Gość: meg IP: *.chello.pl 28.07.06, 00:16 Pojawiło się dużo dobrych opinii o ich wycieczkach objazdowych do Włoch, Grecji. A był ktoś może z nimi na Bałkanach? Będę wdzieczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbyszek Re: Bałkańskie skarby z Rainbowtours- prosze o op IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 16:51 Byłem z nimi na tej trasie na przełomie kwietnia i maja. Wycieczka jest ciekawa. Mnie najbardziej zainteresowała Albania (grupa wymogła, już poza programem, wypad do Tirany), ale zarówno w Bośni i Hercegowinie, jak i w Serbii i Czarnogórze jest wiele ciekawych miejsc do zwiedzania. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Bałkańskie skarby z Rainbowtours- prosze o op IP: *.despolnet.pl 28.07.06, 21:56 my jestesmy nie zadowoleni ,bylismy z nimi w chorwacji (zmiana programu, noclegu, niekompetentna pilotka Pani Klaudia)zakonczylo sie zbiorowa reklamacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Bałkańskie skarby z Rainbowtours- prosze o op IP: *.chello.pl 28.07.06, 23:07 Magda, a kiedy byłaś w Chorwacji? Ehh..Tak to niestety jest, że trzeba trafić. Czytałam wiele dobrych opini o Chrowacji z Rainbow Tours. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Bałkańskie skarby z Rainbowtours- prosze o op IP: *.despolnet.pl 31.07.06, 13:06 my bylismy na poczatku sierpnia w 2005 roku. Warunki w hotelu pierwszym i drugim byly okropne!!!!!Robale, mrówki itp insekty!!!!W tym roku jedziemy sami z ofery biura raczej juz nie skorzystamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Bałkańskie skarby z Rainbowtours- prosze o op IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 18:00 Też byłem z nimi wcześniej w Chorwacji i nie mam złych wspomnień. U nas zo prawda też amieniono miejsce noclegu w ostatniej chwili, ale zdaje się była w programie jakaś wzmianka na ten temat. Ostatecznie Biograd na moru, gdzie trafilismy wspominam bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Bałkańskie skarby z Rainbowtours- prosze o op IP: *.chello.pl 03.08.06, 10:55 do Zbyszka - Albania jest jako fakultatywna. Ile musi byc min. chetnych osób? Byłeś na wycieczce do Cetynii i Budvy? Polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Bałkańskie skarby z Rainbowtours- prosze o op IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:13 W programie jest wycieczka do Szkodry. Samo miasto jest takie sobie, ale wyjazd do Albanii tak się grupie spodobał, że po 2 dniach większość wymogła wyjazd do Tirany. Czasowo taki wypad jest możliwy, a sama Tirana bardzo ciekawa, zwłaszcza jak się trochę zna współczesną historię tego fascynującego kraju. Warto ! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Bałkańskie skarby z Rainbowtours- prosze o op 31.07.06, 14:49 Ja też bardzo sobie chwalę Chorwację z Rainbow (byłam w ub. roku). Pilotka była dobra, kompetenta, w Dubrowniku była przewodniczka miejscowa. Też była zmiana jednego hotelu ale w programie była o tym wzmianka, że coś takiego może nastapić. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpur Re: Bałkańskie skarby z Rainbowtours- prosze o op 31.07.06, 18:59 Byłam z nimi w czerwcu 2006 we Włoszech - Klasyczne Włochy 10 dni . Pani pilotka Ania bardzo dobrze przygotowana i zorientowana. Nie było zasadniczo żadnych problemów. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Bałkańskie skarby z Rainbowtours- prosze o op IP: *.chello.pl 03.08.06, 10:52 nikt więcej nie był na tej wycieczce? odnawiam wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Bałkańskie skarby z Rainbowtours- prosze o op IP: *.chello.pl 03.08.06, 10:57 do Zbyszka - Ile musiało być min chętnych na wycieczki fakultatywne? BYłes moze w Cetynii i Budvie? Polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Bałkańskie skarby z Rainbowtours- prosze o op IP: *.um.kielce.pl / *.um.kielce.pl 03.08.06, 13:18 Byłem z o tyle nietypową grupą, że na wszystkie wycieczki fakultatywne chętnych była zdecydowana większość grupy, więc nie było problemu, o który pytasz. Nie dojechaliśmy tylko w góry poza most w kanionie Tary ze względu na za duży autobus, którym jeździliśmy. W Budvie w ogóle nocowaliśmy podczas pobytu w Czarnogórze. Miasto mi się podobało, ma ładną starówkę na cyplu wysuniętym w morze, wieczorami ciągle się tam coś dzieje. Jest też deptak wzdłuż brzegu. Byłem poza sezonem, więc byli głównie miejscowi i Serbowie. Ogólnie wybrzeże czarnogórskie infrastrukturę ma gorszą, niż chorwacka, ale objazdowo tereny są ciekawe. Cetinje to miasto dla miłośników spokoju i znawców historii. Jest tam duże (dla mnie ciekawe) muzeum historii Czarnogóry w siedzibie byłego króla, a także interesujący monaster. Ogólnie miasto dla koneserów, choć zastrzegam się, że byłem poza sezonem. Zapraszam na obejrzenie zdjęć z wycieczki na stronie:community.webshots.com/user/zbig1958 . Trzeba kliknąć w albumy "The Balkans" Odpowiedz Link Zgłoś