Gość: . IP: *.nott.cable.ntl.com 12.12.03, 21:48 Pd kiedy to nazizm (narodowy SOCJALIZM) jest "prawica"? Przeciez mamy tu do czynienia z jawnym nazista!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fritz Re: Kim jest właściciel księgarni IP: *.solnet.ch 12.12.03, 22:58 Byly trzy sprawy sadowe z powodu rzekomej antysemickiej literatury. Ksiegarnia byla trzy razy badana przez prokurature i nic nie znaleziono. To znaczy sie, ze ksiegarnie nie prowadzila dzialalnosci antysemickiej i ze mamy docznienia z nagonka przeciwko ksiegarni. Gazeta przemilczajac wyroki sadowe uniewinniajace ksiegarnie i dalej twierdzac, ze ksiegarnia prowadzi dzialalnosc antysemicka w gruncie rzeczy popelnia przestepstwo. Jestem ciekawy, czy wlasciciel nie zaskarzy Gazety z powodu szkalowania i szkod materialnych wynikajacych z tego powodu powolujac sie wlasnie na wyroki sadowe. Mam wrazenie, ze ksiegarnia dostalaby odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Byles w tej ksiegarni fritz? Czytales Konecznego i IP: *.nott.cable.ntl.com 12.12.03, 23:27 Giertycha? Slyszales o przedwojennej Falandze i jej "idealach" (niestety, mialem sqrwiela w rodzinie, wujka Czeska, ktory sie w to osobiscie bawil)? Przeczytales wszystko na temat Antyku i jego bossa? I dalej naziszmu nie wydzisz? Wspolczuje. Tym bardziej, ze w twoim wieku juz ciut za pozno na Blood and Honour! A tak poza tym to wiem, ze antysemita nie jestes. Tylko, cholera, cos Zydow nie lubisz. Za te spiski Syjonu...A moze tylko - politically correct - za Palestyne z Arafatem na czele... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Kim jest właściciel księgarni "Antyk" 12.12.03, 23:03 Pana Dybowskiego LPR wystawi jako kandydata do europarlamentu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Kim jast nadredaktor Michnik? IP: *.czajen.pl 12.12.03, 23:27 Wiemy wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Powiedz emigrantowi, KIM jest nadredaktor Michnik? IP: *.nott.cable.ntl.com 12.12.03, 23:30 Bo nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiszczak Adam Michnik jest człowiekiem honoru. IP: *.czajen.pl 12.12.03, 23:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Niech wystawia, poki was wraz z B& H i C18 nie wsadza IP: *.nott.cable.ntl.com 12.12.03, 23:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyK Re: Kim jest właściciel księgarni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 14:11 A proszę powiedzieć, kim jest Szewach Weiss, który swego czasu "obiecywuwał" Lechowi Wałęsie, że zaingeruje w polski system demokratyczny i poprze nie stuprocentowego Polaka na prezydenta (co też się ziściło w postaci Kwaśniewskiego- Sztolzmana)? Czyż o tego rodzaju antypoloniźmie "GW" woli milczeć? Odpowiedz Link Zgłoś