anetamrowa 20.04.05, 23:52 Jesten ciekawa opinii na tamat tego lekarza, szczególnie jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszunia1982 Re: Kto chodzi do ginekologa dr Kłokockiego? 21.04.05, 17:21 czy chodzi o tego co pracuje na ku słońcu w przychodni?? Odpowiedz Link Zgłoś
anetamrowa Re: Kto chodzi do ginekologa dr Kłokockiego? 21.04.05, 23:04 tak właśnie o tego,masz może jakieś przykre doświadczenia? Ja właśnie zaczęłam do niego chodzić, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam wybierając właśnie jego. Odpowiedz Link Zgłoś
myszunia1982 Re: Kto chodzi do ginekologa dr Kłokockiego? 22.04.05, 13:27 wiem na razie tyle ze ciaze potwierdza dzieki testowi sikanemu nie prowadzil mojej ciazy ale bylam u nie go raz i nie zamierzam wiecej byl bardzo nie przyjemny slownie jesli jednak chodzi o badanie to byl bardzo delikatny jednak ze strachu przed nim zapomnialam zapytac co z moja nadrzerka a sam tego nie wyjasnil moge sie dla ciebie wiecej dowiedziec gdyz prowadzil ciaze mojej kolezanki Odpowiedz Link Zgłoś
anetamrowa Re: Kto chodzi do ginekologa dr Kłokockiego? 22.04.05, 14:58 Jeżeli nie jest to dla Ciebie kłopot,bo bardzo ciekawią mnie opinie na temat tego doktora.Ja zaczęłam chodzić do niego tylko ze względu na to, że przyjmuje też po południu-co mi bardzo pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
myszunia1982 Re: Kto chodzi do ginekologa dr Kłokockiego? 23.04.05, 23:35 co do klokockiego to kolezanka mi przekazala tyle ze byl super dobrze zajmowal sie ciaza ale to bylo przwie 5 lat temu i dodala jeszcze ze teraz wiele kobiet sie na niego skarzy ale z jakiego powodu nie wiem pozdrawiamm miej w zapasie innego gina Odpowiedz Link Zgłoś
anetamrowa Re: Kto chodzi do ginekologa dr Kłokockiego? 24.04.05, 12:25 Dzięki! Ja narazie też nie mam co na niego narzekać,ale lepiej dmuchać na zimne. Odpowiedz Link Zgłoś
natka77 Re: Kto chodzi do ginekologa dr Kłokockiego? 24.04.05, 19:30 Ja chodze!prowadzi moją ciąże od 6 tygodnia (teraz jest 20) polecila mi go moja koleżanka której ciąże też prowadził (dwa miesiace temu urodzila córeczkę) zarówno ona jak i ja jesteśmy zadowolone, lekarz pamieta o wszystkich badaniach co dwa tygodnie wizyta i na zmianę krew i mocz, usg książkowo 11-13 tydz potem okolo 22 tyg, jak trzeba to badaniea krwi na konflikt serologiczny generalnie jest mily i sympatyczny, tylko mówi tak jakoś cicho, że można nie uslyszeć lub nie zrozumieć o co chodzi, ale ogólnie jestem zadowolona, wcześniej chodzilam do znajomej gin, ale ciąże chcialam żeby prowadzil ktoś bezstronny i jest naprawdę ok. Odpowiedz Link Zgłoś