Dodaj do ulubionych

BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!

29.11.05, 14:12
Jestem nowa.W tym miesiącu zakupiłam testy od Ewy..mam pytanko...Wczoraj
tempka spadła, ból podbrzusza, śluz płodny i napięcie w piersiach
(12dc),zrobiłam test owu, który wyszedł negatywnie.Dzis śluzu nie ma i czy
nadal próbować? Robić nastęny test i czy jest jeszcze szansa? (Kurcze wczoraj
nie dało rady sie poprzytulać) Proszę pomóżcie Buziaki

Obserwuj wątek
    • olka9917 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 14:18
      Hej ja bym na twoim miejscu dalej prubowala,bo owu moze byc a sluz moze byc
      tylko kolo szyjki.Pozdrawiam
      • iwonka2402 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 14:50
        Dzięki wiedziłam,że na Was mozna liczyć..będę dalej próbować.
        WIELKIE dzieki
        • olka9917 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 16:07
          Hej w takim razie trzymam kciuki za pwpcne starankawinkpa
      • iwonka2402 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 19:47
        zapomniałam dodać cykle 27 dni,dzis 13 dc, wczorak na tescie tylko kontrolna, a dzisś pokazały się dwie w tym jedna niewyraźna więc chyba czekać do 2 wyraźnych?
    • iwonka2402 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 19:49
      a zapomniałam dodać 27 dzni, dziś 12dc, wczoraj na teście tylko kreka kontrolna, teraz 2, w tym jedna słaba, czekac az może jutro pokażą sie 2 mocne?
      • olka9917 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 19:54
        Hej u mnie bylo tak przez 2 dni mialam mocna kontrolna i slbiutka testowa,w
        3dniu obie byly jednakowego koloru.U gury tu na forum jest zdjecie poprawnego
        testowania.Zajrzyj tam dla porownania.A testy masz od Ewy czy z apteki?Ja
        mialam z apeki,ale niewiem czy jest jakas roznica.Kurde moze poszperaj troche w
        archiwum,zebys nieprzegapila owu.Moze byly juz takie tematy,i cos sie dowiesz
        wiecej.Trzymam kciuki.Pozdrawiam
        • olka9917 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 19:55
          Juz doczytalam,ze testy od Ewy to tymbardziej zobacz to zdjecie u gory
          forum.Chyba tak ma byc.Pa
          • iwonka2402 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! 30.11.05, 07:20
            dzięki smile
          • iwonka2402 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! 30.11.05, 07:32
            bo w sumie to jestem zielona pod tym względem, że śluz wystapił i zaczęłam
            testy a teraz co prawda czuję naoliwienie (ale nie tak intensywne jak wczesniej)
            I CO jest w końcu tym nazwijmy lepszym wyznacznikiem-sluz czy test?
            • olka9917 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! 30.11.05, 13:32
              Co jest lepszym wyznacznikiem niewiem niestetysadAle czytalam na forum ze nawet
              przy niewielkiej ilosc lub tylko przy szyjce tez dziewczyny zachodza w ciazewink
              Sluz ma chyba pomuc plemnika przetrwac,a test owu pokazuje ze zbliza sie
              owu.Jednak czytalam ze u niektorych dziewczyn owu nastepowala odrazu po
              pozytywnym tescie anie po 24-36godzin.Wiec roznie to bywa.A obserwujesz szyjke
              macicy?Pozdrawiam
              • iwonka2402 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! 30.11.05, 13:56
                olka9917 napisała:

> Co jest lepszym wyznacznikiem niewiem niestetysadAle czytalam na forum ze
                nawet
                >
                > przy niewielkiej ilosc lub tylko przy szyjce tez dziewczyny zachodza w ciaze;-
                )
                > Sluz ma chyba pomuc plemnika przetrwac,a test owu pokazuje ze zbliza sie
                > owu.Jednak czytalam ze u niektorych dziewczyn owu nastepowala odrazu po
                > pozytywnym tescie anie po 24-36godzin.Wiec roznie to bywa.A obserwujesz
                szyjke
                > macicy?Pozdrawiam

nie bo niezbyt wiem jak to sie robi i czytałam, że to niezbyt wskazane ....
                no i teraz się zastanawiam czy jesli dzis beda dwie mocne kreski przytulac sie
                czy czekać?
                • olka9917 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! 30.11.05, 14:55
                  Normalnie na tescie pisze ze trzeba czekac,ale plemniki moga tez iles godzin
                  przezyc w srodku.Ta decyzje mu´sisz sama podajc.Zycze powodzenia
                  • iwonka2402 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz 01.12.05, 10:28
                    Olu az głupio się przyznać.Wczoraj spokojnie popatrzyłam ... i dostałam, od Ewy
                    7 testów (choc zamamwiałam 6). Trochę się zdziwiłam ...a dopiero wczoraj
                    zauważyłam że ten jeden (ten który w dni śluzu wykorzystałam) ma zileony pasek-
                    nie wiem czy to nie przypadkiem gratis-ciążowy?
                    I chyba przegapłam owu...bo wczoraj druga kreska baaardzo bledziutka...a tempka
                    12dc (ten ze śluzem)- 36,45, 13dc-37,7 słaba testowa, 14dc-37,7 bardzo
                    bledziutka, a dziś 15dc już - 36,85 śluz biały, lepiący.
                    Czyli prawdopodobnie ten skok z 12dc na 13dc ze skokiem temperatury mógl jednak
                    oznaczać owu?
                    • olka9917 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz 01.12.05, 14:01
                      Hej niemam pojecia czy testy owu roznia sie od ciazowych(od Ewy)Moze faktycznie
                      byl to ciazowy ze wzgledu na inny kolor paska,ja na twoim miescu zapytalabym
                      Ewe przez mail-a,czy ciazowe sie roznia od owu.Moze to byl ten gratisowy
                      ciazowy.A w ulotce nic niepisalo?Albo moze maja rozne kolory.Pytalas dziewczyn
                      ktore uzywaly testy od Ewy?Moze one ci wiecej pomoga.A Ewa bedzie najlepiej
                      wiedziala.Sprubuj sie z nia jakos skontaktowac,gazetowy jest u gory
                      podany.Pozdrawiam
                      • iwonka2402 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz 01.12.05, 14:22
                        no własnie napisałam do Ewy smile nie miałam ulotki - TY masz może? jeśli będziesz
                        tak miła to prosze prześlij na e-mailka: iwonafron1@buziaczek.pl

Czytałam Twoje wczesniejsze wypowiedzi - i chcę Co powiedzieć, że trzyma kciuki
                        może nastepnym razem napiszesz, że juz?
                        • olka9917 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz 01.12.05, 16:29
                          Dzieki za kciukiwinkWiesz co czytalam wlasnie na forum dla starajacych sie ze te
                          z zielonym paskiem to jednak ciazowe,ale kazdemu mogloby sie to
                          zdarzyc,niestety niemam ulotki,ja uzywalam testow z apteki.Jak kupowalam testy
                          to jeszcze tego forum nie wynalazlam.To moze juz zacznij te przytulanka,moze
                          jeszcze niewszysko stracone,w sumie to jajeczko troche potrzebuje zeby
                          dojrzec.Powodzenia.Pa
                          • iwonka2402 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz 02.12.05, 07:29
                            Napisałam do Ewy -i odpisała, faktycznie zawsze załącza 1 ciązowy-no nic trudno.
                            Na przyszły miesiąc mam jeszcze 4 ...
                            Bo jakoś tak czuję, że będę jednka potrzebne, cóż dopiero 6 cykl staran, w tym
                            2 z NPR. Niektórzy więcej czekają.
                            Tak się pocieszam, choć juz czasem cierpliowści brak a i głupie myśli chodzą po
                            głowie.I ten dzień @ - załamka i chandra.
                            Jednego się boję - słyzałam o fakcie "nakręcania samego siebie" a potem jest
                            jeszcze gorzej aby zajść..Jak Ty sobie z tym radzisz?
                            • olka9917 Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz 02.12.05, 14:06
                              Hej wlasnie dzis dostalam @,i postanowilam ze mimo forum jest super to ja sie
                              strasznie nakrecam,i oniczym innym nieymsle,tylko siedze i czytam,obserwuje
                              itp.Tez slyszalam ze przez te nakrecanie moze sie wlasnie nieudawac wiec ja
                              robie przerwe od forum,bede normalnie do sprawy podchodzic,jedynie badania
                              hormonow jescze zrobie dla pewnosc czy wszystko ok.Wiec powodzenia
                              zycze.Pozdrawiam pa
                              • an_r Re: BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz 02.12.05, 17:10
                                Iwonka Ewa zawsze dodaje gratisowo test ciążowy, więc pewnie tego właśnie
                                użyłaś. Pa,pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka