afilipinka 28.02.07, 21:33 firmę 4fun skoro wote uwaza,ze mogą bezkarnie się reklamować i zaśmiecać forum. Uwaga: kto ostatnio wyrzucił kurtkę wiadomej firmy do pudła PCK bo mu nie pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ortodox Re: a moze zacznijmy krytykowac 28.02.07, 21:40 ... niektórzy uważają i chyba nie bez racji, że nie ważne, czy dobrze, czy źle ... byle mówić. Więc ??? pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: a moze zacznijmy krytykowac 01.03.07, 08:40 Znów atak :) Jakie to polskie... skąd wiesz co ja uważam.. mam też swoją pracę i życie rodzinne, nie żyję z komputerem... nie pracuję zawodowo moderując to forum. Coś łamie regulamin, klikajcie kosz. Najśmieszniejsze jest to że dajesz się złapać i gadasz na ten temat. Zignoruj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: a moze zacznijmy krytykowac 01.03.07, 10:59 ... to do mnie? Aż się wierzyć nie chce, ale po adminie można się spodziewać logiki drzewa ... ? pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: a moze zacznijmy krytykowac 01.03.07, 11:26 nie wszystko kręci się wokół Ciebie Ortodox :D Odpowiedz Link Zgłoś