hitalin 07.07.04, 20:26 Znacie moze adresy noclegów w Wenecji dostępnych dla kieszeni studenta ( max. 10 E za noc ). Jak w najtańszy sposób moge sie do tego miasta dostać ( nie autostopem )? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karol Re: WENECJA - tani nocleg i dojazd IP: *.pl 12.07.04, 23:20 Za 10 euro to chyba tylko na dworzu albo w samochodzie:)-ja spalem w samochodzie jak dojechalem do Wenecji bo nie moglem znalezc nic ponizej 60EU - myslalem ze po prostu mam pecha ale tam naprawde sa takie ceny jak nic nie zarezerwujesz wczesniej.Po pierwszym noclegu w samochodzie pogodzilem sie juz z cenami 50-70 EU za nocleg w hotelu w ktorym nawet nie ma czajnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: WENECJA - tani nocleg i dojazd IP: *.pl 12.07.04, 23:23 Zapomnialem dodac ze te ceny to w Mestre ,bo w Wenecji to od 100EU sie zaczynaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: WENECJA - tani nocleg i dojazd IP: 217.153.212.* 13.07.04, 15:50 na camping'ach jest na szczescie znacznie taniej :) najtanszy camping pod Wenecja to chyba camping rialto, niby jedno gwiazdkowy a wcale nie taki zly. My za dwie osoby z namiotem i samochodem w lipcu rok temu placilismy cos okolo 20 Euro za noc. pzdr. Tom Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: WENECJA - tani nocleg i dojazd 13.07.04, 17:33 Potwierdzam - trzy dni temu bylem na kempingu Rialto, Wenecja, via Orladna 16. Mozna sie zmiescic w 10 euro za dobe: 6 euro osoba, 4 euro namiot, 2 euro samochod. Ten kemping pozostal najtanszym, a mimo ze gwiazdek nie przybylo od zeszlego roku zdecydowanie sie poprawilo, jest czysto, ciepla woda jest juz cala dobe, a nie tak jak kiedys w okreslonych godzinach. Ale jak sie tam dostac - najlepiej za darmo - nie wiem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WENECJA - tani nocleg i dojazd IP: *.olsztyn.mm.pl 13.07.04, 21:31 A czy ktoś może mi powiedzieć w jakim okresie ten kamping (Rialto) jest otwarty? Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: WENECJA - tani nocleg i dojazd 16.07.04, 09:25 Z tego co pamietam to od kwietnia do pazdziernika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WENECJA - tani nocleg i dojazd IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.04, 22:34 Serdeczne dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś