Gość: oli Re: Gliwice - Dobre Solarium, Kosmetyczka, Fryzje IP: *.ctlhp.pl 20.04.06, 08:22 up up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Gliwice - Dobre Solarium, Kosmetyczka, Fryzje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:34 fryzjer Maja Karcz na Sikorniku, kosmetyczka Beata na Kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basik Re: Gliwice - Dobre Solarium, Kosmetyczka, Fryzje IP: *.proxnet.pl 20.04.06, 13:57 a jesli chodzi o paznokcie to mi sie najbardziej podobaja te ktore robi kosmetyczka w Sośnicy "Milennium" i fryzjerki tez fanjne :D Odpowiedz Link Zgłoś
patriiciia Re: Gliwice - Dobre Solarium, Kosmetyczka, Fryzje 21.04.06, 00:03 a solarium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basik Re: Gliwice - Dobre Solarium, Kosmetyczka, Fryzje IP: *.proxnet.pl 21.04.06, 08:49 solarium fajne jest na sikorniku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
patriiciia Re: Gliwice - Dobre Solarium, Kosmetyczka, Fryzje 10.06.06, 21:00 Solarium fajne w pawilonie u gory, u mnie na osiedlu, na koperniku. Polecam lozko nr 1 ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: Gliwice - Dobre Solarium, Kosmetyczka, Fryzje 10.06.06, 21:15 a powiedzcie mi kobiety u maji karcz ile za wizyte płacicie? ja chodze do osiedlowego fryzjera na farbowanie wloskow jednak poszukuje fryzjerki która mi je super obetnie. jednak prace mam taka ze od 10 do 18. i niestey nie załatpuje sie do fryzjerów. Paznokcie robiłam u znajomej w zabrzu Odpowiedz Link Zgłoś
testardo Gliwice - Dobre Solarium, Fryzjer 12.06.06, 00:00 Moim odkryciem cwiercwiecza jest zaklad fryzjerski SzokFryz na Nowym Swiecie, a solarium podobno bardzo dobrze jest w Hotelu Royal (duzo roznych lamp, czesto wymienianych). Odpowiedz Link Zgłoś