Dodaj do ulubionych

LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 17:37
bede bardzo wdzieczna za udzielanie rad i czy PKS to dobry osrodek??????
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady IP: *.it-net.pl 17.05.07, 00:15
      obczaj ronda przy makro i pod zamkiem.zwlaszcza jak sie jedzie od strony
      majdanka i mijasz to pierwsze ze swiatlami i dalej Ci kaze jechac na wprost i
      jest kolejne male rondo na ktorym lapia na niewlaczeniu zjazdowego gdyz jadac
      na wprost mozna sie tam latwo zagapic.pojezdzij na czechowie okolice reala.tam
      dojechalam na dwoch swoich egzaminach.no i powodzenia ;-) kiedy zdajesz?
      • Gość: carinka Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:53
        Chciałam tylko uzupełnić,że to drugie małe rondo jest bez świateł, i
        opuszczając pierwsze rondo ze światłami (na którym byłaś na drodze z
        pierszeństwem) za chwilę masz to drugie i musisz przepuścić tych, co już są na
        nim. Niby oczywiste, ale łatwo się zagapić, sama mało co nie wparowałam w ten
        sposób przed autobus...
      • Gość: WERONIKA Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 19:52
        a dzieki wielkie a zdaje juz niedlugo za tydzien o 11
    • oficer11 Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady 17.05.07, 10:08
      www.obozmotoryzacyjny.boo.pl
    • Gość: carinka Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:57
      Aha, i jedno pytanko: co to za skrót PKS, bo mi się kojarzy jedynie z
      przystankiem autobusowym:)
      • Gość: jjjjjjjj Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady IP: *.chello.pl 17.05.07, 16:53
        hutniczej chybaa word jest przy ul.zynskiej!!!!
    • kasiarzynka87 Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady 17.05.07, 18:46
      w PKSie brałam jazdy doszkalajace przed samym egzaminem i udało mi sie zdac;]
      kilkoro moich znajomych tak zrobilo:)a jak zdac? po prostu być uwaznym.. i tak
      mamy szczescie że mało jest u nas takich haczyków jak np w Wawie. ale ostatnio
      kolezanka sie "przejechala" na skrzyżowaniu tysiąclecia i lubartowskiej.
      wjechała tam pod górę gdzie jeżdzą tylko autobusy.
      • Gość: asrr Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 21:23
        nauczyc sie porzadnie jezdzic,w dobrym osrodku,przejzec rankingi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka