sloggi 26.06.03, 09:30 Może Giertych, a może Piskorski - a być może nasz miłościwie ironizujący premier? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 09:35 Getrych,Getrych, Getrych!!! - powstał ponoć ostatnimi czasy specjalny rozmiar kapelusza firmowany tym szlachetnym nazwiskiem..he he he.. Odpowiedz Link
edzioszka Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 09:38 Andrzej L. - gdyby tylko był trochę wyższy - ale te jego hektary!.. PS.ale uczucie nie wybiera..he he he.. Odpowiedz Link
sloggi Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 09:39 edzioszka napisała: > Getrych,Getrych, Getrych!!! - powstał ponoć ostatnimi czasy specjalny rozmiar > kapelusza firmowany tym szlachetnym nazwiskiem..he he he.. > Jeśli Roman ma wszystko proporcjonalne, to Orlowsky tam płacze nie mogąc go zwerbować do pracy. Odpowiedz Link
edzioszka Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 09:43 czy wszystko? - nie są mi znane tajniki jego alkowy.. Odpowiedz Link
irre Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 10:57 nie, no Romuś to jest sexowny facet, takie skrzyżowanie osła z Jasiem Fasolą, mmm marzenie, drugi po nim to Hausner - skrzyżowanie koali z pandą wielką, no i niezawodny Anrdzej L. i jego nadwaga... Odpowiedz Link
sloggi Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 12:32 A jeśli to prawda o porównaniu nosa do...., to prezydent ma Maczugę Herkulesa jak w Ojcowie. Odpowiedz Link
ulalka Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 12:58 sloggi napisał: > A jeśli to prawda o porównaniu nosa do...., to prezydent ma Maczugę Herkulesa > jak w Ojcowie. jesli seksowny odnosi sie do...., to z braku doswiadczen z powyzszymi wstrzymam sie od glosu ;PPP Odpowiedz Link
ryza_malpa1 Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 21:38 irre napisał: > nie, no Romuś to jest sexowny facet, takie skrzyżowanie osła z Jasiem Fasolą, > mmm marzenie, trzeba by mu tylko wymienic twardy dysk i chłop jak trza!!! Odpowiedz Link
thomasch Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 13:09 rubeus napisał: > a piskorski... ???? Może kiedyś. Teraz chyba coraz mniej... (Ale to moja subiektywna ocena) Odpowiedz Link
zet_a Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 14:08 Może Nikolski? Jak przebrać go w opończę chłopa pańszczyźnianego, to będzie mógł zagrać w sequelu "Chłopów" bez zbędnych zabiegów charakteryzatorskich. Odpowiedz Link
pepperoni78 Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 14:14 Jaki Giertych, jaki Leppierd, jaki Nikolski czy Piskorski!!! Święta trójca: Kołodko przed wizytą u fryzjera, pięknie uśmiechający się Guenter Verheugen i Sir George Robertson. Odpowiedz Link
irre Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 18:48 prawda, o Kołodce zapomnieliśmy, no i Bush jeszcze i jego inteligentne małpie miny Odpowiedz Link
gacus2 Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 19:50 Sloggi, dlaczego kiedy wszedlem na ten temat wiedzialem skads,z e poajwi sie w pierwszym poscie Giertych. ty masz chyba slabosc do neigo A z ta proporcjonalnoscia to jest to wszystko czesciej odwrotnie proporcjonalne... Odpowiedz Link
geograf Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 20:23 no to już wiemy skąd jego postawa polityczbna i parta jakichś tam rodzin... toż to on się otacza innymi Panami, z właściwymi rozmiarami, coby się kompleksów pozbyć! ot, taka terapia zbiorowa... a fe Panie Giertych... Odpowiedz Link
geograf Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 20:26 Ponieważ nie znacie Kropiwnickiego (a może jednak pamiętacie??), to Wam wybaczam... To jest dopiero MACHO LOVER! Nikt, poza Kropiwnickim... no..może... w sumie pani Beger też jest seksi...wszak lubi seks i ma kurwiki (a może ona wsżedzie widzi kurwiki...nimfomanka?) Odpowiedz Link
kate_16 Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 21:38 alez oczywiście ROMUS GIERTYCH i jego inteligentny wyraz twarzy... Odpowiedz Link
sloggi Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 21:42 Ciekawe jaki on ma rozstaw oczu? Hitler też nie był piękny. Odpowiedz Link
irre Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 21:49 sloggi napisał: > Ciekawe jaki on ma rozstaw oczu? co powiesz na to, żeby go tak złapać i zmierzyć? kate_16 pewnie się do nas dołączy )) Odpowiedz Link
sloggi Re: Który polityk jest sexowny? 26.06.03, 21:51 Czasami mam wrażenie, że Romek wągry na nosie liczy. Odpowiedz Link
iwo_ Re: Polityczki górą!!! :-))) 27.06.03, 12:36 Giertych, o tak!!! Ten bubel genetyczny jest taki pociągający A to jak się ślini, tak mnie podnieca... )) A tak serio to g... mnie to obchodzi. Z tych co wydziałem (polityczek), nie zła jest Marta Mordasewicz. A Beger ma za to kurviki w oczach.... Odpowiedz Link
thomasch Re: Polityczki górą!!! :-))) 28.06.03, 10:10 iwo_ napisał: > Giertych, o tak!!! Ten bubel genetyczny jest taki pociągający > A to jak się ślini, tak mnie podnieca... )) > A tak serio to g... mnie to obchodzi. Z tych co wydziałem (polityczek), nie zła > > jest Marta Mordasewicz. A Beger ma za to kurviki w oczach.... Fanklub Giertycha się powiększa Odpowiedz Link
luloo1 Re: Który polityk jest sexowny? 27.06.03, 12:39 Jezu on jest seksowny inaczej...o brrr. Z nim nawet po ciemku i po omacku.Cham wioskowy z gigantyzmem niestety (przerośnięty na skutek zbyt wysokiego poziomu hormonu wzrostu), szkoda, że ma mały mózg...jak orzeszek laskowy. Na dodatek jest homofobem, bardzo go los pokrzywdził. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Który polityk jest sexowny? 27.06.03, 19:03 No to macie... republika.pl/romangiertych/strona.html Odpowiedz Link
pepperoni78 Re: Który polityk jest sexowny? 28.06.03, 14:48 On jest tylko o 7 lat starszy ode mnie?? ja myślałem, że ma ze 20 więcej Odpowiedz Link
marjory_m Re: Który polityk jest sexowny? 27.06.03, 19:22 sloggi napisał: > Może Giertych On wygląda jak ten wielki z rodziny Adamsów co drzwi otwierał Odpowiedz Link
gacus2 Re: Który polityk jest sexowny? 27.06.03, 20:46 Brakuje na internet sajt galerii,buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Roamn z bulawa to by dopiero bylo...ekh a moze z mieczykiem.... Odpowiedz Link
iwo_ Re: Który polityk jest sexowny? 27.06.03, 20:56 Romka rodzice skrzywdzili, a nie los! Odpowiedz Link
irre Re: Który polityk jest sexowny? 27.06.03, 22:30 a najlepiej to w takim sarmackim stroju z kołpakiem na głowie, bo on właśnie tamte czasy reprezentuje, zaściankowość i nietolerancja ogólna Odpowiedz Link
koszysta Re: Który polityk jest sexowny? 28.06.03, 07:06 Jan Maria w płaszczu i kapeluszu. Odpowiedz Link
edzioszka Re: Który polityk jest sexowny? 28.06.03, 11:31 Jan Maria Rokita - toż to przecie krzyżówka: mężczyzna, kobieta i diabeł <nie lubię takich niedookreślonych mieszańców>.. Odpowiedz Link
thomasch Re: Który polityk jest sexowny? 30.06.03, 19:44 gacus2 napisał: > Brakuje na internet sajt galerii,buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Roamn z bulawa to by > dopiero bylo...ekh a moze z mieczykiem.... Oj, Gacusiu, widać, że Roman nieźle Cię kręci Odpowiedz Link
adonis28 zostawcie Romka w spokoju 28.06.03, 09:14 coście się tak na niego rzucili, przecież po jego zachowaniu widać, że niewyżyty sexualnie! Chm, facet ma naprawdę ikre! Energia w nim aż kipi! On to musi miec możliwości.... Może tak zaproponować mu zdjęcia do jakiejś rozkładówki? Do zdjęcia (koniecznie panoramiczne) dorzuciłbym jeszcze po bokach dwóch nagusieńkich: Urbana i Oleksego. Nic dodać nic ująć Gluliwer wśród Gnomów. Oczywiście nie dałoby się tego oglądać na trzeźwo Odpowiedz Link
marjory_m Re: zostawcie Romka w spokoju 28.06.03, 12:54 adonis28 napisał: > Do zdjęcia (koniecznie panoramiczne) dorzuciłbym jeszcze po bokach dwóch > nagusieńkich: Urbana i Oleksego. Nic dodać nic ująć Gluliwer wśród Gnomów. > Oczywiście nie dałoby się tego oglądać na trzeźwo Ty wiesz jak by spęczniały kasy psychoterapełtów? Odpowiedz Link
irre Re: zostawcie Romka w spokoju 28.06.03, 13:27 adonis28 napisał: > coście się tak na niego rzucili, przecież po jego zachowaniu widać, że > niewyżyty sexualnie! Chm, facet ma naprawdę ikre! Energia w nim aż kipi! On to > musi miec możliwości.... ale niestety inwestuje te mozliwości w jakieś bezsensowne manifestacje m.in. przeciw homosexualistom Odpowiedz Link
pepperoni78 Re: zostawcie Romka w spokoju 28.06.03, 14:54 irre napisał: > adonis28 napisał: > > ale niestety inwestuje te mozliwości w jakieś bezsensowne manifestacje m.in. > przeciw homosexualistom > A dziwisz się?? Nawet faceci go nie chcą Odpowiedz Link
irre Re: zostawcie Romka w spokoju 28.06.03, 14:59 taki zmutowany osioł to się tylko do manifestacji nadaje, szkoda, że w złych celach, sfrustroany jest i tyle Odpowiedz Link
sloggi Re: zostawcie Romka w spokoju 29.06.03, 20:44 W Poznaniu pojawiły się plakaty, na nich Miller, Giertych, Urban i Oleksy i napis - Zakaz aborcji sprzyja mutantom. Odpowiedz Link
edzioszka Rydzyk mnie kręci... 29.06.03, 23:55 he he he - nieźle, ale przeciwko homoseksualistom i aborcji to powinni protestować przede wszystkim księża....świetnie ich widzę w tej roli.. PS.z kręgu polio-kleru moim ulubieńcem jest zdecydowanie Ojciec R. zwany przez przyjaciół Rydzkiem <ten to ma inwencję i charyzmę>..a i przyznacie, że jest seksi....te podstarzałe sikorki z wtórnie nabytym dziewictwem lecą do niego jak pszczółki do miodku.. Odpowiedz Link
geograf Re: Rydzyk mnie kręci... 30.06.03, 00:20 a żebyś wiedziała, że lecą! leca z dłońmi w jego rękawy, coby swą drobną ofiarą wspomóc biedna redio M. jak i ubogo żyjącego Padre direttore (to akurat widziałem). Swoją drogą to Rydzyk jakby przycisnął do ściany... ale to nic, włączcie czasami TV Trwam jak Rydzyk współprowadzi z jakimiś księżmi..niestety wygląda na to, ze Rydzyk jest zajęty,... przekonajcie się.. Odpowiedz Link
thomasch Re: Rydzyk mnie kręci... 30.06.03, 11:48 "Mam na Rydza smaczek" (z piosenki Marii Koterbskiej) A tak na poważnie Rydzyk (nowa forma zdrobnienia od "rydz") pojawił się w Salonie w rankingu polityków i słusznie. Radio z ryjem, którym kieruje to tuba propagandowa i partyjna LPR-u, a ojczulek to jeden z najbogatszych ludzi w Polsce. Niestety w Polsce lansowano od zawsze tzw. "katolicyzm ludowy", cechujący się niewielką znajomością Pisma Świętego, za to bezgranicznym zaufaniem i wręcz kultem księży i innych osób duchownych oraz przywiązywano większą wagę do tego, co zewnętrzne (np. konkursy na najdłuższą palmę ważniejsze od Niedzieli Palmowej, przyjęcie ważniejsze od I Komunii, wesele od ślubu itd.) a nie do tego, co duchowe. Przy tym tak negowany przez hierarchię kościelną "kult pieniądza" to coś, co jest ICH zniewoleniem a nie większości społeczeństwa. Odpowiedz Link
irre Re: Rydzyk mnie kręci... 30.06.03, 18:34 niestety moja kablówka nie odbiera wielce oświconej tv ojczulka Rydzyka, a baaardzo szkoda, bo ten jego talk show musi być świetny Odpowiedz Link
thomasch Re: A wice-prezydent Urbański? 30.06.03, 11:56 A jak Wam się podoba wiceprezydent Warszawy - Urbański? Odpowiedz Link
sloggi Re: Który polityk jest sexowny? 02.07.03, 22:27 Ten nowy od rolnictwa - skąd oni go wzięli? Chyba była wyprzedaż na wagę? Odpowiedz Link
thomasch Re: Który polityk jest sexowny? 02.07.03, 22:34 sloggi napisał: > Ten nowy od rolnictwa - skąd oni go wzięli? > Chyba była wyprzedaż na wagę? > Wzięli go z SGGW jak podał przed chwilą "Kurier" w TVP3. Sloggi, powiedz co sądzisz o wiceprezydencie stolicy - Andrzeju Urbańskim, bo jakoś nikt dotąd nie podjął mojej wcześniejszej sugestii. Odpowiedz Link
thomasch Re: Który polityk jest sexowny? 02.07.03, 22:37 Mi A. Urbański kojarzy się z żabą. Odpowiedz Link
sloggi Re: Który polityk jest sexowny? 03.07.03, 08:39 Za żadne skarby nie kojarzę faceta. Odpowiedz Link
geograf Re: Który polityk jest sexowny? 02.07.03, 23:26 e tam! nareszcie jakiś minister, któremu można się przyjrzeć..nawet ładny... Odpowiedz Link
thomasch Re: Który polityk jest sexowny? 03.07.03, 00:26 geograf napisał: > e tam! > nareszcie jakiś minister, któremu można się > przyjrzeć..nawet ładny... > To kwestia indywidualnych upodobań. Ja preferuję inny typ urody Odpowiedz Link
sloggi Re: Który polityk jest sexowny? 03.07.03, 08:41 Ładny? - wiesz, chyba pożyczę Ci okularów, mam kilka trochę starszych par w szufladzie - popatrzysz i się zastanowisz nad odpowiedzią. Odpowiedz Link
sloggi Najbardziej seksowni politycy: Smutek premiera 04.12.03, 08:58 Premier Leszek Miller przyznał, iż zmartwiła go informacja, że w rankingu jednej z firm na najseksowniejszego polityka w Polsce spadł z pozycji lidera na dalsze miejsce. Jak poinformowała Radio Zet koordynator sondażu Liliana Cimaszewska, szef rządu spadł na szóste miejsce. Ranking wygrał prezydent Aleksander Kwaśniewski. Drugie miejsce zajął poseł Platformy Obywatelskiej Paweł Piskorski, trzecie - lider PO Donald Tusk. "Mój smutek jest mniejszy, gdy dowiedziałem się, że moje miejsce zajął Aleksander Kwaśniewski" - powiedział premier, pytany przez dziennikarzy o ranking. Jak dodał, starzeje się, ale wie, że niektórym kobietom podobają się dojrzali mężczyźni. Premier zapewnił, że będzie się starał, aby "się trochę upiększyć i w przyszłym roku znowu wygrać w rankingu". Odpowiedz Link
kolczatka Re: Najbardziej seksowni politycy: Smutek premier 04.12.03, 08:59 Widocznie pan premier liczy na głosy gerontofilek . Odpowiedz Link
kolczatka Re: Najbardziej seksowni politycy 04.12.03, 09:01 Kobieto, nie znasz się, Giertych i Lepper. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Najbardziej seksowni politycy 04.12.03, 09:14 Lepper nie jest w moim typie ale Jan Maria Rakieta to i owszem Odpowiedz Link
kolczatka Re: Najbardziej seksowni politycy 04.12.03, 09:17 JMR tylko ze względu na nazwisko. Bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Najbardziej seksowni politycy 04.12.03, 09:17 a mi ze względu na jego prawdziwe imię Odpowiedz Link
kolczatka Re: Najbardziej seksowni politycy 04.12.03, 09:22 Eh, kobito, my to jednak wbrew pozorom, intelektualistki jesteśmy. Nie to co namacalne tylko nabyte nas pociąga )) Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Najbardziej seksowni politycy 04.12.03, 09:26 jakim pozorom??? ode mnie to aż bije łuna intelektu (jak nad cmentarzem bródnowskim we wszystkich świętych) Odpowiedz Link
kolczatka Re: Najbardziej seksowni politycy 04.12.03, 09:32 Ależ oczywiście, nawet przez chwilę o tym nie wątpiłam. Natomiast ja tak kontekscie mojego wczorajszego, wybitnie inteligentego wyczynu Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Najbardziej seksowni politycy 04.12.03, 09:58 a jakiego to wyczynu, bo zacimnienie chwilowe mam??? Odpowiedz Link
gacus2 Re: Najbardziej seksowni politycy 04.12.03, 10:00 Posłąnka Błochowiak- teraz juz wiem, że pedały chodzą w skarpetkach! Odpowiedz Link
kolczatka Re: Najbardziej seksowni politycy 04.12.03, 10:01 Tego, za który masz prawo mnie kopać Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Najbardziej seksowni politycy 04.12.03, 10:02 aaaaaaaaaaaa, wszystko jasne pozwalam Ci na to samo w stosunku do mojej osoby Odpowiedz Link
kolczatka Re: Najbardziej seksowni politycy 04.12.03, 10:05 Coś przegapiłam?!? Bo teraz ja nie wiem o co chodzi... Odpowiedz Link
geograf Re: Najbardziej seksowni politycy: Smutek premier 04.12.03, 22:22 Boże...w jakiej grupie wiekowej rpzeprowadzano te badania? kto wybrał Kwaśniewskiego i Tuska?? Boszzzzz.... Odpowiedz Link
sloggi Re: Najbardziej seksowni politycy: Smutek premier 05.12.03, 09:29 Szczególnie Tuska - bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link
geograf Re: Najbardziej seksowni politycy: Smutek premier 05.12.03, 18:30 dzisiaj pokazali Millera w pościeli (w szpitalu,bo spadł z nieba na ziemię polską-wiadomo). Błeeeeeeeeeee.... jednak ubranie-dobrze rzecz dla niektórych...dobrze,że spadł w rankingu Odpowiedz Link
szampon4jajeczny Re: Który polityk jest sexowny? 05.12.03, 18:32 karol gustaw król szewdzki kiedyś był całkiem przystojniaczek. Odpowiedz Link