superspec 03.05.09, 15:12 wiadomosci.onet.pl/1963474,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jezyczekuwagi Re: Krzesło się mi rozpadło jak to czytałem. 03.05.09, 15:21 superspec napisał: > <a href="wiadomosci.onet.pl/1963474,11,item.html" jesli to prawda,to ...PROKURATOR!!! dac mu tez 11 dni co najwyzej do opublikowania komunikatu,czy sa znamiona popelnienia przestepstwa Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Krzesło się mi rozpadło jak to czytałem. 03.05.09, 15:39 a ja to pier'dolę... przecie qrwa i element rządzi polską... wiem o tym i dlatego mam to w dupie ... walesy , tuski , buzkowate , i inne b...(cenzura) niech mnie w dupę pocałują... mam swój , yacht , bmw , willę i okrętową lornetkę ... a mam też bernardyna , który w alpach mi whisky niesie , wabi się Bonzo ... a jeszcze , moje dzieci wożę na ćwiczenia jazdy konno , oczywiście narazie na kucykach (poni) ... acha , mam też fortepian petrof'a ... klarnet ktoś podpier'dolił z fortepianu ... Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Krzesło się mi rozpadło jak to czytałem. 03.05.09, 15:46 www.youtube.com/watch?v=SWuAMwbYe7I&feature=related Lacrima (( Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Mnie ciekawi to, że media zaczynają się odwracać 03.05.09, 15:43 od PO. Czyżby zaczęły się przestawiać na pseudolewicę czyli SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski A drzazgi w du*pe sie wbiły? 03.05.09, 15:31 Też się masz czym przejmowac ----------------- Po-PiS to to samo go*wno w dwoch nocnikach Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Sądzę, że lepiej jest krzesło skleić 03.05.09, 16:03 i wyciągnąć z zadka drzazgi (jak ktoś tu pisał) oraz poczekać do ewent. rozprawy sądowej. No, chyba że lubisz puścić wodze fantazji w maglu. Niedawno obrabiano tylną część ciała niejakiemu Grzegorkowi, bywszemu wiceministrowi zdrowia. O łapownictwo. miasta.gazeta.pl/kielce/1,47262,6504358,Zwrot_w_procesie__Swiadek_chcial_byc_jak_Kmicic.html Śmiem twierdzić, że to podobna sprawa. Ze względu na społeczno-partyjne zapotrzebowanie na tanie maglowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Przecież to rewanżowy mecz 03.05.09, 17:24 Wyrzucony (niesłusznie) obrabia d00pę wyrzucaczowi. Magiel i skład weglowy numer 7. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Krzesło się mi rozpadło jak to czytałem... 03.05.09, 20:52 ...bo się zesrałem. Odpowiedz Link Zgłoś