marko666 12.06.07, 00:44 czy to prawda ze mozna sie zalogawac tylko na jeden kierunek na sggw?? jesli tak to uwazam ze to jest niesprawiedliwe i krzywdzi wiekszosc osob!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: belzebub Re: pytanie o rejestracje- SGGW IP: 212.244.90.* 12.06.07, 10:58 też mnie to poirytowało. nie wiem o co chodziło osobie piszącej regulamin rekrutacji. z tego co przeczytałam to można się zarejestrowac na jeden kierunek, a potem jak sie tam nie dostaniesz to mozesz wybrać inny (tylko nie wiem czy to się robi po pierwszych listach czy jak?), ale płacisz tylko jeden raz...trochę to dziwne...pierwszy raz się z czymś takim spotykam...niby dla nas dobrze, ale jakieś to zamieszane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: pytanie o rejestracje- SGGW IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.06.07, 11:31 wedlug mnie wieksze zamieszanie byloby, gdyby mozna sie bylo zarejestrowac na nieograniczona ilosc kierunkow. zauwazcie, ze na sggw na wiekszosc kierunkow jest brana pod uwage sama biologia lub matma i gegra np., a przeciez nikt nie bedzie studiowal paru kierunkow na raz.dopiero potem bylby mexyk jakby te listy przyjetych zaczely zmieniac sie jak szalone. wedlug mnie to dosc dobry pomysl, choc wolalabym, zeby mozna bylo zarejestrowac sie na dwa kierunki. ja chcialam zarejestrowac sie na 3. nie potrafie ocenic na co mam wieksze szanse sie dostac... Odpowiedz Link Zgłoś
rubia.megi Re: pytanie o rejestracje- SGGW 12.06.07, 12:33 ja slyszałam że tylko jeden kierunek i koniec a gdzie jest napisane że, mozna wybrać inny kierunek jek się nie dostane naten pierwszy?/ tzn. trzeba będzie złożyc to odwołanie ? tak to ma wyglądać? może ktoś się orientuje lepiej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adzka Re: pytanie o rejestracje- SGGW IP: 213.199.252.* 12.06.07, 16:00 ja czytalam ze po ogloszeniu pierwszej listy mozna sie zapisac na zaoczne ale trzeba placic drugi raz Odpowiedz Link Zgłoś
pushupsugarbabe Re: pytanie o rejestracje- SGGW 13.06.07, 13:09 tak dokladnie, mozna skladac tylko na jeden kierunek co mnie wkurzylo troche...musialam szukac innej uczelni na 3 miejsce ale na szczescie znalazlo sie cos co mnie interesuje, a co do przepisania na inny kierunek to do ktorego lipca jest chyba bezplatne a potem trzeba placic 85zl Odpowiedz Link Zgłoś