Gość: mycha IP: *.is.net.pl 20.05.05, 12:41 Wraz z rodzinką wybieramy się na wczasy do ośrodka Sciabache Zambrone w Kalabrii (Neckermann), pobyt od 18.06 -9.07 br. Czy ktoś podąża w tamtą stronę , a może nawet do tego ośrodka? Byłoby miło pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mycha Re: szukam turystów (Kalabria) IP: 82.115.70.* 23.05.05, 12:14 Proszę odezwijcie się. Mam nadzieję, że nie tylko ja (tzn. my =rodzinka) wybieramy się tak daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: szukam turystów (Kalabria) IP: 82.115.70.* 24.05.05, 09:21 Może ktoś jednak wybiera się w tym roku do Kalabrii??? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_75 Re: szukam turystów (Kalabria) 24.05.05, 19:12 Oczywiście ja się wybieram ;-) ...Jedziemy pod koniec sierpnia do Soverato.. Odpowiedz Link Zgłoś
trifoglio Re: szukam turystów (Kalabria) 24.05.05, 18:12 Byłam w zeszłym roku w Kalabrii również z neckermanna, brałam pod uwagę Zambrone albo Sibari i wybrałam Sibari (Sibari Golf Village). Było fantastycznie, zadbany ośrodek, wieczorne zabawy, ale co ja ci będę mówić skoro tam nie jedziesz.............. P.S Dlaczego zdecydowałaś się właśnie tam jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: szukam turystów (Kalabria) IP: *.is.net.pl 24.05.05, 19:45 Szcezrze mówiąc (?) sam nie wiem, ale błagam nie mów, że to Sciabache to lipa, bo z pewnością zemdleję... Wydawał mi się ok ( oczywiście patrząc na zdjęcia) i jedna kobietka z forum na wakacje.pl napisała, że była tam dwa lata temu i było ok. Szkoda tylko, że tak mało osób wybiera się do Kalabrii (wiem, wiem- kawał drogi). Zabieram sporą rodzinkę ( jedziemy 7-osobowym autkiem), lae byłoby niezmiernie miło poplotkować i może zagrać w jakiegoś remika... Cztery lata temu byliśmy na Gargano ( camp.Baia di Manacore k. Peschici- było cudownie, a Południe Włoch bardzo mnie zachwyciło. Północ, owszem, ale Południe, to jest to, co lubię:) Napisz proszę choć kilka zdań o Kalabrii widzianej Twoimi oczami. Pozdrawiam:) P.S. Szkoda, że nie zamierzasz zrobić powtórki... Odpowiedz Link Zgłoś