lexus_400 13.12.03, 23:48 Autostrada A-4 na wysokosci Jaworzno - Trzebinia godz. 00:30 a ja popycham Lexem (po montazu instalacji gazowej) 275 km/h! Kto to przebije? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: krajki Przebijam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.03, 01:23 Mój szwagier Cie pobil. Juz tego nie powtorzy. Chyba ze sie obudzi. Ze spiaczki. Moze ktos inny Cie sprawdzi? I przezyje? Buon viaggio! Link Zgłoś
Gość: Polonus Re: Z cyklu Polskie Drogi IP: *.dyn.optonline.net 14.12.03, 01:35 Trasa Nowy York W-wa godz.00:44(tik,tik Sztyrlic mysli) siedze w fotelu na wysokosci 10 000 metrow ,spie i pomykam 1000km/h. Kto to pobije??? :-))) Link Zgłoś
Gość: rebel Re: Z cyklu Polskie Drogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 02:09 a nastepnie budze sie w swojej astrze zlany zimnym potem na postoju taksowek obudzony przez podpitego klienta Link Zgłoś
Gość: Arturro Re: Z cyklu Polak potrafi IP: *.tkb.net.pl 14.12.03, 02:34 Taaa zawsze widzialem ze polacy to najglupszy narod na swiecie, chlopie - lexus cos tam, ty nawet nie dorastasz do piet pigmejom. Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Z cyklu Polak potrafi IP: *.sympatico.ca 14.12.03, 13:29 Uwazaj co piszesz! Ten Leksio to jeden z "adminow" na Autodebil ... moze podac do sadu, przeciez jest demokracja, nie? Link Zgłoś
kieca Lexusiu, niegodnam Ciebie! 14.12.03, 13:42 Ty mój sokole śmigły! Weź mnie na przejażdżkę i fruńmy przy dwustu albo i trzystu przez pustkę! Rozłożę nogi na przedniej szybie by poczuć te niesamowite wibracje. Będę ssać dźwignię lewarka biegów, by poczuć pot twej silnej dłoni, zaciskającej się na nim w szale pędu. Aaach! Lexusiu, stóp twych niegodnam całować! Wybacz, muszę do łazienki! Link Zgłoś
krajki Lexus I Wielki 14.12.03, 13:39 No, panowie, czapki z glow! Takiego rekordu nie bylo i dlugo pewno nie bedzie – 275 na godz w PL nikt inny poza lexusem nie jechal! Proponuje nie pieprzyc sie, tylko oglosic lexusa mistrzem albo krolem. Takich wzorcow nam trzeba – zeby jechac 275 trzeba miec jaja jak melony, koncentracje snajpera i czas reakcji kobry. Gdzie tam my do niego z naszymi stopare na godzine. Lexusie – jestes alfa w tym stadzie i klade sie na plecach przed Toba odslanijac swoj miekki brzuch! Panuj nam dlugo, a moze rozpoczniesz nowy watek „Ile max jezdziliscie w miescie?” Twoj pokorny sluga krajki Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Lexus I Wielki IP: *.sympatico.ca 14.12.03, 14:04 A oto inny "krol kierownicy" z Autodebil, niejaki Mr. Elwood (kazden tera panie Anglik, czy co?): "... 260 km/h Toyota Supra '98 na Trasie Katowickiej pod Poznaniem. To byla przesada, bo troche tam dziur jest... W ciagu najblizszych paru tygodni bede mogl wyprobowac Brabusa CL600 SV 12 Biturbo. 640 KM wiec juz sie boje. O szczegolach opowiem" No jaki qrwa skromny, hehe ... "to byla przesada, bo trochem tam dziur jest ..." Paradne! Link Zgłoś
maczacz Re: Lexus I Wielki 14.12.03, 18:16 krajki napisał: > Proponuje nie pieprzyc sie, tylko oglosic lexusa mistrzem albo krolem. > Takich wzorcow nam trzeba To jeden z adminow na tym nowym forum Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Lexus I Wielki IP: *.sympatico.ca 15.12.03, 03:48 To chory cembal z Trzebinii, hehe! Link Zgłoś
Gość: robert to który którego popychał pod tą trzebiniom? IP: *.acn.pl 15.12.03, 08:11 Tym górnikom to już kompletnie nawaliło w łby:-))) Popychaja sie w leksusach po 3 setkach. I jacy z tego dumni - piórko im sie kiwa:) Link Zgłoś
lexus400 Re: Z cyklu Polskie Drogi 15.12.03, 11:10 lexus_400 napisała: > Autostrada A-4 na wysokosci Jaworzno - Trzebinia godz. 00:30 a ja > popycham Lexem (po montazu instalacji gazowej) 275 km/h! > > Kto to przebije? ...jest to wytwór henia podszywającego się pod lexus400 Pzdr. Link Zgłoś
lolo75 Re: Z cyklu Polskie Drogi 15.12.03, 13:24 Chyba nikt nigdy nie miał co do tego wątpliwości. pozdro Lolo Link Zgłoś
kapciuch1 Re: Z cyklu Polskie Drogi 15.12.03, 14:11 co to za mistrz prostej i ciezkiej nogi?? haha kurna bez wyobrazni chyba sobie nie zdajesz sprawy co znaczy 275km/h i popierwsze napewno z bledem bo liczniki w autach sie myla przy wiekszej predkosci. pozatym nie sztuka jest jechac szybko, trzeba miec olej w glowce. wez sobie lepiej tego lexusa zamien na malucha jedz na jakis plac jak bedzie snieg i poternuj zebys przynajmniej sie umial w trudnej sytuacji zachowac.a o wiele wiekszym wyczynem od tego debilizmu jest nauka jazdy przednia oska z lewa noga na hamulcu. zastanow sie nad tym nie sztuka jest jechac szybko. jak chcesz bic rekordy predkosci sa do tegpo imprezy specjalen nawet w polsce sie odbywaja. Link Zgłoś
Gość: Henio Leksio marzyciel, hehe! IP: *.sympatico.ca 16.12.03, 02:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=9557359&a=9558437 Link Zgłoś
audax Nie wiem ile jechalem 19.12.03, 02:18 ...ale za moim Peugeotem 406 HDi tworzyly się smugi kondensacyjne, a potem słychac było grzmot, kiedy przekraczałem barierę dźwięku. potem zwolniłem,bo nie pamietałem czy w Peugeotach też może dojść do oblodzenia silnika.... Link Zgłoś
Gość: . Re: Nie wiem ile jechalem IP: *.dyn.optonline.net 19.12.03, 02:22 ten grzmot to odglos pracy twojego dizla a smugi to dym z rury wydechowej buraku Link Zgłoś