czesiu71 08.05.07, 13:30 Jak w temacie - interesuje mnie dobra ziemia do ogródka, najlepiej czarna i od solidnego dostawcy - jak na razie umawiałem po dwa razy z dwoma i nie pojawili się, a nawet nie raczyli zadzwonić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolaxyz Re: Kupię ziemię... do ogródka 09.05.07, 13:39 Jest w Dąbrowie skład z ziemią, torfem, korą itp. To jest na samym końcu jak się jedzie w kierunku ul. Estrady. Gdyby była mapa na stronie urzędu jak kiedyś podałabym Ci dokładnie, może ktoś zna adres? Na stronie Info też nie wiadomo gdzie szukać mapy, nie możnaby linka dac na stronę główną? Totalny paraliż dla nowych :(. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: Kupię ziemię... do ogródka 09.05.07, 17:26 ech lola lola... baner sie wywala na pół ekranu a Ty linka nie widzisz :) firma: AGROHUM Jakub Skowroński www.lomianki.info/yellowpages.php?ypid=57 tu masz dokladne info i telefony wystarczy przeszukac katalog firm :) www.lomianki.info/yellowpages-document.php?did=65 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: Kupię ziemię... do ogródka 09.05.07, 17:29 i jeszcze jedno w AGROHUM - www.lomianki.info/yellowpages.php?ypid=57 ziemia zdecydowanie tańsza niz w ogrodniczych (w zeszłym roku) wiec warto sie pofatygować Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Kupię ziemię... do ogródka 10.05.07, 08:30 No dobra, dobra, ja jestem trzpiot internetowy, zniechęcam się po sekundzie niepowodzeia w poszukiwaniu. A gdy wyskakuje mi takie duze okno na środek strony to nie patrze co jest a od razu klikam na krzyżyk. Po nazwach firm byłoby mi trudno znaleźć bo jej nie znam, ulicy również, po mapie ew. mogłabym dojść do kłębka. Dziękuję za namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiu71 Re: Kupię ziemię... do ogródka 10.05.07, 11:50 Dzięki wszytskim za namiary, napewno się przydadzą. Ale ja jestem nadal jeszcze na etapie poszukiwania pierwszej warstwy ziemi, która przytsypie mazowiecki piach, np. z wykpopu? Skąd ją wziąć? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Kupię ziemię... do ogródka 10.05.07, 11:59 Czesiu tez będę miała niedługo ten problem. Spróbuj u ludzi którzy wożą ziemię, gdzies w Dziekanowie kupowaliśmy żwir i tam mieli, ale nie cały czas, trzeba sie dowiadywać. Nie wiem czy to ten namiar, znalazłam w necie: Dziekanów Leśny, ul. Lotników Alianckich 4, tel. 0502188148 Transport samochodowy, ciężarowy, wywrotka, hds, transport piasku, żwiru, kruszyw, ciężkich materiałów budowlanych, cegieł, różnego rodzaju maszyn specjalistycznych, humusu, ziemi, dużych drzew oraz roślin. i z gazłomu: USŁUGI TRANSPORTOWE CZARNOZIEM ROBOTY ZIEMNE PLANTOWANIE ZIEMI WYKOPY ZAŁADUNEK 601 30 18 66 Odpowiedz Link Zgłoś
czesiu71 Re: Kupię ziemię... do ogródka 10.05.07, 15:04 O dzięki, dzięki!!! Czy pamietasz to miejsce w Dziekanowie? Bo Dziekanów wielki i szeroki... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Kupię ziemię... do ogródka 10.05.07, 20:10 Jadąc trasą za domami Misoni i ogrodniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
toyara Podciągam temat:) 17.01.08, 12:48 Z powodu takiego, że sama muszę nawieźć ziemi...oj muszę:((( Macie jakieś nowe źródła? I przybliżone ceny? Przydałaby mi się ziemia torfowa, chociaż trochę. Warto zadzwonić do firm czy brać kogoś z łapanki licząc na niższe ceny? Z góry dziękuję za udział w dyskusji:) Odpowiedz Link Zgłoś
zarnowiecki Re: Dobra ziemia 17.01.08, 14:22 Kiedyś brałem i była bardzo dobra, przywiezioną ja w balotach chyba metrowych. I to jest dobry czas, bo wiosną produkują ziemię w workach. Korę ładna też podrzucą. To fachowcy, 502 522 099 polecam. Odpowiedz Link Zgłoś