Dodaj do ulubionych

czy komus sie udało zaplanowac płec dzidziusia???

12.11.05, 08:50
witam wszystkich!!!
czy którejs z was,lub jakiejs znajomej czy kolezance udało sie zaplanowac
płec dzidziusia? ja mam udanego synusia,a teraz mi sie marzy malutka curuniasmile
oczywiscie bedzie co PAN BÓG da ,byle było dzidzi zdrowe,ale ciekawi mnie
jak to jest z tym planowaniemsmile
bardzo prosze o odpowiedz
Obserwuj wątek
    • niki_222 Re: czy komus sie udało zaplanowac płec dzidziusi 15.11.05, 15:09
      nikomu sie nie udałosadsadsad
      • asiulka1976 Re: czy komus sie udało zaplanowac płec dzidziusi 21.11.05, 14:29
        mi bylo obojetne ale sexik byl dzien przed owu , w jej dzien, i dzien po i jest
        synek surprised)
    • barbara79 Re: czy komus sie udało zaplanowac płec dzidziusi 22.12.05, 14:07
      ja próbowałam na chłopaka i się udało.
      • mariolka55 Re: czy komus sie udało zaplanowac płec dzidziusi 27.12.05, 16:47
        ja dopiero sie staram na dziewczynkesmile
    • niki_222 Re: czy komus sie udało zaplanowac płec dzidziusi 20.01.06, 17:30
      podnosze wateksmile
      czy komus sie udało?
      • jolanta8 Re: czy komus sie udało zaplanowac płec dzidziusi 24.01.06, 23:24
        ja próbowałam na dziewczynke a chłopak jak malowany i nie zamienie nawet na
        100000 dziołuszek hihismile pozdr
        • helu1 Re: czy komus sie udało zaplanowac płec dzidziusi 09.02.06, 12:27
          my próbowaliśmy na dziewczynke i udało się, moja córeczka urodziła sie w
          grudniusmile warto spróbowacsmile
          • mariolka55 Re: czy komus sie udało zaplanowac płec dzidziusi 09.02.06, 19:32
            helu,a jak długo próbowaliscie? i ile dni przed ow.konczyliscie?
            bo ja juz straciłam cierpliwosc i w tym cyklu odpusciłam trochu i po pozytywnym
            tescie jeszcze sie przytulalismy
            • mymcia Re: czy komus sie udało zaplanowac płec dzidziusi 26.02.06, 20:12
              my mamy dziewczynke- przytulanka po prostu po okresie w pierwszej polowie
              cyklu (bylo 28 dni) i wyszlo wink. Osobiscie uwazam ze dziewczynke latwiej
              wykombinowac, bo plemniki "zenskie" moga przetrwac dlugo, czekajac na ovu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka