fumba1 25.08.07, 14:44 Uważam po prostu, że obecność osób próbujących dyskutować z tymi osobnikami trochę ich legitymuje. Dlatego też zachęcam do niewypowiadania się na tym forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrzr Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 25.08.07, 20:03 fumba1 napisał: > Uważam po prostu, że obecność osób próbujących dyskutować z tymi > osobnikami trochę ich legitymuje. > Dlatego też zachęcam do niewypowiadania się na tym forum. Oczywiście masz rację - ja tylko wpadlem tu aby uświadomic młodym ludzim najczęściej bywających na forach, że są ofiarami manipulacji "starych wyjadaczy" - że to nie jacyś mityczni "banderowcy""upowcy" są zagrożeniem - ale ludzie którzy chcą tu siać antukraińską nienawiść w imię opatrznie rozumianego polskiego patriotyzmu !!! Odpowiedz Link
birczanin102 Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 25.08.07, 20:05 piotrzr napisał: > - że to nie jacyś mityczni "banderowcy""upowcy" są zagrożeniem - mityczni banderowcy )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))) Odpowiedz Link
liberum_veto Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 26.08.07, 11:37 fumba1 napisał: > Dlatego też zachęcam do niewypowiadania się na tym forum. Doceniam tą śmiałą deklarację i popieram. Rozumiem, że jako człowiek "uczciwy" (we własnym przynajmniej mniemaniu) więcej tutaj pisać nie będziesz. To nawet lepiej, bo wprowadzasz tutaj duszne i niezdrowe klimaty. Pozdrawiam i żegnam Odpowiedz Link
birczanin102 Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 26.08.07, 17:46 liberum_veto napisał: > niezdrowe klimaty. Pozdrawiam i żegnam to kolejny klon admina forum Bircza, niejakiego darino ćwoka Odpowiedz Link
veto13 Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 26.08.07, 20:13 birczanin102 napisał: > liberum_veto napisał: > > > niezdrowe klimaty. Pozdrawiam i żegnam > > to kolejny klon admina forum Bircza, niejakiego darino ćwoka tylko swynie siedzom w kinie. birczonin to gad i swynia do kwodrotu Odpowiedz Link
veto13 Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 27.08.07, 21:13 fumba1 napisał: > Uważam po prostu, że obecność osób próbujących dyskutować z tymi > osobnikami trochę ich legitymuje. > Dlatego też zachęcam do niewypowiadania się na tym forum. a jbyde byfać - bio jubie smak gnojufki i gnojipiejdipokojybnc jaK JOKIS I LIBELUN VIETO Odpowiedz Link
veto13 Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 27.08.07, 21:21 fumba1 napisał: > Uważam po prostu, że obecność osób próbujących dyskutować z tymi > osobnikami trochę ich legitymuje. > Dlatego też zachęcam do niewypowiadania się na tym forum. a jo tu byde bo mam jus sfuj kosyk plazowy!! a co !!! a potym napise jesce donos do prokuratury na tuych gujow i spoko!! syćko PIęKNYM LITERACKIM JEZYKIEM - ha ha ha Odpowiedz Link
birczanin102 Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 27.08.07, 21:34 veto13 napisał: > syćko PIęKNYM LITERACKIM JEZYKIEM - ha ha ha a amoniak już wyparował Odpowiedz Link
wianuszek_kresowy Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 20.10.07, 07:10 Czy uczciwosc to powod dla ktorego Veto13 juz tu nie pisuje? Odpowiedz Link
3centy Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 20.10.07, 07:37 wianuszek_kresowy napisał: > Czy uczciwosc to powod dla ktorego Veto13 juz tu nie pisuje? zakopał się w liściach i zasnął Odpowiedz Link
liberum_veto Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 20.10.07, 08:23 wianuszek_kresowy napisał: > Czy uczciwosc to powod dla ktorego Veto13 juz tu nie pisuje? Poniekąd. Uczciwość wobec pozostałych użytkowników forum. Notoryczni trolle i wariaci będą z tego forum eliminowani. Jak jest chory, niech się leczy. Odpowiedz Link
gallatea Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 20.10.07, 11:27 co to ma byc? spokój, kazdy moze wypowiadac sie na kazdy temat byle z kulturą. Odpowiedz Link
wianuszek_kresowy Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 20.10.07, 14:00 Czyzby ewolucja admina? Odpowiedz Link
gallatea Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 20.10.07, 17:41 ales podejrzliwy Odpowiedz Link
lokis1271 Atak alter ego 20.10.07, 18:02 Szanowna Pani Gallateo ! Pierwsza rzecz to ta , że istotnie trzeba trzymać towarzystwo nieco w ryzach ) Druga sprawa - Pan W_K nie jest bynajmniej podejrzliwy, po prostu broni swego drugiego wcielenia - Veto13 to inny pseudonim Pana Wieniec Kresowy. Pozdrawiam L. Bodio Odpowiedz Link
gallatea Re: Atak alter ego 20.10.07, 18:07 ale to grozi rozdwojeniem jazni....przecież,to troszeczke głupie jak dorosli wkoncu ludzie robia takie rzeczy chachacha... pozdrawiam Odpowiedz Link
3centy Re: Atak alter ego 20.10.07, 18:18 gallatea napisała: > ale to grozi rozdwojeniem jazni.... groziłoby gdyby np. "corona glandis" (jakoś nie może mi przejść przez mysze ten profan) zaczęła odpowiadać na wątki veto13, powiem więcej prowadzić z nią dyskusje ... ale być może przegapiłem jakiś wątek z dyskusji, lub został on skasowany ) Odpowiedz Link
3centy Re: Atak alter ego 20.10.07, 18:30 gallatea napisała: > Panie i Panowie gdzie honor? > > > jakis... napisz coś o swoim niku, czy to nazwa jakiejś herbaty ? Odpowiedz Link
gallatea Re: Atak alter ego 20.10.07, 18:37 hihihhhhihiii cos tam z Afrodyty cos z jakiejs nimfy...ładne i takie kobiece, dodałam sobie drgie l i wyszło na anonimowa herbatkę chociaz wole kawę Odpowiedz Link
3centy Re: Atak alter ego 20.10.07, 19:01 gallatea napisała: > hihihhhhihiii Alicja w Krainie Czarów mówi ci to coś nakanapie.pl/user/gallatea.htm;jsessionid=0302F130B608BBE8F5C4 A38FD0261AD5 Odpowiedz Link
wianuszek_kresowy Re: Atak alter ego 20.10.07, 21:49 Wam sie lokis cos w glowie powcielalo, wy sie juz teraz leczta bo jak tak dalej bedzie farmakologia moze nie wystarczyc. I prosze przestac przekrecac moj nick, brzmi on wianuszek_kresowy lub jak to ustalilismy w_k jest tez dopuszczalne. To by bylo ostrzezenie #1 na tym forum. Odpowiedz Link
krouk Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 14.11.07, 09:23 werch napisał: > zgadzam sie --------------------------------- Świetnie - mam nadzieję, że uważasz się za uczciwego człowieka i dlatego nie będziesz tu bywał Odpowiedz Link
werch Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 14.11.07, 10:09 Świetnie - mam nadzieję, że uważasz się za uczciwego człowieka i > dlatego nie będziesz tu bywał Pozwol, ze wpadne tu czasami, by niniejszy watek nie podupadal Odpowiedz Link
krouk Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 14.11.07, 10:22 werch napisał: ".. Pozwol, ze wpadne tu czasami, by niniejszy watek nie podupadal..." ------------------------------- No cóż - nie ukrywam, że wolałbym nie oglądać Cię w żadnym wątku ale skoro musisz już tutaj pisać (ryzykując zarzut nieuczciwości) to mam prośbę - pisz tylko w tym wątku Odpowiedz Link
werch Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 14.11.07, 17:19 Zgadzam się w zupełności Odpowiedz Link
liberum_veto "uczciwość" po banderowsku 14.11.07, 19:20 Cóż więc cię tutaj sprowadziło??? Nadmiar uczciwości czy może brak przyzwoitości? P.S. Skoro już tu jednak jesteś, to może podaj twoją definicję "uczciwości", tylko tak szczerze, po banderowsku Odpowiedz Link
werch Re: "uczciwość" po banderowsku 14.11.07, 19:44 Ja mam swoją uczciwość, tak jak Ty masz swoją. I nie mam zamiaru swej uczciwości tu definiować, bo wydaje mi się, że nie warto. Nie odpowiadam także na pytania, nie dyskutuję. Ucieszyłem się w którymś z ostatnich wątków, że uczestnicy tego forum chcą nawiązać współpracę z ukraińskimi komunistami i to mi wystarczy. Mam zamiar wyłącznie podciągać ten wątek. Odpowiedz Link
lokis1271 Re: "uczciwość" po banderowsku 14.11.07, 19:55 Szanowny Panie Werch ! Komunista nawet ukraiński, to też człowiek Osobiście jest mi obojętnym, czy ukraińscy antyfaszyści są komunistami , czy "burżujami", byle mieli chęć zrobić porządek z banderowską dziczą. Pozostaję z szacunkiem L. Bodio Odpowiedz Link
zenek2 Re: "uczciwość" po banderowsku 15.11.07, 19:44 lokis1271 napisał: > Szanowny Panie Werch ! > Komunista nawet ukraiński, to też człowiek Osobiście jest mi obojętnym, czy > ukraińscy antyfaszyści są komunistami , czy "burżujami", byle mieli chęć zrobić > porządek z banderowską dziczą. > Pozostaję z szacunkiem > L. Bodio lokis 1271,musial cie jakis banderowiec w dupe wyruchac a pozniej na koniec musiales franuza banderowcu zrobic bo pierdolisz jak pijany lenin na zjezdzie komunistycznej parti zsrr. Odpowiedz Link
krouk zenek2 - nie pieprz tylko bierz się za łopatę !!! 16.11.07, 11:27 zenek2 - fajnie, że zwierzyłeś się użytkownikom forum ze swoich upodobań seksualnych, ale zenuś, nie czas teraz na kochanie gdy spadł pierwszy śnieg ) "...Rusz się, Zenek. Śnieg na dworze Mowię wstań, bo będzie gorzej Zenek wstań, bo ci przyłożę Wstań, Zenek, wstań! Nie czas, Zenek, na kochanie Kiedy czas na odśnieżanie Śnieg na dworze, śnieg już w bramie Wstań, Zenek, wstań!" Zenek w cieplutkim dosypia łóżeczku Leżąc wygodnie na wznak Partner mu szepcze: "Śpij jeszcze koteczku Kołderkę skopałeś. Ładnie to tak? Pieseczek zaraz ci zrobi śniadanko Kawkę z kożuszkiem i keks Dzisiaj założysz już ciepłe ubranko Popatrz jak ślicznie! Spadł pierwszy śnieg..." (Andrzej Andrzej Rosiewicz - "Zenek Blues") (z małą modyfikacją) www.gigant.pl/html/index.asp?k=2&mod=prd&p=kjhwvhkiekdrftnqrhla&tab=3B03051F15&r_url=321232123282D 287368763C706D277E7C763472606D247F7D76332723202D232123262F2063617E386 5747E797F3C7D74687F3&6313=0373&lng=pl&hsh=831313 Odpowiedz Link
liberum_veto zenek2 - homoseksualista czy homofob? 18.11.07, 07:02 krouk napisał: > zenek2 - fajnie, że zwierzyłeś się użytkownikom forum ze swoich > upodobań seksualnych, Uważasz, że "zenek2" to kochający inaczej? Hmmm, bardzo możliwe W grę wchodzić mogą jednak także inne ewentualności. Kim więc jest tajemniczy "zenek2": a) homoseksualistą b) homofobem c) pedofilem d) banderaSSem e) klonem A może wszystkim naraz??? )) Odpowiedz Link
krouk Re: zenek2 - homoseksualista czy homofob? 19.11.07, 09:28 Obstawiam odp. ostatnią tj. "wszystkim naraz" p.s. podobno znajomi wołają na niego "Piotrek z Rzeszowa" ))) Odpowiedz Link
lokis1271 Skutki odosobnienia ?! 16.11.07, 11:54 Witam Państwa ! No cóż, skutki długotrwałego odosobnienia w męskim gronie w bunkrach technicznych dają znać o sobie w tak dziwaczny sposób Na miejscu Pana Tawnyroberts miałbym się na baczności, chyba nie do końca zdaje sobie sprawę kogo przygarnia na swoim forum. Pozdrawiam L. Bodio Odpowiedz Link
liberum_veto Re: "uczciwość" po banderowsku 17.11.07, 11:50 zenek2 napisał: > lokis 1271, musial cie jakis banderowiec w dupe wyruchac a > pozniej na koniec musiales franuza banderowcu zrobic bo > pierdolisz jak pijany lenin na zjezdzie komunistycznej > parti zsrr. Powinienem tą wypowiedż usunąć, ale ją zostawię jako wzorcowy przykład banderowskiej "uczciwości", inteligencji i kultury dyskusji Odpowiedz Link
liberum_veto werch - "uczciwy" banderowiec 15.11.07, 07:32 Na tolli mamy tu swoje sposoby forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=67483855 Potraktuj to jako ostrzeżenie Odpowiedz Link
zenek2 Re: werch - "uczciwy" banderowiec 15.11.07, 19:34 liberum-veto,a ty kto naczelnik z kgb cy nawiedzony z domu wariatow. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: werch - "uczciwy" banderowiec 16.11.07, 07:09 O, jeszcze jeden "uczciwy" inaczej. Razom was bahato - fumba1 - piotrzr - veto13 - wianuszek_kresowy - werch - zenek2 Czekamy na dalsze zgłoszenia. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: werch - "uczciwy" banderowiec 23.11.07, 17:02 Już nie nudż! Wszyscy już wiedzą, żeś "uczciwy" banderowiec Odpowiedz Link
werch Re: werch - "uczciwy" banderowiec 24.11.07, 13:42 UCZCIWY CZłOWIEK NIE POWINIEN TU BYWAĆ Odpowiedz Link
liberum_veto Re: werch - "uczciwy" banderowiec 25.11.07, 08:35 PO CO TYLE REKLAMY TWOJEJ NIEUCZCIWOŚCI?! Nie lepiej być uczciwym? Odpowiedz Link
werch Re: werch - "uczciwy" banderowiec 25.11.07, 13:16 Czytam to forum i czytam i znowu dochodzę do niezmiennego wniosku, że uczciwy człowiek bywać tu nie powinien. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: werch - "uczciwy" banderowiec 26.11.07, 07:40 To forum ma jakąś magiczną moc, skoro nie potrafi się z nim rozstać nawet tak "uczciwy" człowiek jak ty Odpowiedz Link
szturman-ru Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 25.11.07, 15:26 piotrzr napisał: > ...że to nie jacyś mityczni "banderowcy" "upowcy" są zagrożeniem - > ale ludzie którzy chcą tu siać antukraińską nienawiść w imię > opatrznie rozumianego polskiego patriotyzmu!!! Tu antukraińską nienawiść obostrzają się w pierwszym rzędzie sami Ukraiński NACJONALISY, który się mówi że "UPA - to i byl naród". Kłamstwo!!! Członków UPA - maksimum 200.000 od liczbowego stana Ukraińców. Z tego kłamstwa wynika że większość Polaków niedobrze sprzyję WSZYSTKICH Ukraińców. UPA - to przestępna formacja, ale cały narod - nie jest winny i nie może być odpowiedzialnym za zbrodni OUN i UPA! Odpowiedz Link
pole78 Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 25.11.07, 21:10 szturman-ru napisał: > cały narod - > nie jest winny i nie może być odpowiedz > ialnym za zbrodni OUN i UPA! Cały naród nie ! ale wielu ludziom ciarki po krzyżach przechodzą jak słyszą język ukraiński i nie tylko. Odpowiedz Link
wianuszek_kresowy Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 25.11.07, 21:32 Nie tak malo ludzi skacze do gory reagujac na slowo mysz..... czy kazdy powinien przyjac ich "logike", bo strach ma wielkie oczy? Odpowiedz Link
pole78 Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 26.11.07, 07:17 wianuszek_kresowy napisał: > Nie tak malo ludzi skacze do gory reagujac na slowo mysz..... > czy kazdy powinien przyjac ich "logike", bo strach ma wielkie oczy? W skakaniu do góry nie ma żadnej logiki, a na strach ludzie reagują różnie. Nie pamiętam tytułu ale był kiedyś taki film radziecki, gdzie pewien czerwonoarmista, ze "strachu" zniszczył 5 niemieckich czołgów, przykład wielce wymowny Odpowiedz Link
wianuszek_kresowy Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 27.11.07, 01:04 Ciekawe jakby mu poszlo myszami. A ten krasnoarmiejec to Alosza Skworcow z Ballady o soldatie. Odpowiedz Link
werch Re: Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać ! 28.11.07, 17:13 Troche zapomnialem o podciaganiu tego watku, zeby ludzie wiedzieli, ze UCZCIWY CZLOWIEK NIE POWINIEN TU BYWAC. Odpowiedz Link
liberum_veto werch - "uczciwy" banderowiec 28.11.07, 17:20 Napisz lepiej, werchu, co się stało z twoim kuriozalnym "forum" KIJÓW-WARSZAWA. Nie mogę go znależć... Licznik zatrzymał się na 7 wpisach? ))) Odpowiedz Link
werch Re: werch - "uczciwy" banderowiec 29.11.07, 11:16 Miałem tu nie dyskutować, chcę jednak zapytać na czym polega Twym zdaniem "kuriozalność" mego forum? Nie miałem po prostu czasu zajmować się nim i, ponieważ licznik zatrzymał się na siedmiu wpisach, zostało skasowane. Wszystko. O kuriozalności powinno się raczej mówić w przypadku forum Polska-Ukraina. Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać, że się powtórzę. Odpowiedz Link
werch Re: werch - "uczciwy" banderowiec 29.11.07, 11:24 A Ty się liberum tak nie wynoś, boś przejął forum P-U po nieszczęsnym rychu z przemyśla, więc nie przypisuj sobie jego zasług i nie machaj mi tu ogonkiem, że taki zdolny z Ciebie gość. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: werch - "uczciwy" banderowiec 29.11.07, 17:14 Niczego nie przejmowałem. Stworzyłem to forum od podstaw, w opozycji do forum Rycha po jego słynnej "rzezi wołyńskiej" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=67139749 Jednym słowem, zwykłe kłamstwo. Ale czego też się spodziewać po "uczciwym" banderowcu, który nie powinien tutaj bywać... Odpowiedz Link
werch Re: werch - "uczciwy" banderowiec 29.11.07, 19:33 Niczego nie przejmowałeś... O ile się nie mylę forum Polska-Ukraina stworzył nieszczęsny Rychu. Potem je wykasował. Tego samego dnia, pewnie chwilę po cofce Rycha, pojawiło się - tym razem - Twoje forum o takiej samej nazwie. Więc niech Ci będzie, żeś je stworzył od podstaw)) Sytuacja podobna do sytuacji z Kresami. Orały na nich miejscowe ludki, a potem przyszło liberum_veto, se wzięło i powiedziało, że je stworzyło. Genialne! Ja, jak tworzę kupę w kiblu, to tworzę ją sam, od podstaw. Nie moja kupa jest mi obca. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: werch - "uczciwy" banderowiec 30.11.07, 07:13 Kłamstwa, kłamstwa, kłamstwa... 1. Forum POLSKA-UKRAINA wcale nie założył Rychu. On je tylko w pewnym momencie przejął. Zakładał je kto inny. 2. Moje forum pod nazwą POLSKA-UKRAINA bez cenzury powstało 4.08.2007, w akcie protestu przeciwko forumowej "rzezi wołyńskiej", dokonanej przez Rycha w nocy z 3 na 4 sierpnia, kiedy zabanował on 20 osób, w tym mnie i ciebie, i wykasował ok. 4000 postów. Nie spotkałem się jeszcze z tak barbarzyńskim aktem cenzury na żadnym forum. Rychu skompromitował się jako administrator. 3. Przez pewien czas istniały dwa konkurencyjne wobec siebie fora: POLSKA-UKRAINA i POLSKA-UKRAINA bez cenzury. Potem Rychu zmienił nazwę swojego forum na POLSKA-UKRAINA/Europa Wsch. Namawiałem Rycha do likwidacji jego skompromitowanego forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=67091887&a=67304431 4. W momencie likwidacji (20.10.2007) forum Rycha nosiło więc nazwę POLSKA-UKRAINA/Europa Wsch. Nie przejmowałem tej nazwy. Skróciłem tylko nazwę mojego forum, bo nie było już potrzeby odróżniania się od forum Rycha. 5. A tak w ogóle, Rychu zrozumiał swój błąd. Przyznał się do porażki jako administrator. Trochę póżno, ale lepiej póżno niż wcale. Zachował się uczciwie, godnie i honorowo. Czego nie można powiedzieć o tobie. Brak ci nie tylko uczciwości, ale też zwykłej ludzkiej przyzwoitości. Nie masz za grosz honoru, aby się w końcu wynieść z tego forum. Odpowiedz Link
werch Re: werch - "uczciwy" banderowiec 30.11.07, 13:00 "Nie masz za grosz honoru, aby się w końcu wynieść z > tego forum" Zawsze możesz mnie wyrzucić, żebym już przestał powtarzać, że uczciwy człowiek nie powinien tu bywać Odpowiedz Link
liberum_veto Re: werch - "uczciwy" banderowiec 01.12.07, 06:56 Uczciwy człowiek, który choć trochę się szanuje, nie czeka na to, aż gospodarz wyrzuci go z hukiem za drzwi na zbity pysk... Odpowiedz Link
werchus Re: 04.12.07, 07:31 liberum_veto napisał: > DONE! Więcej już tu bywał nie będziesz E tam zaraz nie będę Ja uciemiężonego ludu kresowego w bidzie nie opuszczę! Odpowiedz Link
kresokrata Re: 05.12.07, 12:29 A tam, jak mnie jeszcze LETKO spolonizowany pidlaszuk nie wyrzucil, to napisze se raz jeszcze ze UCZCIWY CZLOWIEK NIE POWINIEN TU BYWAC Odpowiedz Link
liberum_veto "uczciwość" po banderowsku 05.12.07, 17:11 Wyrzucasz takiego za drzwi ("werch"), to wraca oknem jako "werchus". Wyrzucasz oknem, to wraca kominem jako "kresokrata". To jest właśnie "uczciwość" po banderowsku: brak godności, honoru i szacunku dla samego siebie. Zwykłe szmondactwo. Odpowiedz Link