lswaczyna 07.11.06, 20:48 www.rasopole.org/phpBB2/viewtopic.php?t=273 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w36 Re: KLłodnica 07.11.06, 21:00 lswaczyna napisał: KLłodnica :-0 Intrygujący temat podrzuciłeś Leon ;) Koncentracion Lager łodnica ? Pewno tam Ślązaków trzymali, i wstyd przyznać to raczej Polacy tam byly za szefów. Rzeczywiście rewelka, jeszcze w necie na ten temat cicho. Tylko link Ci się nie udał, bo tam coś o kajakach raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ballina79 Re: KLłodnica 09.11.06, 23:39 Wiesz W36 tak czytam twoje posty i przychodzi mi do głowy określenie, które znalazłem na jednyn z forum, gdzie wypowiadają się kibice. Jesteś internetowym napinaczem. Ja mam jaja żeby się Kłodnicą przepłynąć. Tobie pozostaje tylko forum, gdzie swoje frustracje możesz wyładowywać. raslaska.aremedia.net/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: KLłodnica 10.11.06, 17:45 ballina79 napisał: > raslaska.aremedia.net/index.php Ballina nie miotaj się tak. Przecież to jest forum dyskusyjne i wszyscy mają prawo skomentować wypowiedzi innych. Przypominam że to Wy wystawiliście Leona na prezydenta i nie miejcie pretensji do mnie, tylko wyłącznie do siebie, że taki humor sytuacyjny z tego wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
peacock79 Re: KLłodnica 11.11.06, 11:46 Humor sytuacyjny powiadasz,agencie w36? Robienie sobie żartów z polskimi obozami koncentracyjnymi w tle,gdzie Polacy MORDOWALI naszych przodków wciąż Cię bawi? Bo tak się składa,że mnie nie. Może dlatego,że moi przodkowie zakosztowali rozkoszy polskich KL-ów. Nie pytam co robili w tym czasie Twoi przodkowie,ale wiem,że historię Górnego Śląska postrzegamy zupełnie różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: KLłodnica 11.11.06, 14:03 Polskimi obozami na świecie nazywa się obozy hitlerowskie. Powiadasz Polacy mordowali twoich przodków. Jesteś groźny dla otoczenia. Obozy były hitlerowskie, komunistyczne itd. Mordowali hitlerowcy, komuniści a tak naprawdę bandyci, którzy byli i są w każdej nacji. Przykładów Ślązaków współpracujących z hitlerowcami i mordujących innych Ślązaków nie muszę ci przypominać. Poczytaj troszeczkę o obozach hitlerowskich. Na dziesiątkach postów zaprzeczacie, że jako Raś nie głosicie haseł nienawiści a ostatni twoje wypociny czym są? Na szczęście po wyborach, przynajmniej na chwilę znikniecie z forum, choć na pewno ogłosicie sukces jak jeden z was będzie radnym sejmiku. Odpowiedz Link Zgłoś
ballina79 Re: KLłodnica 11.11.06, 15:38 Rzeczywiście tego tematu nie ma co kontynuować. Na forum tego się nie rozstrzygnie. Obawiam się jednak. że przy obecnych rządach cała debata na ten temat może zostać wstrzymana a szkoda bo to powinien być temat dla prac naukowych. raslaska.aremedia.net/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: KLłodnica 11.11.06, 16:24 A komuniści, tacy jak Czesłw Geborski, nie byli Polakami? Skoro zarzucasz szerzenie nienawiści tym, którzy nazywają powojenne obozy koncentracyjne polskimi, to powinieneś konsekwentnie uznać, że polska opinia publiczna sieje nienawiść głosząc o niemieckich obozach koncentracyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
peacock79 Re: KLłodnica 11.11.06, 18:48 Zorro,nazwołeś mnie groźnym dla otoczenia, bo napisołech,że robienie sobie przez w36 (znanego też jako pitbull Platformy)żartów z obozów koncentracyjnych (gdzie zamordowano moich przodków)nie jest śmieszne. Powinniście się udać do specjalisty z Waszymi kompleksami wobec RAŚ. To jest dużo poniżej dna. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: KLłodnica 11.11.06, 23:04 Napisałeś "gdzie Polacy MORDOWALI naszych przodków" i to jest groźne. Slezan - wyraźnie napisałem, że obozy były hitlerowskie, komunistyczne a mordowali bandyci. Nigdy nie używam stwierdzenia "niemieckie obozy". A u was z jednej strony szczytne hasła z drugiej takie stwierdzenia jak powyżej. Jacy jesteście naprawdę? A co jest dnem, to mieszkańcy odpowiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
peacock79 Re: KLłodnica 12.11.06, 11:50 zoro333 napisał: > Napisałeś "gdzie Polacy MORDOWALI naszych przodków" i to jest groźne. Co jest groźne? To,że napisałem,że nasi przodkowie byli mordowani przez Polaków? Co masz na myśli? Że się to nie spodoba Wszechpolakom i jeszcze mniej pieniędzy będzie za karę dostawał Śląsk z Warszawy? Więc jeśli mój dziadek został zamordowany za swoją "Śląskość" to mam mówić,że umarł na zawał żeby nie było groźne to,co piszę? Nie chcę już więcej poruszać tematu tragedii Ślązaków,robienie sobie z tego żartów przez w36 było ohydne,skończmy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: KLłodnica 12.11.06, 14:06 A ja wyraźnie napisałem, że opinia publiczna w Polsce powszechnie używa pojęcia "niemieckie obozy". Jeżeli zatem uznajesz, że forumowicz, który mówi o polskich obozach szerzy nienawiść, to konsekwentnie musiałbyć to samo przypisać większej części polskiej opinii publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: KLłodnica 12.11.06, 17:36 Slezan, tak się zapytam, bo to zdaje się nie od rzeczy patrząc na ten wątek, czy Raś ma w statucie wpisaną działalność kabaretową ? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: KLłodnica 12.11.06, 22:27 Czyżbyś należał do grona osób, które, same pozbawione poczucia humoru, nie mogą go znieść u innych? Współczuję. Uczestnicy spływu bawili się świetnie. Fajnie, że ktoś potrafi połączyć przyjemne z pożytecznym, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: KLłodnica 12.11.06, 23:52 slezan napisał: > Uczestnicy spływu bawili się świetnie. Ja o wozie, Ty o kozie. Jakiś mało kumaty jesteś slezan, czy udajesz. Tu chodzi o ten występ kabaretowy jaki przedstawiło grono satyryków rasiowych z Leonem na czele, właśnie tu na wątku. Najpierw Leon, kandydujący na najważniejsze stanowisko w rudzkim samorządzie, nie mając jakoś zupełnie nic na ten temat do powiedzenia, nagle z wielkim wysiłkiem kleci zagadkowy jednowyrazowy komunikat "KLłodnica" ;) z linkiem na jakiś wątek na rasiowym forum że Kłodnica śmierdzi i wyczerpany tą wielką forumową aktywnością już się nie odzywa zupełnie. Jest to już dość zabawne w zestawieniu z tym jego kandydowaniem, dodatkowo jeśli sobie wyobrazić takiego Stanię czy Tobiszowskiego, w takiej sytuacji. Ale jak się okazuje to tylko początek skeczu. Bo potem wchodzicie Wy depcząc sobie to co akurat tu w sąsiednim wątku usiłowaliście niedawno udowadniać na temat rasiowego nacjonalizmu. Normalnie, Monthy Python ;) Przypomina mi się też podobny satyryczny wątek gdzie Leona gdzie oprócz "kopiuj, wklej", własnymi słowami stwierdził tylko że mu się hepie. Dostał wtedy oklaski. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: KLłodnica 13.11.06, 00:00 Jak zwykle dno. Mógłbyś się chociaż raz bardziej wysilić, bo wielokrotne powtarzania Twojej mantry, dotąd chyba nikogo nie przekonało, że to co nie jest napisane, jest napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: KLłodnica 13.11.06, 06:13 Ciekawe czy Leon dostał więcej głosów niż Kononowicz w Białymstoku (3,5%) Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: KLłodnica 13.11.06, 07:33 hepik1 napisał: > Ciekawe czy Leon dostał więcej głosów niż Kononowicz w Białymstoku (3,5%) Spoko ;) nawet 4,18%. Przedstawił przecież swój ciekawy program pod przebojowym hasłem "Hepie mi sie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: KLłodnica 14.11.06, 08:36 Radneo chyba nie, ale zwracam uwagę, że do sejmiku RAŚ dostał w Rudzie Śląskiej 9,4% głosów (procentowo najwięcej z wszystkich miast). Szacunek dla Leona, bo to także jego zasługa. Szkoda, że koledzy z innych miast nie postarali się o równie dobry wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: KLłodnica 14.11.06, 21:36 slezan napisał: > Szacunek dla Leona, bo > to także jego zasługa. O kurczę :) W sejmiku nie ma ani jednego rasiowca. No .... szacunek dla Leona i reszty rasiowego kierownictwa. Nie powiem bym się tym zmartwił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: KLłodnica 14.11.06, 23:14 Niemal co dziesiąty głosujący w Rudzie Śląskiej poparł do sejmiku RAŚ. Powinieneś się cieszyć, ratlerku:-). Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: KLłodnica 15.11.06, 05:17 ...zaledwie co dziesiąty poparł ... ...niemal co dziesiąty poparł... Niby to samo ale jak brzmi ;) Dobra szkoła lat 70-tych...jak to się nazywało...propaganda sukcesu? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: KLłodnica 15.11.06, 10:53 Gdzieś, kiedyś chciałem się założyć, ze żaden rasiowiec nie zdobędzie mandatu do rady, sejmiku i nic, choć głowni aktorzy rasiu na forum byli pewni swego. Powiadasz co dziesiąty czyli około 10 % dla porównania Swaczyna tylko 4procenciki /małe piwko/ zdobył. A tak chciał być prezydentem. Może za 4 lata? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: KLłodnica 24.04.07, 20:20 By był piykny "spływ majowy" Komuś wlejzie to do głowy? Odpowiedz Link Zgłoś