Dodaj do ulubionych

Kiedy ktos jeste na forum?

30.05.03, 00:23
analizujac wpisy dochodze do wnioskum, ze forumowicze (wielce szanowni) z
#Siedlce w nocy spia. (wyjatek, moze Razowiec).
Rano tez sie niewiele wpisow pojawia.
Czy Wy nie macie ciekawszych rzeczy do roboty?
Sen to strata czasu!
Po co spac o tak bzdurnej porze? Przeciez teraz dopiero jest sensowna
temperatura na dworze, a lacza internetowe pracuja najintensywniej.
Oglaszam konkkurs na najposniejszy wpis.
pzdr spiochow i nie tylko
Obserwuj wątek
    • kubazuro Re: Kiedy ktos jeste na forum? 30.05.03, 01:18
      minela godzina...
      jestem tu sam, tylko pod inym nickiem...
    • Gość: lilia nie wszyscy mają tak dobrze! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 20:24
      Gdybym miała dostep do sieci non stop rowniez pisałabym na forum. Niestety mimo
      i tak postepujacej komputeryzacji i rozpowszechniania netu nie wszyscy mozemy
      wejsc i poprzegladac strony w nocy. Szkoda, bo czasem rzeczywiscie z nudow
      popisalabym na forum.
      • isoxazolidine Re: nie wszyscy mają tak dobrze! 31.05.03, 15:33
        pojawiam sie tu czasem o roznych dziwnych porach ale faktycznie - wieczorami
        raczej bywa pustawo. kiedys nocami postowal browarek ale gosciu gdzies
        ostatnimi czasy zniknął ....
    • Gość: synoptyk Kiedy ktoś jest na forum? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.03, 01:53
      Nie ma reguły. Jedni wolą w nocy, inni w dzień!
      • maurus Re: Kiedy ktoś jest na forum? 01.06.03, 19:53
        W nocy to można pisać, kiedy nie trzeba rano wstawać. Ale gdy się ma na 7.00 do
        pracy, a jedzie się tam 40 minut...
      • Gość: Mag.da.O Re: Kiedy ktoś jest na forum? IP: *.acn.pl 02.06.03, 06:33
        A jeszcze inni o świcie ;-)

Pozdrawiam,
        Mag.da.O
    • gaziarz a to znow ja... 02.06.03, 00:24
      • Gość: Westwind Re: a to znow ja... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 08:46
        To pewnie duch albo inna zjawa, bo przychodzi po północy i nie mówi ani słowa!
    • Gość: kuba pozdrawiam z wykladu o bezpieczenstwie IP: 194.29.143.* 03.06.03, 10:34
      zachowywania danych komputerowych.
      Tyle sie nasluchalem, ze az sie boje logowac na uczelni, bo jeszcze potem sie
      ktos za mnie bedzie podszywal...
    • Gość: IZA POZDRAWIAM W PRZERWIE IP: 193.0.73.* 04.06.03, 14:05
      POZDRAWIAM W PRZERWIE W NAUCE DO OSTATNIEGO EGZAMINU.
      TRZYMAJCIE KCIUKI MIEDZY 13 A 14!
      EGZAMINUJE MNIE WAZNY PROFESOR...
      • Gość: kolec Re: POZDRAWIAM W PRZERWIE IP: *.*.*.* 04.06.03, 14:33
        Gość portalu: IZA napisał(a):

> POZDRAWIAM W PRZERWIE W NAUCE DO OSTATNIEGO EGZAMINU.
        > TRZYMAJCIE KCIUKI MIEDZY 13 A 14!
        > EGZAMINUJE MNIE WAZNY PROFESOR...

Trzymaliśmy, pomogło?
      • Gość: kuba Re: POZDRAWIAM W PRZERWIE IP: *.acn.waw.pl 04.06.03, 18:24
        Gość portalu: IZA napisał(a):

> POZDRAWIAM W PRZERWIE W NAUCE DO OSTATNIEGO EGZAMINU.
        > TRZYMAJCIE KCIUKI MIEDZY 13 A 14!
        > EGZAMINUJE MNIE WAZNY PROFESOR...

dzisiaj?????????
        • gaziarz Gratulujcie Izie 06.06.03, 00:15
          Sama sie nie chwali, ale dzis, a wlasciwie wczoraj, nasza zdolna siedlczanka na
          naukowych podbojach w stolicy, zdala na piatke egzamin u pewnego profesora z
          broda, co go to czesto w telewizorze pokazuja....
          Ja juz ja za to ucalowalem (az mnie usta bola), a Wy pogratulujcie! Moze...
          chociaz, odrobinke, tyciu tyciu, ciut ciut...
          • brat_szczepana Re: Gratulujcie Izie 06.06.03, 11:31
            Jasne, że gratulujemy, chociaż też byśmy chętnie
            ucałowali i wcale nie koniecznie aż do bólu.

Izo, Tobie żadna broda się nie oprze, o kurcze!
            • izaza Re: Gratulujcie Izie 06.06.03, 14:53
              Dzieki za trzymanie kciukow. Pomogly, choc piatke dostalam za wiedze.
              To byla fajna intelekualna rozmowa. Chcialabym, zeby bylo wiecej takich
              egzaminow i egzaminatorow.
              Jestem juz po sesji.
              Pozdrawiam
              Trzymam kciuki za innych zdajacych
              P.S. Calusy od gaziarza wcale nie bolaly :)
              • Gość: MIKI Re: Gratulujcie Izie IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 19:26
                A może ktoś by ucałował profesorka z broda za to, że sie nie czepiał Izy.
                • Gość: iza Re: Gratulujcie Izie IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 12:33
                  Miki, nie posadzialam Cie o taka zlosliwosc.
                  Ten profesor nie stawia ocen i nie przepuszca na egzaminach za ladne oczy ...
                  Zdalam, bo umialam. Zreszta zalezalo mi na tym egzaminie bardziej niz na innych.
                  Uczylam sie tego, bo mi sie przyda, a poza tym bylaby to kompromitacja przed
                  kims, kto w przyszlosci mam byc promotorem mojej pracy mgr.
                  To wszystko!
                  Pozdrawiam
                  P.S. Profesor skrocil brode i nie wyglada juz tak "profesorowato".
                  Jesli chodzi o calusy, to moze gaziarz ucaluje profesora :)
                  • gaziarz Re: Gratulujcie Izie 07.06.03, 20:20
                    dobrze, moge ucalowac profesora.
                    Ale wtedy Ty przez miesiac, albo i dwa nie licz na mnie w calowaniu Ciebie...
                    Zuzyje sie calkowicie.
                    Ale moze o to chodzi
                    • Gość: MIKI Re: Gratulujcie Izie IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 21:49
                      Czyżby Profesorek był tak dobry w całowaniu. Zazdroszczę Tobie Gaziarzu. Izie
                      też tego, że zdała egzamin. Poprzednie moje wejście na F - to nie była
                      złośliwość ale jeśli mówimy o całowaniu to żal mi się zrobiło Profesorka. Mam
                      nadzieję że Gaziarz Go zaspokoi. A Ty Iza nie martw się - prawdopodobnie w
                      taki upał od całowania robią się jakieś wypryski na ustach więc może ta
                      abstynencja będzie swoistym środkiem zapobiegawczym w wakacje. Pozdrawiam.
                      • gaziarz Re: Gratulujcie Izie 09.06.03, 10:13
                        Ty Miki to jak nie po Izie, to po mnie... jezdzisz
                        A potem sie dziwisz, ze Ci przeszkadzam w pracy w drodze rozsmieszania w
                        pracy...
                        Czy gdzies wynikalo z moich postow, ze wole calowac profesora od Izy???

pzdr 4 all
                        • Gość: Iza Re: Gratulujcie Izie IP: 193.0.73.* 09.06.03, 11:31
                          Rzeczywiscie profesorowi nalezalyby sie calusy. Za to, ze przez dwa dni od 8 do 20 egzaminowal studentow. A WSROD NICH ROZNE ZIOLKA, jedni cos wiedza, z drugimi naprawde warto rozmawiac, a jeszcze innych odsyla sie na inny termin, bo inaczej nie mozna.
                          GAZIARZU, ja to wiem, ze najchetniej calowalbys mnie.
                          MIKI, co do abstynencji trezba bedzie pomyslec, ale wiesz mi, ze to trudne w przypadku Gaziarza. CALUSKI dla tego ostatniego.
                          Pozdrawiam wszystkich ze stolicy Polski,choc w Unii europejskiej :)
                          • gaziarz skonczmy z tym gratulowaniem 09.06.03, 18:58
                            Gość portalu: Iza napisał(a):

> Rzeczywiscie profesorowi nalezalyby sie calusy. Za to, ze przez dwa dni od 8
                            do
                            > 20 egzaminowal studentow. A WSROD NICH ROZNE ZIOLKA, jedni cos wiedza, z
                            drugi
                            > mi naprawde warto rozmawiac,

pewnie Iza ma nadzieje, ze profeosor z nia chetnie rozmawial. Nie twierdze, ze
                            tak nie bylo. Tylko pozbywam sie opinii, ze to ja jestem najbardziej
                            nieskromnym znanym mi czlowiekiem.

> GAZIARZU, ja to wiem, ze najchetniej calowalbys mnie.

taka wiedza jest cenna. Dla Ciebie tylko 5zl.

> MIKI, co do abstynencji trezba bedzie pomyslec, ale wiesz mi, ze to trudne w
                            pr
                            > zypadku Gaziarza.

MIKI- ale ta Iza jest smieszna, dziecko jeszcze, nie? Dla jednych trudne, dla
                            innych komfortowe wrecz.

>CALUSKI dla tego ostatniego.

> Pozdrawiam wszystkich ze stolicy Polski,choc w Unii europejskiej :)

Jeszcze w tej Unii nie jestesmy. Parlamenty wszystkich krajow musza wyrazic
                            zgode, a jak wiadomo, nie musi byc to tak latwe jak w Danii.
                            • Gość: kolec Re: skonczmy z tym gratulowaniem IP: *.*.*.* 09.06.03, 21:20
                              A co Ci szkodzi gratulować, jezeli jest czego?
                              • gaziarz Re: skonczmy z tym gratulowaniem 09.06.03, 22:02
                                Gość portalu: kolec napisał(a):

> A co Ci szkodzi gratulować, jezeli jest czego?

powstrzymaj sily na mnie...
                                jezeli bedzie czego
                                • Gość: kolec Re: skonczmy z tym gratulowaniem IP: *.*.*.* 09.06.03, 22:23
                                  Masz to jak w banku. Krótko: kiedy i z powodu ...
                                  • Gość: MIKI Re: skonczmy z tym gratulowaniem IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 22:38
                                    Ja też jestem ciekaw, w związku z czym możemy złożyć gratulacje Gaziarzowi. A
                                    może on o czymś wie o czym my nie wiemy. Ciekawe, ciekawe.... a wracając do
                                    całowania to w końcu kto, kogo i z kim - bo się pogubiłem.
                                    • Gość: kolec Re: skonczmy z tym gratulowaniem IP: *.*.*.* 10.06.03, 11:25
                                      Jak to z kim? Wszyscy ze wszystkimi!
                                      • Gość: MIKI Re: skonczmy z tym gratulowaniem IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 22:58

> Jak to z kim? Wszyscy ze wszystkimi!

Jednym słowem mały tłumik. Też może byc przyjemnie. Gaziarzowi oczywiście
                                        gratuluje zdanego w przyszłości egzaminu i informuję że nawet nie śmiem myśleć
                                        o tym oczym Ty sobie pomyślałeś że ja mógłbym pomyśleć. Ale myślę że mógłbym
                                        także w przyszłości pogratulować Tobie tego o czym oczywiście nie myślę ale
                                        mógłbym pomyśleć.
                                  • gaziarz Re: skonczmy z tym gratulowaniem 10.06.03, 14:18
                                    gratulowac, jak mi sie uda zdac cos.
                                    Po prostu.

MIKI- Ty myslisz o tym, o czym ja nie. Wiec mam nadzieje, ze tego mi nei
                                    pogratulujesz. Na razie...
    • gaziarz jeszcze 12 godzin 11.06.03, 23:58
      do starcia z Babcia Pazdziochowa (do poprzedniego kolokwium nazywalismy ja
      ciocia Wandzia)
      a potem juz tylko 15 dni (dwa egzaminy, pare wpisow) i wakacje (czyli praca,
      bez studiow).
      pieknie :)
      • Gość: Westwind Re: jeszcze 12 godzin IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 12:16
        No to masz wesolutką końcówkę bez względu na to, czy z ciocią, czy z babcią.
        Praca bez studiów? Czyżby już z dyplomem? Gratu...(?)!
        • Gość: Iza Gratuluje pierwsza IP: 193.0.73.* 12.06.03, 13:23
          • gaziarz Re: Gratuluje pierwsza 12.06.03, 14:52

dziekuje i domagam sie osobistych gratulacji.
        • gaziarz Re: jeszcze 12 godzin 12.06.03, 14:49
          nie, no jeszcze tych studiow nie koncze.
          Niecaly rok temu obronlem pierwszy dyplom...
          Ale za to dzisiaj zaliczajac cwiczenia, zdalem egzamin (tak napiasalem kolosa,
          ze sie nie bede musial pojawiac za dwa tygodnie).
          Moze jednak ciocia Wandzia...

Czyli wakacje od wtorku.
          • Gość: Iza wakacje IP: 193.0.73.* 12.06.03, 16:30
            A ja juz mam wakacje!
            • Gość: MIKI Re: wakacje IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 22:27
              A co to są wakacje ???????? Ja już nie pamiętam więc przypomnijcie mi jak
              można nic nie robić przez 2 a nawet 3 miesiące? To jest niemożliwe do
              zrealizowania.

Ps. do Izy: Ja Gaziarzowi gratulowałem na tym Forum gdy jeszcze nie wiedziałem
              czego. Niemniej jednak zwracam Tobie Iza honor gratulowania bardziej
              osobistego.
              Do zoba...
    • Gość: Oszołom z RM Re: Kiedy ktos jeste na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 16:44
      ja naprzykład jestem teraz na forum 12.6.2003 godz 16.47. i 07 sekund
      • Gość: Westwind Re: Kiedy ktos jeste na forum? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 17:21
        Oszołom, go home!
      • Gość: MIKI Re: Kiedy ktos jeste na forum? IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 22:29
        A ja witam na Forum. Oszołom jest o wiele ciekawszy od przeciętniaka.
        • gaziarz Re: Kiedy ktos jeste na forum? 12.06.03, 23:29
          ciekawe, czy oszolom RM to ta sama osoba co POGUS?
    • gaziarz a ja jeszcze nie spie 13.06.03, 01:35
      ach te studia.
      po co ktos wymysla sesje, oddawanie projektow itd.
      Przeciez wiadomo, ze student uczy sie dla siebie i nie trzeba go egzaminowac,
      bo to tylko stres.
      Chociaz patrzac z prespektywy szostego czy siodmego roku studiowania, to
      rzeczywicie... Egzaminu na pierwszych latach sa znacznie powazniejsze. A potem
      wykladowcy chyba wiedza, ze czlowiek i tak sie nie bedzie uczyl wiecej, niz mu
      sie chce, a ze chce sie duzo, to egzaminy nie musza byc juz takie formalne...

A projekty? Robi sie caly semestr- i czego sie czlowiek mial nauczyc, to sie
      nauczyl, a dopieszczanie na koniec niczemu nie sluzy- tylko nieprzespane noce
      kreuje.

PS. Ja juz sam nei wiem, czy jest tu cos zrozumialego...
      Gorsze, jesli taka sama jakosc ma moja praca...
      Ide spac, bo kreci mi sie wszystko nie od alkoholu, a od zmeczenia.
      Dobranoc
      • maatti Re: a ja jeszcze nie spie 13.06.03, 10:42
        gaziarz napisał:

> ach te studia.
        > po co ktos wymysla sesje, oddawanie projektow itd.
        > Przeciez wiadomo, ze student uczy sie dla siebie i nie trzeba go egzaminowac,
        > bo to tylko stres.
        > Chociaz patrzac z prespektywy szostego czy siodmego roku studiowania, to
        > rzeczywicie... Egzaminu na pierwszych latach sa znacznie powazniejsze. A
        potem
        > wykladowcy chyba wiedza, ze czlowiek i tak sie nie bedzie uczyl wiecej, niz
        mu
        > sie chce, a ze chce sie duzo, to egzaminy nie musza byc juz takie formalne...
        >
        > A projekty? Robi sie caly semestr- i czego sie czlowiek mial nauczyc, to sie
        > nauczyl, a dopieszczanie na koniec niczemu nie sluzy- tylko nieprzespane noce
        > kreuje.
        >
        > PS. Ja juz sam nei wiem, czy jest tu cos zrozumialego...
        > Gorsze, jesli taka sama jakosc ma moja praca...
        > Ide spac, bo kreci mi sie wszystko nie od alkoholu, a od zmeczenia.
        > Dobranoc

taaa ja też poszedłem o 1:30 spać, po dwóch dniach kiedy spałem po 4, 5 godzin
        wymiękłem...
        A co do studiowania to napiszę później
        • gaziarz Re: a ja jeszcze nie spie 16.06.03, 00:31
          ciekawe kiedy pozniej.
          A w sumie, to zabawne. Moj brat tez studiuje w Gdansku, jest Matim, uczy sie
          aktualnie duzo, ale nie jest Toba- sadzac po godzinach postow.

A projekt oddalem o godz. 14.29.30. Termin byl do 14.30- udalo sie!!!
    • gaziarz trzymajta kciuki 17.06.03, 09:17
      o 11.15 mam ostatni egzamin,
      jutro jeszcze poprawka z 4.5 na 5 (pewnie mila rozmowa) i wakacje!!!! (czyli
      aktywne poszukiwanie pracy)
      • Gość: kolec Re: trzymajta kciuki IP: *.*.*.* 17.06.03, 11:19
        11.15 minęła - trzymam cały czas kciuki. Kiedy puścić?
        • gaziarz Re: trzymajta kciuki 17.06.03, 14:54
          juz, dzieki
          • Gość: kolec Re: trzymajta kciuki IP: *.*.*.* 17.06.03, 15:05
            Puszczam i ............. G R A T L U J Ę!!!!!!

MAGISTER VIVA!
            • Gość: kuba Re: trzymajta kciuki IP: *.acn.waw.pl 18.06.03, 10:00

> Puszczam i ............. G R A T L U J Ę!!!!!!
              >
              > MAGISTER VIVA!
              to chyba nie taki egzamin, jak myslales...
              ale dzieki
              • Gość: Westwind Re: trzymajta kciuki IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 00:19
                Co by niebyło - to jednak egzamin. Skoro zdałeś - przybijam piątkę!
      • maatti Re: trzymajta kciuki 03.07.03, 16:02
        gaziarz napisał:

> o 11.15 mam ostatni egzamin,
        > jutro jeszcze poprawka z 4.5 na 5 (pewnie mila rozmowa) i wakacje!!!! (czyli
        > aktywne poszukiwanie pracy)

Hmm... ocenę poprawiałeś bo brakowało Ci do stypy czy tak po prostu?

Pozdrawiam
        Matti
        • gaziarz Re: trzymajta kciuki 04.07.03, 19:48
          maatti napisał:

> gaziarz napisał:
          >
          > > o 11.15 mam ostatni egzamin,
          > > jutro jeszcze poprawka z 4.5 na 5 (pewnie mila rozmowa) i wakacje!!!! (czy
          > li
          > > aktywne poszukiwanie pracy)
          >
          > Hmm... ocenę poprawiałeś bo brakowało Ci do stypy czy tak po prostu?
          tak po prostu, babka zaproponowala, kosztowalo mnie to 2 godzinki, wiec czemu
          nie, tym bardziej, ze to biznes inglisz

>
          > Pozdrawiam
          > Matti
          • maatti Gaziarz co studiujesz? 05.07.03, 13:43
            • gaziarz Re: Gaziarz co studiujesz? 05.07.03, 16:19
              glownie mape kobiecego ciala. Wakacje sprzyjaja takim studiom, bo jest wiecej
              czasu (czyt. mozna sie polapac z wieksza iloscia kobiet).
              A tak oficjalnie "produkcje na rynki miedzynarodowe", a jestem inzynierem
              mechanikiem, a Ty?
              • maatti Re: Gaziarz co studiujesz? 05.07.03, 23:45
                gaziarz napisał:

> glownie mape kobiecego ciala. Wakacje sprzyjaja takim studiom, bo jest wiecej
                > czasu (czyt. mozna sie polapac z wieksza iloscia kobiet).
                > A tak oficjalnie "produkcje na rynki miedzynarodowe", a jestem inzynierem
                > mechanikiem, a Ty?

Mam absolutorium, pozostaje mi tylko obrona magisterki, kierunek automatyka i
                robotyka.
              • Gość: bomba Re: Gaziarz co studiujesz? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 11:03
                gaziarzu, kobiety sa policzalne, dlatego proponuje wieksza liczbe kobiet, a nie
                ilosc. Chociaz z drugiej strony, jesli jest ich naprawde tyle, ze nie mozna
                zliczyc, to kto wie...
                • gaziarz Re: Gaziarz co studiujesz? 08.07.03, 15:24
                  A Ty Iza myslisz, ze jak sie podpiszesz "Bomba", to juz nei wiem, ze to Ty...
                  Kto inny by sie czepial (i dobrze) takich szczegolow?
                  Inaczej. Kto inny znalazlby taki niuansik?

Pozdrawiam.
                  PS. A ta bomba, to z radosci, ze udalo Ci sie mnie zlapac na bledzie?
    • gaziarz dawno tu nie pisalem 24.06.03, 01:11
      wiec niniejszym to czynie
    • Gość: qbq kto sie osmiela juz spac? IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 01:59
      • Gość: Iza a ja biegam od rana IP: 193.0.73.* 26.06.03, 11:08
        pozdrawiam
        • gaziarz ja za to do wieczora 29.06.03, 18:59

• Gość: Iza pobiegamy razem? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 11:52
            • gaziarz bieganie jest niezdrowe 01.07.03, 14:47
              wynalazca joggingu umarl
              • isoxazolidine Re: bieganie jest niezdrowe 08.07.03, 15:30
                na co ?
                • maatti Na sprawność fizyczną ;-) 09.07.03, 07:13
                  • Gość: kolec Re: Na sprawność fizyczną ;-) IP: *.hydrobudowa6.com.pl 09.07.03, 11:09
                    he, he - czyli na przegrzanie silnika?
                    • maatti Re: Na sprawność fizyczną ;-) 09.07.03, 15:32

> he, he - czyli na przegrzanie silnika?

to też ;-)
    • maatti Re: Kiedy ktos jeste na forum? 10.07.03, 07:28
      Czas wstawać, kto jeszcze tego nie zrobił?

Pozdrawiam
      • Gość: Iza tez juz jestem naa nogach :) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 14:01
        Tylko dopiero terz dorwalam sie do netu.
        Pozdr
    • gaziarz czy forum Siedlce umiera? 29.07.03, 09:31

• Gość: Iza dogorywa! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 13:03
        • maatti Jesteście w WIELKIM błedzie forum żyje!!! 29.07.03, 16:03
          • Gość: Izucha ok! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 19:11
            Tak sie przestraszylam tych wielkich liter, ze postanowilam Ci przyzanc racje ;)
            Pozdrawiam forumowiczow!
            • isoxazolidine Re: ok! 31.07.03, 08:01

hejka :-)

pozdro z radomia
              • gaziarz Re: ok! 01.08.03, 12:48
                skoro tak...
                A przy okazji Radomia- szalejecie tam z cenami gazu.
                U nas podrozal 3 grosze, a u Was 22%
    • gaziarz cos trza napisac 06.08.03, 19:58
      wchodze tu dzis juz z pietnasty raz i przez caly dzien przybylo moze 10 postow,
      z czego polowa to pewni moje.
      Jak to jest- wchodzicie tu i widzac, ze nic sie nie dzieje- wychodzicie, czy
      tez po prostu rzadko tu bywacie?
      • brat_szczepana Re: cos trza napisac 06.08.03, 21:01
        gaziarz napisał:

> wchodze tu dzis juz z pietnasty raz i przez caly dzien przybylo moze 10
        postow,
        >
        > z czego polowa to pewni moje.
        > Jak to jest- wchodzicie tu i widzac, ze nic sie nie dzieje- wychodzicie, czy
        > tez po prostu rzadko tu bywacie?

Gwoli ścisłości:
        - Dotychczas było dzisiaj 8 wpisów, w tym Twoich 3, czyli nie zupełnie połowa.
        - Posty były widocznie nie na tyle ekscytujące, by na nie reagować
        - Wpisywali się stali bywalcy
        - Warto podrzucić temat , który zainteresuje większą grupę bywalców
        - Gadamy o sprawach miasta, ale osobistych wrażeń czy uwag z miasta jakby brak
        - Różne fajne lokalne wątki sa kiepsko podtrzymywane, w tym i przez Ciebie
        i przeze mnie
        - Ciekawe są dialogi siedlecko-gdańsko-olsztynsko-radomskie, dlaczego tam nie
        bywasz?
        - Jakie wątki są dla Ciebie ciekawe? O czym warto pisać?

Pozdr.
      • Gość: izuńcia Re: cos trza napisac IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 21:43
        wchodzimy i patrzymy, co nowego Gaziarz wymyslil...
        To bardzo fajne, ale jak nic nie wymysli, to ja musze myslec. Tak sobie zartuje
        i dopisuje sioe kolejnym postem na Twoim watku...
        A masz!!!!Szkoda, ze w sieci nie mozna kopac:)
        • razowiec Re: cos trza napisac 13.04.04, 17:50
          Tak dla podtrzymania wątku uwagi do Gaziarza, które zgłosił brat_szczepana
          6.08.2003r., ale odpowiedzi na nie nie było. Sam zresztą też powinienem na nie
          odpowiedzieć, bo nie jestem bez grzechu.

- Warto podrzucić temat , który zainteresuje większą grupę bywalców
          - Gadamy o sprawach miasta, ale osobistych wrażeń czy uwag z miasta jakby brak
          - Różne fajne lokalne wątki sa kiepsko podtrzymywane, w tym i przez Ciebie
          i przeze mnie
          - Ciekawe są dialogi siedlecko-gdańsko-olsztynsko-radomskie, dlaczego tam nie
          bywasz?
          - Jakie wątki są dla Ciebie ciekawe? O czym warto pisać?

• Gość: kuba Re: cos trza napisac IP: *.nestle.pl 16.04.04, 02:48
            czasami Gaziarz podpisuje sie Kuba, to tak na boku.
            A odpowiedzi na pytania...
            Na czesc sie postaram, chociaz pora juz nie najlepsza.

1.warto podrzucic temat...
            Jasne, zgadzam sie z Toba, ale...
            Nie zawsze temat watku jest rozwijany dalej, tworza sie inne watki w watku. Do
            tego dochodzi to, ze to forum jest kolkiem wzajemnej adoracji, wiec sam widzisz.
            2. Osobiste wrazenia z miasta sa. Na przyklad ostatnio pare osob wyrazalo swoje
            wrazenia na temat krotkich spodnic. Jesli sa one wystarczajaco gesto widziane
            na ulicach naszego miasta, to tym lepiej. Juz rozmowa o wrazeniach z miasta.
            3. Nie podwazam tej opinii, a wiec razem obywatele, razem!
            4. Jakos tak nie lapie sie w tym tasiemcu
            5. To pytanie pozostaje bez odpowiedzi. Jesli kogos to interesuje, moze
            poszukac moich watkow. Do pewnego czase setki ich bylo na moim forum o gazie.
            Teraz to moge chyba o batonikach pisac :)

Dobra, pozdrawiam z wieczora/rana czy czego tam.
            • muchawka Re: cos trza napisac 16.04.04, 13:27
              Mardzo mi się podobał wątek o siedleckich dealerach samochodów.
              • Gość: kuba Re: cos trza napisac IP: *.nestle.pl 16.04.04, 14:40
                O wlasnie.
                Probowalem tez zaangazowac w pisanie o sklepach w Siedlcach i innych roznych
                sprawach...
                Tak sobie o tym przypominam. Ale osoby najbardziej krytykujace bezsens forum
                nie raczyly sie w tego typu watkach wypowiadac.
                Kurdde
                • maatti Czasami jestem na forum w piątek wieczorem 16.04.04, 19:26

• cryss Re: Czasami jestem na forum w piątek wieczorem 17.04.04, 23:01
                    ....i wszyscy Siedlczanie poszli smacznie
                    spaaaaaaaaaaaććććććć..........aaaaaaaaaa noc taaaaaka pięęęęęknaaaaaaaa...
                    • tramwajsiedlecki Re: Czasami jestem na forum w piątek wieczorem 18.04.04, 14:35
                      ... ale już się obudzili i stukają ....
                      • razowiec Re: Czasami jestem na forum w piątek wieczorem 19.04.04, 00:24
                        Spoko, spoko, kto śpi, ten śpi, ale ja ni!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka