hedonista.oswiecony 30.10.05, 13:50 nie po raz pierwszy mam kłopot ze znalezieniem chętnych na tańce i hulanki. Ja: szczupły facet lat 39 muzyka: czarna (r&b, hiphop, rap), techno, dance, reggae kłaniam się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana Re: lista obecności i jaką muzykę lubicie 30.10.05, 14:12 a masz jakąś fotę? hm... Odpowiedz Link Zgłoś
inrzynjer.mamun Re: lista obecności i jaką muzykę lubicie 30.10.05, 19:21 albo komure? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: lista obecności i jaką muzykę lubicie 30.10.05, 23:07 znaczy się furę... też może być ;D Odpowiedz Link Zgłoś
edytka6 Re: lista obecności i jaką muzykę lubicie 30.10.05, 21:12 witam, ja jestem zainteresowana hulankami. nie mam jednak towarzystwa wiec moze znajdzie sie ktos chetny( plec obojetna).niestety nie lubie takiej muzy jak ty ;-\ Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: lista obecności i jaką muzykę lubicie 31.10.05, 11:29 Rodzaj muzyki to rzecz wtórna, zawsze można pójść na wszystko, raz na disco, a raz na czarną... ja tam nie należę do tych pływaków co się tłumaczą, że woda za rzadka. Towarzystwo jest ważniejsze od muzyki i o zgromadzenie takowego, lubiącego dobrą zabawę i wyluzowanego mi chodzi. kłaniam się, HO Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: lista obecności i jaką muzykę lubicie 01.11.05, 02:21 Z reguły muzyka mi w tańcu nie przeszkadza ;))) Nie powiem lubię i praktykuję. Bo i coż innego robić wieczorami w delegacji... Odpowiedz Link Zgłoś
noo_tak Re: lista obecności i jaką muzykę lubicie 13.11.05, 03:58 Ja lubię tańczyć... I najlepiej do ufta ufta, bo to, czego słucham, to juz zupełnie inna bajka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: lista obecności i jaką muzykę lubicie 25.12.05, 12:19 noo_tak napisał: > Ja lubię tańczyć... I najlepiej do ufta ufta, bo to, czego słucham, to juz > zupełnie inna bajka:-) równie dobre do tańca jest umpa umpa :) też lubię Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 obecna :) 20.12.05, 14:53 "to było przecież niedawno tak,jak okiem sięgnąć zmienił się świat..." <śpiewa> Dobrze,że nie słyszycie tego w moim wykonaniu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
liberty_mike łakomstwo niezmierzone ::) 22.12.05, 16:04 niczym ocean przepastne- to ad. pytań muzycznie iskających- od Afryki poprzez Azję, po drodze Europa ma się rozumieć, generalnie -nie szokuje nic, ale nudy nie lubię ;:) (nie tylko w tej materii). Coś o sobie- 35 lat, mężuś ale taki sobie, ojciec, insze przypadłości rozliczne, ale generalnie wiele z nich służy całkiem całkiem nie tylko dla własnych potrzeb (cóż, nie jestem egoistą takim na 100% to i dobrami wszelkimi się dziele by najlepiej wspólnie a hedonistycznie je kosztować, mrr..):) No, dosyć bajdurzenia- pozdrówka dla wszystkich ::) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: lista obecności i jaką muzykę lubicie......... 23.12.05, 00:01 Też zaznaczam swoją obecnośc;))) płec zdecydowanie kobieca, lat 27 bez zobowiązań (brzmi jak w ogłoszeniu matrymonialnym) miejsce pobytu: Warszawa Muzyka? Niemal każda. Czasem odwiedzam Club 70 - klub ludzi nie z tej epoki;) ale równie dobrze bawię się przy dance czy innych wynalazkach... Generalnie jestem otwarta (nie lubię generalizowac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: lista obecności i jaką muzykę lubicie 23.12.05, 19:11 a tango pan tańczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: lista obecności i jaką muzykę lubicie 23.12.05, 23:38 skrzydlate napisała: > a tango pan tańczy? ;) słusznie, tango to taniec szlachetny i erotyczny... same zalety. Przypomniałaś mi scenę z Fridy :) Pora sobie przypomnieć ;) kłaniam się, HO Odpowiedz Link Zgłoś
ta.znajoma Re: lista obecności i jaką muzykę lubicie 24.12.05, 16:32 To ja sie zglaszam na tango!!! :))) Podobno daje sie lekko prowadzic...na szczescie to tylko w tancu, w zyciu juz tak lekko ni ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a_cynamonka Re: lista obecności i jaką muzykę lubicie 25.12.05, 00:41 ta.znajoma napisała: > To ja sie zglaszam na tango!!! :))) > Podobno daje sie lekko prowadzic...na szczescie to tylko w tancu, w zyciu juz t > ak lekko ni ma ;) Znajoma, Skrzydlate, chyba musimy poweidziec Hedoniście, co tańczy JAgunia44. Hedonisto, TEGO na pewno nie umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Jagunia? 25.12.05, 12:18 zdradźcie mi drogie Panie jakiż to taniec? Bo, że osoba to oryginalna i interesująca to zdążyłem zauważyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: Jagunia? 30.12.05, 19:03 nie wiem co tanczy Jagunia ale ja wszystkie standardy, i lacine tak zwana tez.. i co sie da... brake'a niestety nie.. i takich podobnych ... kiedys sie uczylam turniejowych tancow ... ale niestety nie ma z kim tanczyc ... uwielbiam tanczyc, co robic, kiedy parkiety sa na ogół wielkosci wiekszego półmiska, a knajpiarzom zalezy tylko na tym zeby goscie dobrze jedli i pili, po czym duzo placili :-(((( ... no i ludzkosc nie tanczy... oj nie.... ludzkośc sie pogiba lekko parami, co by bylo blisko i cieplo jedynie... Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony styl tańca 30.12.05, 19:14 to prawda, że teraz dominuje gibanie się, ale miejsc gdzie się siedzi, je i gada tylko to ja skrupulatnie unikam... preferuję gibanie się ;) A skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: styl tańca 31.12.05, 12:11 to masz bliżej do klubów niż ja z Kabat :) Odpowiedz Link Zgłoś
eevvaa Re: styl tańca 31.12.05, 14:05 wolę gibanie... nawet do utraty tchu...Przyciskanie..? To musi być już ktoś kto nam odpowiada ... ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony jak tańczyć to tylko do utraty tchu 31.12.05, 15:15 a czy ktoś sugeruje przytulanie do kogoś kto nie pasuje nam? a kysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Obecny! 23.12.05, 19:11 a muza zalezy od nastroju, wszelka byle dobra! Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: obecna, pierwszy raz :)))) 25.12.05, 12:18 wesolutka72 napisała: > Witajcie :)))) witam w moich skromnych progach i do przyjemności, ale i refleksji zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nunebbia Re: obecna, pierwszy raz :)))) 06.01.06, 15:04 Wszak to karnawał, więc można dalej snuć ten wątek. Specjalnie tańcująca nie jestem, ale jak mnie jakaś muzyka porwie, to gotowam tańczyc i na leżąco. Wypróbowane w sylwestra ;) Oczywista co innego się słucha, wszystko w zależności od na stroju, a do tańca... byle rytm i melodia, która do przytulania niezbędna jest... ole! Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: obecna, pierwszy raz :)))) 06.01.06, 16:54 jak mam do wyboru, basen, siłownia czy dyskoteka to nie mam żadnych wahań :) Niedość, że ruch, nie dość, że do rytmu to jeszcze estetyka ;) Sama przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
sereni When A Man Loves A Woman.. 06.01.06, 18:41 Czyż to nie jest piękne ? Zawsze się upajam tą piosenką .. Właśnie słucham wykonania Percy Sledge :) Są takie kawałki do których zawsze się wraca. Macie takie ? Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: When A Man Loves A Woman.. 06.01.06, 21:17 bywają, ale tego nie znam, muszę poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: When A Man Loves A Woman.. 06.01.06, 21:28 Michael Bolton..to ówczesne wykonanie.Jestem pewna, ze znasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: lista obecności i jaką muzykę lubicie 06.01.06, 21:18 A Ty oldboy jesteś ;-) ??? Odpowiedz Link Zgłoś