apuga 09.03.06, 12:18 jw. - chodzi o pokój z łazienką - dla rodziny z dziećmi. Chętnie kwatera agroturystyczna z domowym jedzeniem Zna ktos coś? Będę wdzięczna: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Szukam kwatery - długi majowy weekend 09.03.06, 22:58 Jest moc kwater. Aby radzić , trzeba by znać bliżej zainteresowania, wiek dzieci, sposóby wypoczynku,..? Wtedy podpowiedzi nasze będą bardziej trafne. m Odpowiedz Link
apuga Re: Szukam kwatery - długi majowy weekend 10.03.06, 13:18 racja. Wiek dzieci: maluchy, 4 latka, 2 latka i 4 miesiace. Rodzaj odpoczynku: z dziećmi nie da się chodzić 20 km dziennie, ale 6-7 tak Przynajmniej z naszymi. Więc chciałabym znaleźć kwaterę z której latwo będzie dotrzeć do ciekawych i ładnych miejsc. Pozdrawiam. A. POza tym jedziemy samochodem i zawsze zwiedzamy co się da Agroturystyka ok - konie, kurki i tp... Odpowiedz Link
koziorozka Re: Szukam kwatery - długi majowy weekend 10.03.06, 14:35 Mam nadzieję, że coś tu znajdziesz roztocze.pol.lublin.pl/Roztocze/baza.html www.roztocze.com/ www.twojalaba.pl/roztocze/ www.idara.pl/roztocze/index.php www.agrokrasnobrod.zam.pl/ www.hubal.pl/?id=1 www.ubuzunow.zam.pl/ www.guciow.pl/ Odpowiedz Link
czuk1 Re: Szukam kwatery - długi majowy weekend 10.03.06, 20:51 Dziękuję Koziorożko za dużą gamę propozycji. Napewno pomoże naszej turystce dobrze wybrać kwaterę. m Odpowiedz Link
misia.m Re: Szukam kwatery - długi majowy weekend 12.03.06, 21:01 Jeszcze jest Borowina www.grusza.pl/ogloszenia/kwatera-agroturystyczna-n.php www.wakacje.agro.pl/oferty/index.php?option=pokaz&wersja=&oferta=35&sz=w&v=s&s=1&sort=&c= Odpowiedz Link
czuk1 Re: Szukam kwatery - długi majowy weekend 13.03.06, 08:07 Tam myślałem, że (jesli nas czyta misia.m nie omieszka zachecic do odpoczynku w Borowinie. W ub. roku przejechałem przez tę sympatyczną (faktycznie) , podjózefowską wieś. Miałem zamiar rozmaiwać z kwaterodawcami (o ktorych misia pisala. zapomnialem jednak icj nazwiaka. Dlatego też i teraz nie wspominalem o Borowinie. Pozdrawiam Cie Misiu. Czy bedziesz w tym roku na Roztoczu? mariusz Odpowiedz Link
misia.m Re: Szukam kwatery - długi majowy weekend 13.03.06, 23:57 Ale masz wyczucie! Raczej nie będę, ale w czerwcu będą moi rodzice na kilka dni, bo im się u Was bardzo podoba, już co roku zaglądają choćby na weekend Odpowiedz Link
czuk1 Re: Szukam kwatery - długi majowy weekend 14.03.06, 04:32 Fajnie. Miło by ich było poznać. Pozdrawiam , mariusz Odpowiedz Link