Dodaj do ulubionych

KLłodnica

07.11.06, 20:48
www.rasopole.org/phpBB2/viewtopic.php?t=273
Obserwuj wątek
    • w36 Re: KLłodnica 07.11.06, 21:00
      lswaczyna napisał:

KLłodnica :-0

Intrygujący temat podrzuciłeś Leon ;)

Koncentracion Lager łodnica ? Pewno tam Ślązaków trzymali, i wstyd przyznać to
      raczej Polacy tam byly za szefów.
      Rzeczywiście rewelka, jeszcze w necie na ten temat cicho.

Tylko link Ci się nie udał, bo tam coś o kajakach raczej.
      • ballina79 Re: KLłodnica 09.11.06, 23:39
        Wiesz W36 tak czytam twoje posty i przychodzi mi do głowy określenie, które znalazłem na jednyn z forum, gdzie wypowiadają się kibice. Jesteś internetowym napinaczem. Ja mam jaja żeby się Kłodnicą przepłynąć. Tobie pozostaje tylko forum, gdzie swoje frustracje możesz wyładowywać.
        raslaska.aremedia.net/index.php
        • w36 Re: KLłodnica 10.11.06, 17:45
          ballina79 napisał:

> raslaska.aremedia.net/index.php

Ballina nie miotaj się tak. Przecież to jest forum dyskusyjne i wszyscy mają
          prawo skomentować wypowiedzi innych.
          Przypominam że to Wy wystawiliście Leona na prezydenta i nie miejcie pretensji
          do mnie, tylko wyłącznie do siebie, że taki humor sytuacyjny z tego wychodzi.
          • peacock79 Re: KLłodnica 11.11.06, 11:46
            Humor sytuacyjny powiadasz,agencie w36? Robienie sobie żartów z polskimi
            obozami koncentracyjnymi w tle,gdzie Polacy MORDOWALI naszych przodków wciąż
            Cię bawi? Bo tak się składa,że mnie nie. Może dlatego,że moi przodkowie
            zakosztowali rozkoszy polskich KL-ów. Nie pytam co robili w tym czasie Twoi
            przodkowie,ale wiem,że historię Górnego Śląska postrzegamy zupełnie różnie.
            • zoro333 Re: KLłodnica 11.11.06, 14:03
              Polskimi obozami na świecie nazywa się obozy hitlerowskie.
              Powiadasz Polacy mordowali twoich przodków.
              Jesteś groźny dla otoczenia.
              Obozy były hitlerowskie, komunistyczne itd.
              Mordowali hitlerowcy, komuniści a tak naprawdę bandyci, którzy byli i są w
              każdej nacji.
              Przykładów Ślązaków współpracujących z hitlerowcami i mordujących innych
              Ślązaków nie muszę ci przypominać. Poczytaj troszeczkę o obozach hitlerowskich.
              Na dziesiątkach postów zaprzeczacie, że jako Raś nie głosicie haseł nienawiści
              a ostatni twoje wypociny czym są?
              Na szczęście po wyborach, przynajmniej na chwilę znikniecie z forum, choć na
              pewno ogłosicie sukces jak jeden z was będzie radnym sejmiku.
              • ballina79 Re: KLłodnica 11.11.06, 15:38
                Rzeczywiście tego tematu nie ma co kontynuować. Na forum tego się nie rozstrzygnie. Obawiam się jednak. że przy obecnych rządach cała debata na ten temat może zostać wstrzymana a szkoda bo to powinien być temat dla prac naukowych.
                raslaska.aremedia.net/index.php
              • slezan Re: KLłodnica 11.11.06, 16:24
                A komuniści, tacy jak Czesłw Geborski, nie byli Polakami?
                Skoro zarzucasz szerzenie nienawiści tym, którzy nazywają powojenne obozy
                koncentracyjne polskimi, to powinieneś konsekwentnie uznać, że polska opinia
                publiczna sieje nienawiść głosząc o niemieckich obozach koncentracyjnych.
                • peacock79 Re: KLłodnica 11.11.06, 18:48
                  Zorro,nazwołeś mnie groźnym dla otoczenia, bo napisołech,że robienie sobie
                  przez w36 (znanego też jako pitbull Platformy)żartów z obozów koncentracyjnych
                  (gdzie zamordowano moich przodków)nie jest śmieszne. Powinniście się udać do
                  specjalisty z Waszymi kompleksami wobec RAŚ. To jest dużo poniżej dna.
                  • zoro333 Re: KLłodnica 11.11.06, 23:04
                    Napisałeś "gdzie Polacy MORDOWALI naszych przodków" i to jest groźne.
                    Slezan - wyraźnie napisałem, że obozy były hitlerowskie, komunistyczne a
                    mordowali bandyci.
                    Nigdy nie używam stwierdzenia "niemieckie obozy".
                    A u was z jednej strony szczytne hasła z drugiej takie stwierdzenia jak
                    powyżej.
                    Jacy jesteście naprawdę?
                    A co jest dnem, to mieszkańcy odpowiedzą.
                    • peacock79 Re: KLłodnica 12.11.06, 11:50
                      zoro333 napisał:

> Napisałeś "gdzie Polacy MORDOWALI naszych przodków" i to jest groźne.

Co jest groźne? To,że napisałem,że nasi przodkowie byli mordowani przez
                      Polaków? Co masz na myśli? Że się to nie spodoba Wszechpolakom i jeszcze mniej
                      pieniędzy będzie za karę dostawał Śląsk z Warszawy? Więc jeśli mój dziadek
                      został zamordowany za swoją "Śląskość" to mam mówić,że umarł na zawał żeby nie
                      było groźne to,co piszę? Nie chcę już więcej poruszać tematu tragedii
                      Ślązaków,robienie sobie z tego żartów przez w36 było ohydne,skończmy temat.
                    • slezan Re: KLłodnica 12.11.06, 14:06
                      A ja wyraźnie napisałem, że opinia publiczna w Polsce powszechnie używa
                      pojęcia "niemieckie obozy". Jeżeli zatem uznajesz, że forumowicz, który mówi o
                      polskich obozach szerzy nienawiść, to konsekwentnie musiałbyć to samo przypisać
                      większej części polskiej opinii publicznej.
                      • w36 Re: KLłodnica 12.11.06, 17:36
                        Slezan, tak się zapytam, bo to zdaje się nie od rzeczy patrząc na ten wątek,
                        czy Raś ma w statucie wpisaną działalność kabaretową ?
                        • slezan Re: KLłodnica 12.11.06, 22:27
                          Czyżbyś należał do grona osób, które, same pozbawione poczucia humoru, nie mogą
                          go znieść u innych? Współczuję. Uczestnicy spływu bawili się świetnie. Fajnie,
                          że ktoś potrafi połączyć przyjemne z pożytecznym, prawda?
                          • w36 Re: KLłodnica 12.11.06, 23:52
                            slezan napisał:

> Uczestnicy spływu bawili się świetnie.

Ja o wozie, Ty o kozie. Jakiś mało kumaty jesteś slezan, czy udajesz.
                            Tu chodzi o ten występ kabaretowy jaki przedstawiło grono satyryków rasiowych z
                            Leonem na czele, właśnie tu na wątku. Najpierw Leon, kandydujący na
                            najważniejsze stanowisko w rudzkim samorządzie, nie mając jakoś zupełnie nic na
                            ten temat do powiedzenia, nagle z wielkim wysiłkiem kleci zagadkowy
                            jednowyrazowy komunikat "KLłodnica" ;) z linkiem na jakiś wątek na rasiowym
                            forum że Kłodnica śmierdzi i wyczerpany tą wielką forumową aktywnością już się
                            nie odzywa zupełnie.

Jest to już dość zabawne w zestawieniu z tym jego kandydowaniem, dodatkowo jeśli
                            sobie wyobrazić takiego Stanię czy Tobiszowskiego, w takiej sytuacji.

Ale jak się okazuje to tylko początek skeczu. Bo potem wchodzicie Wy depcząc
                            sobie to co akurat tu w sąsiednim wątku usiłowaliście niedawno udowadniać na
                            temat rasiowego nacjonalizmu. Normalnie, Monthy Python ;)

Przypomina mi się też podobny satyryczny wątek gdzie Leona gdzie oprócz "kopiuj,
                            wklej", własnymi słowami stwierdził tylko że mu się hepie. Dostał wtedy oklaski.
                            • slezan Re: KLłodnica 13.11.06, 00:00
                              Jak zwykle dno. Mógłbyś się chociaż raz bardziej wysilić, bo wielokrotne
                              powtarzania Twojej mantry, dotąd chyba nikogo nie przekonało, że to co nie jest
                              napisane, jest napisane.
                              • hepik1 Re: KLłodnica 13.11.06, 06:13
                                Ciekawe czy Leon dostał więcej głosów niż Kononowicz w Białymstoku (3,5%)
                                • w36 Re: KLłodnica 13.11.06, 07:33
                                  hepik1 napisał:

> Ciekawe czy Leon dostał więcej głosów niż Kononowicz w Białymstoku (3,5%)

Spoko ;) nawet 4,18%. Przedstawił przecież swój ciekawy program pod przebojowym
                                  hasłem "Hepie mi sie" ;)
                                  • hepik1 Re: KLłodnica 13.11.06, 18:22
                                    I co?Mamy z Rasiu radnego?
                                    • slezan Re: KLłodnica 14.11.06, 08:36
                                      Radneo chyba nie, ale zwracam uwagę, że do sejmiku RAŚ dostał w Rudzie Śląskiej
                                      9,4% głosów (procentowo najwięcej z wszystkich miast). Szacunek dla Leona, bo
                                      to także jego zasługa. Szkoda, że koledzy z innych miast nie postarali się o
                                      równie dobry wynik.
                                      • w36 Re: KLłodnica 14.11.06, 21:36
                                        slezan napisał:

> Szacunek dla Leona, bo
                                        > to także jego zasługa.

O kurczę :)
                                        W sejmiku nie ma ani jednego rasiowca. No .... szacunek dla Leona i reszty
                                        rasiowego kierownictwa.
                                        Nie powiem bym się tym zmartwił ;)
                                        • slezan Re: KLłodnica 14.11.06, 23:14
                                          Niemal co dziesiąty głosujący w Rudzie Śląskiej poparł do sejmiku RAŚ.
                                          Powinieneś się cieszyć, ratlerku:-).
                                          • hepik1 Re: KLłodnica 15.11.06, 05:17
                                            ...zaledwie co dziesiąty poparł ...
                                            ...niemal co dziesiąty poparł...

Niby to samo ale jak brzmi ;)
                                            Dobra szkoła lat 70-tych...jak to się nazywało...propaganda sukcesu?
                                            • zoro333 Re: KLłodnica 15.11.06, 10:53
                                              Gdzieś, kiedyś chciałem się założyć, ze żaden rasiowiec nie zdobędzie mandatu
                                              do rady, sejmiku i nic, choć głowni aktorzy rasiu na forum byli pewni swego.
                                              Powiadasz co dziesiąty czyli około 10 % dla porównania Swaczyna tylko
                                              4procenciki /małe piwko/ zdobył. A tak chciał być prezydentem. Może za 4 lata?
    • broneknotgeld Re: KLłodnica 24.04.07, 20:20
      By był piykny "spływ majowy"
      Komuś wlejzie to do głowy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka