topik-40 Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? 14.04.04, 22:23 W Bułgarii są chyba lepsze warunki do wypoczynku z takim maluchem - rozejrzyj się w ofertach, piaszczyste plaże!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? 15.04.04, 08:30 > W Bułgarii są chyba lepsze warunki do wypoczynku z takim maluchem Pod warunkiem, że dostaniesz się tam za sprawą sprzętu powietrzno-desantowego. Jazda nocą przez Rumunię to na pewno ciekawa przygoda, tyle że nie jestem pewien czy to małe dziecko ma żyłkę do sportów ekstremalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.lutynski Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? 06.05.04, 13:10 topik-40 napisała: > W Bułgarii są chyba lepsze warunki do wypoczynku z takim maluchem - rozejrzyj > się w ofertach, piaszczyste plaże!!!! Bulgaria to horror- moich dwoch kolegow jechalo przez nBulgarie i powiedzieli ze cod ze sa zywi i ich nie okradli i napadli- tam nawet mafia zdziea haracz za korzystanie z porkingow na terenie stacji benzynowych (lysi panowie w samochodach z czarnymi szybami). Drogi chyba gorsze niz u nas! W Rumuni znacznie lepiej- drogi o niebo lepsze niz w Polsce i Bulgarii. Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danusia Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? IP: *.net.htnet.hr 15.04.04, 19:52 Witaj Magdo! Ja co prawda mieszkam w Zagrzebiu, wiec na wyspe Rab mialam blisko, ale bylam tam z 11 miesiecznym synkiem w 2003 roku. I nie dal sie wyciagnac z wody. W ubieglym roku moja znajoma przyjechala tam z 20 miesiecznym dzieckiem i byla zadowolona. Na wyspie Rab moi znajomi wynajmuja apartament i pokoje. Napisz a wysle Ci cennik i zdjecia. Moze Ci sie spodoba? Danusia danuta.kovacev@email.hinet.hr Odpowiedz Link Zgłoś
austr Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? 19.04.04, 21:12 Porec na Istrii. Byłem z 3-miesięcznym dzieckiem. Jest gdzie spacerować. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy123 Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? 24.04.04, 16:03 Z dzieckiem to jednak najlepiej wybrac sie na Istrie. jesli planujesz np. pobyt na kempingu , sa one duzo lepiej wyposazone i utrzymane w czystosci niz te bardziej na poludniu. Ja zabralam po raz pierwszy moja còrke na wakacje do Chorwacji , gdy miala 8 miesiecy. Bylismy na kempingu, gdzie jezdzimy od wielu lat. Jezdze z Wloch, wiec trzymam sie Istrii skad mam blisko do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adio Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? IP: dns.d* / *.mofnet.gov.pl 25.04.04, 14:49 Polecam Murter, wyspa ( połączona mostem z lądem) blisko Szybenika i Zadaru. W miejscowości Murter jest plaża z piaskiem i łagodnym zejściem do morza ( w sezonie może być tłoczno na tej plaży - myśmy byli w czerwcu i było ok). Ogólnie jestem b. zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedi Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? IP: *.NIPR.MIL 01.05.04, 12:56 Przychylam sie do Danuty-Rab. Najblizej z Polski. Na wyspie RAb jest wiele piaszczystych plaz. Polecam Kampor Odpowiedz Link Zgłoś