Dodaj do ulubionych

Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego

IP: *.ipt.aol.com 15.05.04, 16:33
> Od wczoraj podjalem sie sam tego zabiegu aby, podobnie jak i z wieloma
innymi sposobami medycyny alternatywnej, miec wlasne doswiadczenie i wlasne
obserwacje na te tematy.

> Piatek - po normalnym sniadaniu ( a normalnym jest chudy, bialy ser z
olejem lnianym, mielonymi nasionami lnu i kilkoma zabkami czosnku w to
zgniecionymi, dosc gruby kawalek chleba wlasnego wypieku ( z pelnej,
pszenicznej maki), no i b.duza ( 20 oz)szklanka cherbaty zielonej ( kilka
suplementow, jak Co Q10, wit.E., wapno w plynie,B-Carotene, Palmetto extrakt -
inne z obiadem...) - przez reszte dnia, co 2 godziny b.duza szklanke soku
jablkowego, plus chleb z miodem gdy poczulem glod.

> Sobota: rano gruby kawalek mojego chleba i 20 oz szklanke soku jablkowego.

> Do 14-tej bede pil tylko sok jabkowy w tej samej ilosci i absolutnie nic
wiecej.

> cdn
Obserwuj wątek
    • Gość: are Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.clubnet.pl 16.05.04, 00:30
      Jasio, wydaje mi sie ze nie przestrzegasz dokladnie zalecen. uwazaj na siebie.
      pozdr.
      • Gość: Jasio Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.ipt.aol.com 16.05.04, 17:21
        Gość portalu: are napisał(a):

> Jasio, wydaje mi sie ze nie przestrzegasz dokladnie zalecen. uwazaj na siebie.
        > pozdr.

> Rozumiem Twoje 'apprehension', ale nie sadze ze zrobilem jakis blad. Sok
        jablkowy ( malic acid) jest polecany w innych metodach, wiec sadze ze
        to 'zmiekczy watrobe'.

> Zreszta jest juz po wszystkim i czuje sie wspaniale. Poza tym nie sadze ze
        moja watroba/woreczek zolciowy maja sklonnosci do tworzenia kamieni, a raczej,
        jezeli, to czasteczek wielkosci grubego pasku, ktorego wydalilem cala mase.
    • Gość: Jasio Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego c.d. IP: *.ipt.aol.com 16.05.04, 17:16
      > Sobota od 14-tej - glodowka.

> w/g wskazan przygotowalem 4 lyzki siarczanu magnezu ( Epsom salt)
      rozpuszczone w 3/4 l wody ( 3 cups) - schlodzone w lodowce.

> Godz.18-ta. Wypilem pierwsze 3/4 cup roztworu Epsom salt z dodatkiem 1 g
      wit.C w formie kwasu askorbinowego - krysztalki. Gorzkie jak j.ch....

> Godz. 20-ta. Identycznie jak dwie godziny wstecz.

> Godz. 22-ga. 125cc ( 1/4 l) oliwy z oliwek ( extra virgin) wytrzasnalem w
      sloiczku z sokiem z 1 duzego grapefruita i wypilem. W smaku niezle!

> Po wypiciu, wizyta w lazience i natychmiast do lozka, gdzie przelezalem z pol
      godziny na wznak i pozniej....nie pamietam - zasnalem do rana ok.6-tej.

> Niedziele rano rozpoczalem od jednej sraczki za druga...Bylo nieco kamieni
      zolciowych wielkosci ziarna grochu, nieco wiekszych i masa mniejszych,
      zielonego koloru. Takze cala masa drobnych kamieni zoltego koloru i cala masa
      drobiazgu...

> O 6-tej rano wypilem natepna porcje Epsom salt, i ostatnia w dwie godziny
      pozniej.

> Wizyty w ubikacje czeste, ale juz z niewielkimi ilosciami kamieni.

> O 11-tej wypilem duza szklanke soku jablkowego z miodem dla odzyskania
      energii, a za godzine albo mi podadza sniadanie, albo napadne na lodowke...

> P.S. Czuje sie jak mlody bog i musze stwierdzic ze kuracja w niczym nie
      przeszkodzila malzenskim pieszczotom...

> Za 2 tygodnie planuje natepna kuracje, ale w/g nieco innych zalecen.

• Gość: are Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego c.d IP: *.clubnet.pl 16.05.04, 18:29
        swietna robota Jasio, witamy w druzynie oczyszczaczy!

skoro piszesz ze masz klopoty zprostata, to podaje ze p. g. malachow ktory
        przeprowadzil 8 oczyszczen za pierwszym razem, twierdzi ze sprawy sie u niego
        b. poprawily. podobon warto tez do tego oczyscic jelito i zrobic 2tygodniowa
        glodowke.

po oczyszczeniu warto zrobic cwiczenie jogi wymana dioxu - czeli 2 palce do
        gardla... zeby nie mdlilo od oleju. zreszta wymity same sie niekiedy
        pojawiaja.

tu jest opis mojego eksperymentu, moze Cie zainteresuje:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15954&w=12692681

pozdr.
      • Gość: are Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego c.d IP: *.clubnet.pl 16.05.04, 19:07
        aha, moglbys napisac jakiej wielkosci byly najwieksze kamienie jakich sie
        pozbyles i co to jest "cala masa drobiazgu..." ??
        • Gość: Jasio Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.ipt.aol.com 17.05.04, 06:08
          > Najwieksze kamienie byly wielkosci wiekszego grochu, a ten 'chaff' skladal
          sie z grubego jakby piasku, przewaznie zoltego koloru. Ogladalem to pod
          powiekszeniem i nawet to ciekawie wygladalo...

> Co do oleju, to bardzo mi smakowal z sokiem grapefruitowym i nie widze powodu
          dlaczego sa ostrzezenia ze to takie trudne do wypicia - wprost przeciwnie i
          zadnych mdlosci nie odczuwalem.

> Ten siarczan magnezu to rzeczywiscie cos okropnego, ale bedac przyzwyczajony
          do picia wody utlenionej, potrafie pic to tak, aby smak jakos wygluszyc przez
          szybkie polykanie plynu.

> Co do prostaty, to jade od lat na Palmetto extraktcie i nie widze powodu aby
          sie nia przejmowac. Poza tym sadze ze czesty sex ma tez na to wplyw.

> Najgorsza w tym wszystkim to ta ...glodowka! No i te czeste reklamy zarcia w
          TV przy tym...
    • Gość: Majka Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.wroclaw.mm.pl 16.05.04, 19:19
      Witajcie Chłopcy!
      Mam w woreczku liczne złogi wielkości ok. 1centymetra. Rozmawiałam z lekarzem o
      oczyszczaniu i kategorycznie zabronił. Twierdzi, że mogą zatkać przewody i mogę
      wylądować w trybie pilnym w szpitalu...
      No i co?
      Kamienie mi wykryto ponad rok temu jak wylądowałam w szpitalu. Lekarka z
      pogotowia stwierdziła niedotlenienie mięśnia sercowego, ale w szpitalu
      stwierdzili, ze to woreczek.
      Od tego czasu niemal wykluczyłam ze swojego menu smażone potrawy i potrawy
      wzdymające i jest raczej O.K.
      Jednak ze względu, że ostatniej zimy trułam się trzykrotnie antybiotykiem i
      biorę steryd regularnie, to mam taki pomysł, aby sobie wątrobę oczyścic. Teraz
      sama nie wiem...
      • Gość: Jasio Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.ipt.aol.com 17.05.04, 06:10
        > Majka, gdzybym mial apteke, to bylabys moim honorowym klientem!

> Czy Ty sie zywisz czyms innym poza antybiotykami?
        • Gość: Majka Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.wroclaw.mm.pl 17.05.04, 07:20
          Nie mam teraz czasu odpowiedzieć.
          Powiem krótko
          :(((((((((((((((((((
          • knopa Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego 28.05.04, 18:52
            cześć Majka:) ja tez mam kamienie w woreczku. nie wiem czy mam wyciac zanim cos
            mi sie gorszego stanie czy nie. zaczelam chodzic do lekarza medycyny
            tybetanskiej i pije ziolka. polecam www.republika.pl/tenzin_jangchub jak
            bedziesz chciala porozmawiac to podaje e-mail knopa@gazeta.pl
            pozdrawiam:)
      • Gość: are Majka IP: *.clubnet.pl 17.05.04, 12:57
        "Pytanie: „Wiadomo, że przewody żółciowe mają średnicę 3 - 4 mm, w jaki sposób mogą przez nie przejść duże kamienie o średnicy 20 mm i więcej (a takie są)?
        Odpowiedź: „Przewody żółciowe posiadają gładką muskulaturę i są zdolne do rozszerzania się do 20 mm, a kiedy się kurczą, powodują to, że żółć jest wyrzucana pod ciśnieniem od 300 do 800 mm słupka wody".
        Jak wiadomo leczenie ciepłem jest najlepszym sposobem pozbycia się stanów zapalnych, i skurczów wątroby i dlatego przed i podczas zabiegu należy ciągle rozgrzewać powierzchnię wątroby.
        Kamienie żółciowe w 90 - 99% składają się z cholesterolu, który pod wpływem ciepła (podczas ogrzewania powierzchni wątroby) topi się, mięknie, dlatego też kamienie przybierają kształty przewodów żółciowych i pod ciśnieniem swobodnie przechodzą przez nie absolutnie nie powodując bólu."

pokaz to temu lekarzowi i ew. paru innym i spytaj sie co o tym mysla. pozniej
        decyzja juz bedzie nalezec do Ciebie.

pozdr.
        • Gość: wal Sorry ludzie ale to zaczyna byc niebezpieczne!!! IP: *.cymes.net / 213.20.123.* 17.05.04, 13:23
          Jak wiadomo leczenie ciepłem jest najlepszym sposobem pozbycia się stanów zapal
          > nych, i skurczów wątroby i dlatego przed i podczas zabiegu należy ciągle
          rozgrz
          > ewać powierzchnię wątroby.
          Nie wiem komu to wiadomo ze cieplo jest dobre dla stanu zapalnego moze Waszej
          prababci? jezeli nie wierzycie to sprobojcie polozyc ciepla butelke na zapalony
          wyrostek robaczkowy, przyjemnych cierpien.
          • Gość: Jasio Stan zapalny dyletanta IP: *.ipt.aol.com 17.05.04, 14:28
            > Przestudiuj sobie ten ...'zapalony wyrostek'. Czym jest to spowodowane i czym
            to grozi, a pozniej zapalaj sie do dyskusji!

> Gdzie Rzym, gdzie Krym, a gdzie najblizsza ...biblioteka?
            • Gość: wal Re: Stan zapalny dyletanta IP: *.cymes.net / 213.20.123.* 17.05.04, 14:54
              Jak widze nie tylko czysci sie Twoja watroba, mozg tez cos oberwal !
              • irokezik Re: Stan zapalny dyletanta 23.05.04, 15:54
                Gość portalu: wal napisał(a):

> Jak widze nie tylko czysci sie Twoja watroba, mozg tez cos oberwal !
                I to nieżle. Skąd się biorą tacy kretyni jak Jasio
        • irokezik Re: Majka 23.05.04, 15:54
          Jesteś Are debilem. Majka nie słuchaj go.
          • Gość: are Irokezik IP: *.clubnet.pl 23.05.04, 16:18
            przeciez napisalem jej zeby pochodzila z tym po lekarzach.

a Tobie przeciez 5x napisalem ze to jest stylizowane i moze tam byc pelno
            uproszczen i podobnych "zabiegow". takze wydaje mi sie ze jedyne co nas tu
            rozni to umiejetnosc czytania ze zrozumieniem.
        • irokezik Do Majki 23.05.04, 21:38
          Poczytaj sobie ze zrozumieniem.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=11981888&v=2&s=1
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=11981888&v=2&s=0
          Czytaj tylko rzetelną wiedzę.
          • Gość: Bozena Re: Do Majki IP: *.chello.pl 29.05.04, 02:33
            Przeczytałam..... hmm no irokezik kiepsko w nich wypadasz. Ja bym na twoim
            miejscy takich linków nie podawała. Źle o tobie świadczą, nie najlepiej o
            twojej wiedzy, empatia 0, chęć nauczenia się czegokolwiek -10.

• Gość: ppns Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.05.04, 20:34
      Jasio , co to za metoda oczyszczania ?

Ja znam tylko wersje Tombaka , jesli możesz
      swoją wersję opisać....
      • Gość: Jasio Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.ipt.aol.com 17.05.04, 05:56
        > Podalem powyzej stopien po stopniu jak to zrobilem. Oparte jest to na Huldzie.

> Nastepna metode zastosuje za 2 tygodnie.
        • Gość: siedem czesc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 08:13
          pozdrawiam i dziekuje za wczesniejsza korespondencje

5040
          • Gość: Jasio Re: czesc IP: *.ipt.aol.com 17.05.04, 14:33
            > Pozdrowienia odwzajemniam z przyjemnoscia.

> Radzisz sobie dobrze?

> Przejrzyj, prosze, ta strone: curezone.com/cleanse/liver/default.asp

> Jest tam pozycja, ktora moze Ciebie zainteresowac.

> Powodzenia.
            • Gość: siedem Re: czesc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 14:37
              > > Radzisz sobie dobrze?

oceniam na 4+ w skali do 5

5040
    • Gość: are Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.clubnet.pl 17.05.04, 19:41
      curezone.com/forums/m.asp?f=73&i=553

Jasio, czy to CureZone`u forum jest mocno moderowane? wycinaja tam czasem
      jakies posty czy wszystko zostawiaja jak jest?
      • Gość: are Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.clubnet.pl 17.05.04, 20:09
        jesli chodzi o to "scinanie sie oliwy" i zo to niby maja byc kamienie to ja
        jestem dosc mlody - przeprowadzilem kuracje 2 razy. ani jednego kamyczka nie
        widzialem za to "pajeczyne" tak. to byla dosc duza plesn. przeciez nie mogla
        chyba tak szybko urosnac.
        • Gość: Gucio Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.ipt.aol.com 28.05.04, 13:54
          > Nie mam pojecia o tym, co sie dzieje na tamtym forum. Nie sadze ze jest po
          to, aby propagaowac tylko idee, lub ja bronic, bo nikt z tego finansowych,
          czy ...propagandowych wartosci nie osiaga. Sadze ze to tylko udostepnianie
          informacji i dyskusja na te tematy. Byc moze wycinaja idiotow rodzaju
          tego 'irokezika', aby po prostu nie denerwowl innych swoja glupota....

> W ten weekend planuje ponowne 'czyszczenie'. Z ta roznica ze wczesniej bede
          pil sok jablkowy - zaczynam dzisiaj. No i podwajam dawke oliwy z sokiem
          grapefruitowym bo ...smakowalo niezle.

> Z moich obserwacji: przede wszystkim produkuje mniej gazu. Nawet po duzym
          udziale cebuli w pewnych potrawach. Tak wiec halasu jest w domu mniej....

> Jak juz wspominalem, bezposrednio po kuracji czulem sie nieco odmlodzonym,
          majac wiecej energii i checi do 'robienia czegos'. Libido takze bylo bez
          uszczerbku, jezeli nie lepsze.

> Poniewaz nic specjalnie mi nie dolega, wiec poza powyzszym nie moge nic
          specjalnego dodac. Chyba ze ...chec do ponownej kuracji, za ktora doslownie
          tesknie!

> Naprawde nie widze powodu dlaczego by nie mial kazdy przeprowadzac takiego
          oczyszczania watroby/woreczka zolciowego - co prawdopodobnie potwierdze w miare
          kolejnych kuracji, bo mam nadzieje ze to co jemy, pijemy i wdychamy, laduje
          takze i watrobie, wiec moze sie tego choc w czesci pozbedziemy. Wzmianki o
          pozbywaniu sie alergii wskazywalyby wlasnie na ta spekulacje z mojej strony.

> Pozdr.
          • Gość: are Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.clubnet.pl 28.05.04, 17:06
            z tego co piszesz o tym ze cebula mniej Ci szkodzi to rzeczywiscie chyba
            kuracja juz za 1. razem bardzo pomogla Ci na watrobe.

ja tez sie po 1. czyszczeniu watroby wspaniale czulem. takiej lekkosci jak
            bezposrednio po jeszcze nigdy w zyciu nie czulem, chociaz moze bylo to u mnie
            raczej spowodowane wejsciem w glodowke (zachowalem scisly post na sokach przez
            3 dni). w sumie glodzilbym sie dalej, moze nawet z 1-2 dni na sucho, bo mi sie
            totalnie nie chcialo jesc ani pic, ale balem sie wychodzenia z dluzszej
            glodowki no i rodzina sie bala do kwadratu :)

od jutra mam zamiar zrobic 3dniowa glodowke na wodzie zrodlanej tylko. (do tej
            pory glodowalem tylko na sokach). w sumie duzo mi daly ale teraz znowu sie
            zatrulem zla dieta i oczyszczanie dobrze mni zrobi. we wtorek zaczne
            wychodzenie z glodowki i nowu zdrowa diete.
            w sumie w tym roku bylem na glodzie juz przez ok. 14 dni.
            • Gość: Jasio Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.ipt.aol.com 28.05.04, 22:31
              > Are, ja nie dalbym rady glodowac przez 3 dni! Kiedys moglem, ale teraz moje
              sadelko wola o karme!

> W Kraju jest chleb wieloziarnisty ( kiedys byl Graham tylko z tego rodzaju).
              Uwazam ze jedzac taki chleb tylko, jako postawa sniadania i kolacji, to polowa
              zdrowia! Bedac w Polsce nie moglem sie tego po prostu najesc. Z maslem i
              watrobianka!!! Kawalki ze 2-3 cm grubosci!{ No i zabralem 10 bochenkow ze soba
              na Floryde ( do zamrazalnika) i jadlem to naprawde z...nabozenstwem. Pieke
              wlasny chleb, ale sa problemy z kupnem takiej maki, jakiej by sie chcialo.
              Wiesz, sa takie 'maszyny' elektr., wrzuca sie wszystko i naciska kilka guzikow.
              Po kilku godzinach jest chleb. Jadalny, w przeciwienstwie do tego z handlu...}

> Do tego yogurt 'Bacomy' bez dodatkow. Przed sniadaniem caly duzy pojemnik i
              przed kolacja takze. Zgubilem po miesiacu wszystkie problemy zoladkowe i nie
              mam ich do dzisiaj! Rozumiem ze mozna chorowac tutaj, bo takich 'delikatesow'
              zdrowotnych nie ma, ale zeby chorowac na cokolwiek w Kraju, gdzie jest 'taki'
              chleb i 'taki' yougurt, tego nie rozumiem! Wiele postow na tym forum mnie po
              prostu smiesza, bo ludzie nie umieja sie zywic!!! No i dokarmiaja sie w efekcie
              wszystkim tym, co lekarze przepisza, lub ...sasiadka juz uzywala.

> Ten polski, wieloziarnisty chleb ze sklepiku na Palacza w Poznaniu, to
              najwieksza moja tesknota za Krajem...

> Trzymaj sie z ta glodowka!

>
              • Gość: Jasio Are. Trzecie podejscie.... IP: *.ipt.aol.com 08.06.04, 07:28
                > Po tygodniu tylko wyprobowalem po raz trzeci 'plukanke' watroby. W/g tej
                samej, zmodyfikowanej przeze mnie metody Huldy Clarc.

> Nie bylo wiele 'zielonego', ale jednak byly. Wstrzymuje sie z obserwacjami,
                ale od kilku dni ...tesknie za moim ' osteo-arthritis'!

> Czy rzeczywiscie sie to zlagodzilo - poczekam z ostatecznym wyrokiem.

> Nastepne podejscie po kolejnych 2 tygodniach.

> Rowniez zauwazylem, jako rezultat 3-go oczyszczania watroby, tendencje do
                widzenia pewnych zjawisk jasniej, anizeli dotychczas.

> Znaczy jasno widze idiotyzm tych, ktorzy maja najrozniejsze problemy ze
                zdrowiem i nie rozpoczynaja leczenia od oczyszczania watroby....

> Spojrz na liste tych dolegliwosci, ktore moga byc zmniejszone tym prostym i
                tanim zabiegiem:

Bowel cleanse & Liver/gallbladder cleanse (together with parasites cleanse) is
                really the most simple way to start curing acne, high cholesterol, eczema,
                psoriasis, asthma, allergies, gallstones, food intolerance, shoulder pain,
                abdominal pain, upper back pain, arm pain, gallstones attack, liver pain,
                gallbladder pain, hypertension, cardiovascular diseases, heartburn, bloating,
                inflammatory bowel disease IBD, IBS, colitis, constipation, cancer, AIDS, MS,
                FMS, MSC, CFIDS/CFS, Parkinson's, Alzheimer's disease, epilepsy, seizures,
                osteoporosis, angina pectoris...
                Read and learn how to help yourself !

> Fantazja? Byc moze, ale co szkodzi sprobowac! Ostatecznie watroba jest warta
                tego!!!!

> Czytalem wypowiedz o 80 zabiegach, ktore doprowadzily do zaniku
                objawow 'lupusa'!
    • Gość: ppns Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.05.04, 13:24
      No i jakie są efekty ?
      Te subiektywne , jak i obietkywne
      przeprowadzonej kuracji , Panie Jasio ?
      • Gość: Jasio Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.ipt.aol.com 28.05.04, 13:58
        > Pisalem powyzej do 'are' z mojego syna komputera i jego nick sie 'wkrecil',
        ale znajdziesz tam odpowiedz na swoje pytanie.
    • knopa Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego 28.05.04, 18:43
      SŁUCHAJCIE.....MAM PLANOWANĄ OPERACJĘ NA KONIEC CZERWCA.MAM KAMIENIE-LICZNE
      ZŁOGI W WORECZKU ŻÓŁCIOWYM. MYŚLICIE ŻE LEPIEJ NIE USÓWAĆ OPERACYJNIE? A CO Z
      KONSEKWENCJAMI POSIADANIA KAMIENI? JAK SIĘ ZABLOKUJĄ I DOPROWADZĄ DO ZAPALENIA
      TRZUSTKI? TO MOGIŁA! JUZ MAM SIECZKĘ W GŁOWIE I NIE WIEM CO ROBIĆ WYCINAĆ CZY
      NIE? JAK TAK DALEJ BEDZIE TO STRESS MNIE WYKOŃCZY SZYBCIEJ NIŻ KAMIENIE!!
      • Gość: Jasio Re: Oczyszczanie watroby/woreczka zolciowego IP: *.ipt.aol.com 28.05.04, 22:14
        > Masz powyzej dokladny opis kuracji, ktora sam na sobie doswiadczylem 2
        tygodnie wstecz i powtarzam wlasnie w tej chwili.

> Musisz sie zdecydowac czy chcesz sobie sama pomagac, czy byc
        ofiara 'rzeznika' i chemii.

> Twoj oraganizm i Twoje zdrowie. Nie widze tutaj zadnych problemow poza
        strachem, ktorego napedzaja Tobie ci, ktorzy sami sa...wystraszeni!

> Najczesciej jest to objaw dyletanctwa!

> Do konca czerwca mozesz to zrobic 2 x. Polecam wypicie najpierw przez 3 dni
        10-12 l soku jablkowego ( nie z suszu!), a nastepnie to, co dokladnie powyzej
        opisalem.

> Trzymaj sie.

> No i wierz w to, co robisz!!! Koniecznie!!!
    • Gość: Jasio Are. Druga kuracja IP: *.ipt.aol.com 30.05.04, 14:29
      > Wczoraj zmodyfikowalem nieco Hulde i wypilem cala cwiartke oliwy z oliwek
      zmieszana z cwiartka soku grapefruitowego. W piatek poilem sie sokiem
      jablkowym, co jest tez modyfikacja wzieta od innych autorow metod czyszczenia
      watroby/woreczka zolciowego.

> Jeszcze mi pozostala jedna dawka 'epsom salt' do wypicia. Nauczylem sie pic
      to nie zwazajac na gorycz. No a oliwa z sokiem wspaniala i duszkiem wypilem
      cale pol litra tej mieszanki!!!

> Jestem juz po pierwszym, wlasciwym czyszczeniu. Rezultatem jest cala masa
      malenkich, zielonych groszkow i kilka wiekszych, no i cala masa
      zoltych 'drobiazgow'.

> Poczulem naplyw energii, wigoru i Swiat sie wydaje ...jasniejszy.

> Coby bylo gdybym tak sprobowal tego co tydzien, zamiast co dwa, przez jakis
      okres? - to pytanie dla mnie jest bardzo kuszace!

> Jakby moja watroba sie ....narkotyzowala tym zabiegiem!!!
      • Gość: are Re: Are. Druga kuracja IP: *.clubnet.pl 30.05.04, 19:25
        U mnie troche gorzej:

male opoznienie: dopiero jutro zrobie glodowke, bo musialem jechac do rodziny
        i zjesc pelno "smakolykow". chyba bede tak do poczatku lipca robil 1dniowki co
        tydzien, bo mialbym z roznych wzgledow problemy z powolnym wychodzeniem z
        dluzszych glodowek. nie zawsze da sie jesc to co trzeba :(

mam zamiar podczas glodowki sprobowac medytacji zen - nawiazalem "kontakty" i
        doswiadczona osoba mnie tego nauczy.

Bedziesz jeszcze oczyszczal watrobe pozniej czy na tym masz zamiar skonczyc?
        • Gość: Jasio Re: Are. Druga kuracja IP: *.ipt.aol.com 30.05.04, 23:06
          > Wyczyscilem sie naprawde zdrowo. Wiecej znacznie tego zielonego groszku, ale
          i bylo kilka wiekszych, chyba ok. 1 cm srednicy!

> Jasne ze sie bede czyscil. Moze juz w najblizszy weekend. Chocby aby
          sprawdzic jak to wyglada po tygodniu.

> Czuje sie wspaniale. Po prostu wspanialy dzien! Ciekawe ze to wplywa dobrze
          na sex. Intensywnosc, w szczegolnosci! No i na samo pozadanie...

> Nie widzialem specjalnie niczego, co wskazywaloby na mozliwosc utraty wagi,
          ktorej mam nieco wiecej, anizeli tego zyczylbym sobie. No ale moze przy kilku,
          czy kilkunastu tych kuracji, bedzie to mialo jakis wplyw, choc tak bardzo lubie
          lody ( goraco tu bardzo teraz)ze watpie...

> Poza tym ponownie podkreslam ze nie rozumiem dlaczego przy 'Huldzie' pisza ze
          picie oliwy to przykre doswiadczenie, bo mnie to smakuje tak dobrze ze to po
          prostu lubie.

> Trzymaj sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka