Dodaj do ulubionych

Skoki spadochronowe blisko Płońska

13.05.09, 00:23
W Przasnyszu znajduje się Klub Spadochronowy Atmosfera, w którym każdy może wykonać skok spadochronowy w tandemie. Nie wymaga on badań lekarskich ani kursu a jedynie ok. 15 minutowe przeszkolenie u tandempilota, do którego pasażer jest przypięty. Skoki wykonywane są z wyskokości 4000m co pozwala na prawie minutowe swobodne spadanie przed otwarciem spadochronu przez tandempilota. Więcej informacji o takim skoku można znaleźć na stronie neuro-skoki.info/skocz.htm . Polecam też galerię na tej stronie, gdzie można obejrzeć zdjęcia i filmy ze skoków, nie tylko tandemowych. Spędziłam w tym klubie cały zeszły sezon i na pewno spędzę też najbliższy, bo atmosfera na tamtejszym lotnisku jest tak miła, że lubię tam przyjeżdżać nawet jeśli pogoda nie gwarantuje, że odbędą jakieś skoki :) Gdyby ktoś miał jakieś pytania, chętnie odpowiem :)
Obserwuj wątek
    • maczynki Re: Skoki spadochronowe blisko Płońska 22.05.09, 08:10
      jakie są koszty wykonania skoku /
    • maczynki Skoki spadochronowe blisko Płońska 22.05.09, 08:12
      Na lotnisku w Nasielsku też skacza na spadochronie. Dobra zabawa ale
      dla tych co nie mają lęku wysokosci.
      • skymaja Re: Skoki spadochronowe blisko Płońska 25.05.09, 18:34
        Niektórzy z lękiem wysokości też decydują się na skok ;) I nie słyszałam nigdy, żeby ktoś z nich żałował, że skoczył, bo na pewno satysfakcję mają takie osoby wielką :)

Co do cen, to w weekendy 600 zł, tak jak koło Nasielska, ale w piątki i podczas tygodniowych terminów skoków (w tym sezonie jest to 6-14 czerwca i 15-23 sierpnia) skok w Przasnyszu kosztuje 530 zł. W weekendy są też zniżki dla grup i par oraz dla osób skaczących w swoje urodziny lub imieniny. Wiele osób zamawia też kamerzystę robiącego zdjęcia i film z przygotowania do skoku i ze swobodnego spadania za 250 zł.
        • skymaja Re: Skoki spadochronowe blisko Płońska 17.06.09, 19:10
          Zniżka piątkowa już nie obowiązuje, a pozostałe zniżki tylko do końca czerwca, czyli jeszcze przez tylko dwa weekendy!
          • skymaja Re: Skoki spadochronowe blisko Płońska 03.10.09, 21:19
            Nastąpiła zmiana cen: od najbliższego weekendu można skoczyć w tandemie za 440 zł. Więcej na mojej stronie neuro-skoki.info/skocz.htm lub na tandemy.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka