ofefka 28.04.08, 08:41 Witam. Proszę Was o polecenie szkoły rodzenia w Tychach. Z tego co znalazłam w internecie, to są trzy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jjarecka Re: szkoła rodzenia 28.04.08, 13:48 polecam szkołe w pasażu europejskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
s.poline Re: szkoła rodzenia 28.04.08, 18:33 szkola rodzenia przy izbie porodowej w ledzinach:) Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa26 Re: szkoła rodzenia 28.04.08, 22:01 ja do takiej szkoły nie chodziłam bo dla mnie to strata czasu , ale koleżanka chodziła tez w lędzinach i jest zachwycona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tim-ka Re: szkoła rodzenia 02.05.08, 22:36 Bardzo przydatna teoretycznie, Szkoła Rodzenia w Szpitalu Wojewódzkim w Tychach- skłania do rodzenia w tym miejscu. Praktyka zaczyna się w Szpitalu Wojewódzkim w Tychach. Tam powinna odbyć się pierwsza lekcja. Szkoła Rodzenia w Szpitalu Wojewódzkim w Tychach chcąc być nadal dobrze kojarzoną, powinna odciąć się od skojarzeń z tym miejscem. Odpowiedz Link Zgłoś
birder81 Re: szkoła rodzenia 24.05.08, 00:00 Witam! Polecam Szkołę Rodzenia MAD w Pasażu Europejskim - kameralne grupy i świetna atmosfera. Pozdrawiam panią Lucynę - jest świetną położną - dużo mi pomogła w przygotowaniu do porodu - można ją zapytać o wszytsko, bardzo kontaktowa i otwarta. Pozostali specjaliści taże świetni - wszyscy stawiają bardziej na wiedzę praktyczną niż teorię. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ofefka Re: szkoła rodzenia 24.05.08, 09:49 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Właśnie zdecydowałam się na "MAD" - mają dość bogaty i obiecujący program. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
balbina112 Re: szkoła rodzenia 25.08.08, 22:52 tak program bogaty- ale mało przydatny kameralne grupy- w zeszłe wakacje było tak wielu chetnych, że siedziało sie na ławeczkach lub podłodze-oczywiscie panowei siedizli , bo panei z uwagi na stan mialy krzesla zajecia relaksacyjne- moze by i byly fajen gdyby odbywaly sie wmalyc hgrupach a nie 10-12 osob, brak miejsc na materacac, zaduch i relaksuj sie ogolnie -poczatkwo bylam zdowolona, ale jak mialam wiecje ptyan, to pzoa fajan polozna ze szpital wojewodzkiego ( nei Panią lucyną współwłascicielka0 żadna z osó nei była zainteresowana udizelniem bardziej wyczerpujacych informacji jak dal mnei- to strata casu i pieniedzy akruat na tą szkołe Odpowiedz Link Zgłoś
huli10 "Cud Narodzin" 04.09.08, 20:23 w przychodni na osiedlu C.Polecam.Baaardzo miła atmosfera.Super dwie panie położne, które prowadzą te zajęcia-jeżdzą równie na życzenie do domu na porady laktacyjne po porodzie, lub asystują przy pierwszej kąpieli.Ze względu na słabą reklamę -na prawde kameralne grupy:)Polecam wszystkim ciężarnym www.cudnarodzin.pl Odpowiedz Link Zgłoś