Gość: zaintersowany IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.04.06, 16:00 jestem zaintersowany warunkami pracy pielęgniarek pielegniarzy we włoszech warunki pracy umowy wiarygodne agnecje pracy ktor szukaja pracowników czekma na wiadomosc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snape82 Re: Praca dla pielęgniarek we włłoszech warunki 23.04.06, 16:07 OFERTA PRACY WE WLOSZECH FIRMY „LABOR” DLA PIELEGNIAREK POLSKICH Zakres usług oferowanych przez firmę Labor dla polskich pielęgniarek obejmuje: -działalność informacyjna na temat możliwości znalezienia pracy u pracodawcy zagranicznego. -przeprowadzenie procedury nostryfikacji dyplomów i uprawnień pielęgniarskich we Włoszech. -przedstawienie ofert pielęgniarek pracodawcom z włoskich jednostek służby zdrowia. -nadzor nad procesem zatrudniania pielęgniarek we Włoszech. Równolegle z przeprowadzeniem procesu nostryfikacyjnego oferujemy pomoc w zakresie umożliwienia pielęgniarkom opanowania podstaw jerzyka włoskiego: -organizujemy bezpłatny kurs językowy. -przeprowadzamy colloquio sprawdzające poziom opanowania języka. Dzięki naszemu doświadczeniu, współpracy z Ambasada Polska w Rzymie i Ministerstwem Zdrowia w Rzymie i Warszawie procedura nostryfikacyjna przeprowadzana jest szybko i skutecznie. Pielęgniarki nie ponoszą żadnych kosztów (tłumaczenia dokumentów, uzyskanie zezwolenia na prace, kursy językowe, wpis do włoskich Izb Pielęgniarskich, przejazd do Włoch, itd.)-wszystko pokrywa pracodawca, czyli firma „Labor”. Pielęgniarki pracują zgodnie ze swoimi kwalifikacjami, zatrudniane są jako pielęgniarki w publicznych jednostkach włoskiej służby zdrowia , w regionach północnych Włoch: Trentino Alto Adige, Lombardia, Toscana. Zaraz po przyjeździe do Wloch - kontynuacja nauki języka włoskiego opłacana przez pracodawcę włącznie z kosztami pobytu , zakwaterowania i wyżywienia, kurs intensywny języka włoskiego -8 godzin dziennie. Oferujemy prace w: szpitalach publicznej służby zdrowia, klinikach prywatnych oraz domach opieki osoby zainteresowane pracują jako pielęgniarki zgodnie z kwalifikacjami. Świadczenia prawne i finansowe SA identyczne , jak dla pielęgniarek włoskich. Umowa o prace ma formę prawna, praca w systemie zmianowym, 36/38 godz. tyg. Wynagrodzenie: min. 1100 euro netto + wszystkie dodatki za godziny ponadwymiarowe, nocne i świąteczne. 13 pensja, na koniec roku, a dla osób pracujących wzorowo, bez zwolnieniem - 14. Kontrakty podpisuje się na minimum 2 lata. Zakwaterowanie- w mieszkaniach wynajętych przez Labor, po 2 osoby w pokoju, przy minimalnych opłatach: około 150 euro za m-c(wynagrodzenie za m-c po odliczeniu opłaty za czynsz wynosi około 1110 euro netto). Wyżywienie -samodzielnie, jest możliwość stołowania się w placówkach włoskiej służby zdrowia. Wszystkimi formalnościami związanymi z potwierdzeniem dokumentów oraz tłumaczeniami przysięgłymi zajmuje się firma Labor. Wyjazdy do pracy są grupowe, opłacane przez pracodawcę, gwarantujemy stała pomoc w zorganizowaniu się po przyjeździe, pomagamy w formalnościach związanych z łączeniem rodzin. Firma Labor posiada stosowne zezwolenia Ministerstwa Pracy we Włoszech na prowadzenie działalności pośrednictwa pracy. Obecnie otwarta jest przedstawicielstwo-filia „ Labor” w Polsce- w Świdnicy, przedstawicielem jest mgr Katarzyna Jaszewska: tel 510272452. Posiadamy zezwolenie na wykonywanie pośrednictwa pracy w Polsce, w oparciu o przepisy , o swobodnym przepływie handlu i uslug, certyfikat 545/AM del 06/10/99. Cezary Kedziora Tel .kontaktowy 00393382853741 Tel .w Polsce 663841220 cezary.laborbz@altrolavoro.it www.laborbz.it www.izbapiel.org.pl/index.php?id=43&n_id=917 Odpowiedz Link Zgłoś
snape82 Ps. 23.04.06, 16:10 Tak dla jasności, ja nie jestem związana z tą firmą, tylko ogłoszenie Ci skopiowałam. Link do tej strony podałam. Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: Ps. 23.04.06, 17:09 Ja mam oferte propozycji pracy w Hiszpanii, na okres 3 miesiecy (w wakacje0 z mozliwoscia przdluzenia pracy(jesli bedziesz dobrze pracowala). Praca w osroskach sióstr szpitalnych(oferta wiarygodna, organizowane przez siostry zakonne). Niestety trzeba uczeszczac na jezyk hiszpanski- kurs pokryty przez organizujacych wyjazd. Ilosc godzin:8, Zmianowa RANO-POPOLUDNIE- NOC.Ubezpieczenie, skladki emerytalne itp wliczone. Zakwaterowanie i transport jest tez wliczone. A zarobki: 4.218,75-5.422,50 euro miesiecznie!!!!!!!Moim zdaniem warto. Ja planuje na przyszle wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś