byc katolicko-poprawna na modle
                        grzyba ?
    • koperczak5 Re: "Ojciec Rydzyk jest ciężko psychicznie chory" 16.07.07, 11:50
      Całkowite wyłączenie wszelkich hamulców psychicznych, brak samokrytycyzmu
      najlepiej świadczą o odchyleniu od normy psychicznej. Może to wpływ cukrzycy?
    • indris Re: "Ojciec Rydzyk jest ciężko psychicznie chory" 16.07.07, 11:50
      To była nieuprawniona ekstrapolacja warunków Europy zachodniej na inne kraje.
      Takie rzeczy jak o. Rydzyk, to na Zachodzie mówią niemal wyłącznie chorzy
      umysłowo. Ale w Polsce mówią takie rzeczy nie tylko o. Rydzyk ale i członkowie
      partii rządzących.
      • karbat Re: "Ojciec Rydzyk jest ciężko psychicznie chory" 16.07.07, 11:56
        indris napisał:

> To była nieuprawniona ekstrapolacja warunków Europy zachodniej na inne kraje.
        > Takie rzeczy jak o. Rydzyk, to na Zachodzie mówią niemal wyłącznie chorzy
        > umysłowo. Ale w Polsce mówią takie rzeczy nie tylko o. Rydzyk ale i
        członkowie > partii rządzących.

a kto i jak ? zmuszal katolandie do nieuprwnionej ekstrapolacji warunkow Europy
        zachodniej ?

kazdy broni swych interesow .Intesy wielebnych grzybow to hodowla ogupialego
        narodku w centrum Europy . Ot ,sredniowiecze ,skansen byle tacowe sie
        zgadzalo .

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka