Dodaj do ulubionych

Kto chodzi do ginekologa dr Kłokockiego?

20.04.05, 23:52
Jesten ciekawa opinii na tamat tego lekarza, szczególnie jeżeli chodzi o
prowadzenie ciąży.
Obserwuj wątek
    • myszunia1982 Re: Kto chodzi do ginekologa dr Kłokockiego? 21.04.05, 17:21
      czy chodzi o tego co pracuje na ku słońcu w przychodni??
      • anetamrowa Re: Kto chodzi do ginekologa dr Kłokockiego? 21.04.05, 23:04
        tak właśnie o tego,masz może jakieś przykre doświadczenia? Ja właśnie zaczęłam
        do niego chodzić, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam wybierając właśnie jego.
        • myszunia1982 Re: Kto chodzi do ginekologa dr Kłokockiego? 22.04.05, 13:27
          wiem na razie tyle ze ciaze potwierdza dzieki testowi sikanemu nie prowadzil
          mojej ciazy ale bylam u nie go raz i nie zamierzam wiecej byl bardzo nie
          przyjemny slownie jesli jednak chodzi o badanie to byl bardzo delikatny jednak
          ze strachu przed nim zapomnialam zapytac co z moja nadrzerka a sam tego nie
          wyjasnil moge sie dla ciebie wiecej dowiedziec gdyz prowadzil ciaze mojej
          kolezanki
          • anetamrowa Re: Kto chodzi do ginekologa dr Kłokockiego? 22.04.05, 14:58
            Jeżeli nie jest to dla Ciebie kłopot,bo bardzo ciekawią mnie opinie na temat
            tego doktora.Ja zaczęłam chodzić do niego tylko ze względu na to, że przyjmuje
            też po południu-co mi bardzo pasuje.
    • myszunia1982 Re: Kto chodzi do ginekologa dr Kłokockiego? 23.04.05, 23:35
      co do klokockiego to kolezanka mi przekazala tyle ze byl super dobrze zajmowal
      sie ciaza ale to bylo przwie 5 lat temu i dodala jeszcze ze teraz wiele kobiet
      sie na niego skarzy ale z jakiego powodu nie wiem pozdrawiamm miej w zapasie
      innego gina
      • anetamrowa Re: Kto chodzi do ginekologa dr Kłokockiego? 24.04.05, 12:25
        Dzięki! Ja narazie też nie mam co na niego narzekać,ale lepiej dmuchać na zimne.
    • natka77 Re: Kto chodzi do ginekologa dr Kłokockiego? 24.04.05, 19:30
      Ja chodze!prowadzi moją ciąże od 6 tygodnia (teraz jest 20) polecila mi go moja
      koleżanka której ciąże też prowadził (dwa miesiace temu urodzila córeczkę)
      zarówno ona jak i ja jesteśmy zadowolone, lekarz pamieta o wszystkich
      badaniach co dwa tygodnie wizyta i na zmianę krew i mocz, usg książkowo 11-13
      tydz potem okolo 22 tyg, jak trzeba to badaniea krwi na konflikt serologiczny
      generalnie jest mily i sympatyczny, tylko mówi tak jakoś cicho, że można nie
      uslyszeć lub nie zrozumieć o co chodzi, ale ogólnie jestem zadowolona,
      wcześniej chodzilam do znajomej gin, ale ciąże chcialam żeby prowadzil ktoś
      bezstronny i jest naprawdę ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka