Gość: Weronika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 17:37 bede bardzo wdzieczna za udzielanie rad i czy PKS to dobry osrodek?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady IP: *.it-net.pl 17.05.07, 00:15 obczaj ronda przy makro i pod zamkiem.zwlaszcza jak sie jedzie od strony majdanka i mijasz to pierwsze ze swiatlami i dalej Ci kaze jechac na wprost i jest kolejne male rondo na ktorym lapia na niewlaczeniu zjazdowego gdyz jadac na wprost mozna sie tam latwo zagapic.pojezdzij na czechowie okolice reala.tam dojechalam na dwoch swoich egzaminach.no i powodzenia ;-) kiedy zdajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carinka Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:53 Chciałam tylko uzupełnić,że to drugie małe rondo jest bez świateł, i opuszczając pierwsze rondo ze światłami (na którym byłaś na drodze z pierszeństwem) za chwilę masz to drugie i musisz przepuścić tych, co już są na nim. Niby oczywiste, ale łatwo się zagapić, sama mało co nie wparowałam w ten sposób przed autobus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WERONIKA Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 19:52 a dzieki wielkie a zdaje juz niedlugo za tydzien o 11 Odpowiedz Link Zgłoś
oficer11 Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady 17.05.07, 10:08 www.obozmotoryzacyjny.boo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carinka Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:57 Aha, i jedno pytanko: co to za skrót PKS, bo mi się kojarzy jedynie z przystankiem autobusowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjjjj Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady IP: *.chello.pl 17.05.07, 16:53 hutniczej chybaa word jest przy ul.zynskiej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarzynka87 Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady 17.05.07, 18:46 w PKSie brałam jazdy doszkalajace przed samym egzaminem i udało mi sie zdac;] kilkoro moich znajomych tak zrobilo:)a jak zdac? po prostu być uwaznym.. i tak mamy szczescie że mało jest u nas takich haczyków jak np w Wawie. ale ostatnio kolezanka sie "przejechala" na skrzyżowaniu tysiąclecia i lubartowskiej. wjechała tam pod górę gdzie jeżdzą tylko autobusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asrr Re: LUBLIN jak zdac egzamin na prawko rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 21:23 nauczyc sie porzadnie jezdzic,w dobrym osrodku,przejzec rankingi Odpowiedz Link Zgłoś