michnikadam 07.09.07, 00:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=68637166&a=68642684 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonus5 Masz racje Yapa he,e,he,he 07.09.07, 00:50 michnikadam napisał: Polska gospodarka nadal boryka się z problemami, takimi jak 500 mld zł długu, a rząd PiS nie zrealizował nawet 10 proc. obietnic, które miały poprawić jej stan - napisał w liście otwartym do prezydenta Lecha Kaczyńskiego prezes Business Centre Club, Marek Goliszewski. Według prezesa BCC, mamy 500-miliardowy dług publiczny, pieniądze w budżecie państwa są marnotrawione, środki z UE wykorzystywane są w niespełna 40 procentach, a szara strefa sięga 30 procent. "Zabiegając o władzę, partia, której był Pan członkiem, a dziś jest orędownikiem, złożyła wyborcom 245 obietnic działań mających zlikwidować te mankamenty. Po dwóch latach nie zrealizowała nawet 10 procent" - napisał Goliszewski. fakty.interia.pl/biznes/news/lech-kaczynski-oberwal-od-bogaczy,971732 Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: To Ilu Was tam jest -:))))) 07.09.07, 00:54 michnikadam napisał: Autor: chardonnay11 Autor: yaponczyk1 W ilu osobach tu wystepujesz ??? ps. Jesteś chory z nienawiści. Albo się poddaj kastracji, albo strzel sobie w łeb !! tradycyjnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michnikadam Re: To Ilu Was tam jest -:))))) 07.09.07, 00:58 ja jestem chory? przeciez tylko wkleilem linka miej pretensje do autora i do siebie hehe forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=68637166&a=68642684 Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: To Ilu Was tam jest -:))))) 07.09.07, 01:01 michnikadam napisał: przeciez tylko wkleilem linka miej pretensje do autora i do siebie hehe ===================================================================== he,he,he kto ty teraz jestes chardonnay11 , Yaponczyl1 czy michnikadam Odpowiedz Link Zgłoś
michnikadam Re: To Ilu Was tam jest -:))))) 07.09.07, 01:07 slonce ci polonus z doopy swieci jak myslisz ze moze byc tylko jedna osoba ktora uwaza ze jestes debil z tym spamowaniem he he! ja jestem michnikadam a chardonnay11 to chardonnay. Wklej jeszcze ze 100 postow loserze he he. i pamietaj: www.realestatebyberta.com/images/capri-condos-mississauga.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 chardonnay11 , Yaponczyl1 czy michnikadam 07.09.07, 01:12 michnikadam napisał: "myslisz ze moze byc tylko jedna osoba ktora uwaza ze jestes debil z tym spamowaniem he he!" ===================================================================== dokladnie tak mysle he,he,he chardonnay11 , Yaponczyl1 czy michnikadam Jesteś chory z nienawiści. Albo się poddaj kastracji, albo strzel sobie w łeb Odpowiedz Link Zgłoś