Dodaj do ulubionych

W które miejsce z rocznym dzieckiem???

08.04.04, 09:59

Obserwuj wątek
    • topik-40 Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? 14.04.04, 22:23
      W Bułgarii są chyba lepsze warunki do wypoczynku z takim maluchem - rozejrzyj
      się w ofertach, piaszczyste plaże!!!!
      • remo29 Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? 15.04.04, 08:30
        > W Bułgarii są chyba lepsze warunki do wypoczynku z takim maluchem

Pod warunkiem, że dostaniesz się tam za sprawą sprzętu powietrzno-desantowego. Jazda nocą przez Rumunię to na pewno ciekawa przygoda, tyle że nie jestem pewien czy to małe dziecko ma żyłkę do sportów ekstremalnych.
      • piotr.lutynski Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? 06.05.04, 13:10
        topik-40 napisała:

> W Bułgarii są chyba lepsze warunki do wypoczynku z takim maluchem - rozejrzyj
        > się w ofertach, piaszczyste plaże!!!!

Bulgaria to horror- moich dwoch kolegow jechalo przez nBulgarie i powiedzieli
        ze cod ze sa zywi i ich nie okradli i napadli- tam nawet mafia zdziea haracz
        za korzystanie z porkingow na terenie stacji benzynowych (lysi panowie w
        samochodach z czarnymi szybami). Drogi chyba gorsze niz u nas! W Rumuni
        znacznie lepiej- drogi o niebo lepsze niz w Polsce i Bulgarii.

Piotr
    • Gość: Danusia Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? IP: *.net.htnet.hr 15.04.04, 19:52
      Witaj Magdo!
      Ja co prawda mieszkam w Zagrzebiu, wiec na wyspe Rab mialam blisko, ale bylam
      tam z 11 miesiecznym synkiem w 2003 roku. I nie dal sie wyciagnac z wody.
      W ubieglym roku moja znajoma przyjechala tam z 20 miesiecznym dzieckiem i byla
      zadowolona.
      Na wyspie Rab moi znajomi wynajmuja apartament i pokoje.
      Napisz a wysle Ci cennik i zdjecia.
      Moze Ci sie spodoba?
      Danusia

danuta.kovacev@email.hinet.hr
    • austr Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? 19.04.04, 21:12
      Porec na Istrii. Byłem z 3-miesięcznym dzieckiem.
      Jest gdzie spacerować.

• daisy123 Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? 24.04.04, 16:03
        Z dzieckiem to jednak najlepiej wybrac sie na Istrie. jesli planujesz np. pobyt
        na kempingu , sa one duzo lepiej wyposazone i utrzymane w czystosci niz te
        bardziej na poludniu.
        Ja zabralam po raz pierwszy moja còrke na wakacje do Chorwacji , gdy miala 8
        miesiecy. Bylismy na kempingu, gdzie jezdzimy od wielu lat. Jezdze z Wloch,
        wiec trzymam sie Istrii skad mam blisko do domu.
    • Gość: Adio Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? IP: dns.d* / *.mofnet.gov.pl 25.04.04, 14:49
      Polecam Murter, wyspa ( połączona mostem z lądem) blisko Szybenika i Zadaru. W
      miejscowości Murter jest plaża z piaskiem i łagodnym zejściem do morza ( w
      sezonie może być tłoczno na tej plaży - myśmy byli w czerwcu i było ok).
      Ogólnie jestem b. zadowolony
    • Gość: jedi Re: W które miejsce z rocznym dzieckiem??? IP: *.NIPR.MIL 01.05.04, 12:56
      Przychylam sie do Danuty-Rab.
      Najblizej z Polski. Na wyspie RAb jest wiele piaszczystych plaz. Polecam Kampor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka