Dodaj do ulubionych

Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie...)

11.06.05, 13:55
Dosyć przekonująco gra hereto ojca rodziny, meza i wogole. No bo prywatnie
zyje sobie przeciez w szczęsliwym związku z "mężem" ponoć tez aktorem.
Tak wiec aktor z niego kiepski nie jest...
Obserwuj wątek
    • Gość: a skąd to wiesz? Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.com / 213.199.204.* 11.06.05, 14:01
      • kapyl Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 11.06.05, 14:05
        Od pani, ktora pracuje w administracji jego teatru. On sie zreszta z tym nie
        kryje.
        sama bylam w szoku...
        • Gość: a skąd to wiesz? Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.com / 213.199.204.* 11.06.05, 14:08
          oj to moze być ploteczka
          a jesli prawda to co mnie obchodzi co on robi w łóżeczku
          swoją drogą w serialu zachowuje sie nieraz jak przedstwaiciel elektoratu skrajnej prawicy hehe,fajny kontrast:)
          • kapyl Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 11.06.05, 14:14
            no mnie tez to zachwycilo :)
        • zaba_pelagia Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 11.06.05, 16:20
          a możesz wytłumaczyć, dlaczego byłaś w szoku i co w tym takiego szokującego?
    • marapi19 Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 11.06.05, 15:34
      no to mamy juz dwoch - kuszewski i poniedzialek
      • 1oo Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 11.06.05, 16:33
        Też jestem w szoku! Że kogoś taka wiadomość szokuje.
      • Gość: a skąd to wiesz? Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.com / 213.199.204.* 11.06.05, 16:35
        to poniedziałek też???hehe czego ja sie dowiaduje,przypadkiem trafiłem na to forum a tu takie rewelacje:|
        • marapi19 Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 11.06.05, 18:51
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=22190703&a=22190703
      • Gość: yey Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 00:43
        a Barbasiewicz też? tak?
    • kapyl Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 11.06.05, 16:40
      Nie jestem zaszokowana jego homoseksualizmem, tylko tym, ze nie widac tego. Mam
      wielu znajomych gejow, no i raczej... da sie to zauwazyc w zachowaniu, tonie
      glosu itp. A pan Kacper ponoc na codzien jest taki... dziewczęcy - i tego w
      serialu wlasnie nie widać. I dlatego ten lekki szok :)
      • 1oo Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 11.06.05, 16:49
        W takim razie zwracam honor:)
        • kapyl Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 11.06.05, 17:01
          przyjmuje ten honor ktory mi zwracasz :)))
          • 1oo Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 11.06.05, 17:03
            :))
      • zaba_pelagia Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 11.06.05, 17:06
        kapyl napisała:

> Nie jestem zaszokowana jego homoseksualizmem, tylko tym, ze nie widac tego.

to ja ponowię pytanie
        dlaczego cie to szokuje?
        czy na pewno rozumiesz znaczenie tego słowa?
        • kapyl Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 11.06.05, 17:33
          rozumiem.
          po prostu szokuje.
          a dlaczego Ciebie nie? pewnie tez po prostu.
        • Gość: agrest Re: do zaby Pelagii IP: 217.149.242.* 11.06.05, 23:28
          A ja jestem zszokowana tym, że ci dwaj są homoseksualistami. Nic na to nie
          poradzę, szok jest uczuciem naturalnym, na które nie ma się wpływu i nic na to
          nie poradzę, że tu polityczną poprawnością jest co innego.
      • frygija Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 12.06.05, 03:43
        << Nie jestem zaszokowana jego homoseksualizmem, tylko tym, ze nie widac tego>>

A co tu ma byc do zobaczenia? O ile sie orientuje, to geje nie roznia sie od
        hetero posiadaniem zielonych czolkow na glowie ;)

<<Mam
        wielu znajomych gejow, no i raczej... da sie to zauwazyc w zachowaniu, tonie
        glosu itp.>>>

Naprawde masz? Bo wiesz, ze to nie jest wstyd jak nie masz :) Owszem jest
        trendy/dzezi/si miec ale jak nie masz to to nie tragedia.

A pisze to dlatego, ze po tym jak zasugerowalas, ze po Twoich homoznajomych
        widac i slychac gejostwo to zaczelam watpic ;)

BTW dobrze, ze aktorzy szczegolnie ci z popularnych seriali nie robia z tego
        tajemnicy, moze to dobrze wplynie na te 55% spoleczenstwa, ktore dzis nie
        chcialo parady w wawie
        • kapyl Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 12.06.05, 08:26
          frygija napisała:

> A co tu ma byc do zobaczenia? O ile sie orientuje, to geje nie roznia sie od
          > hetero posiadaniem zielonych czolkow na glowie ;)

Nie oczywiscie ze nie, i nie to mialam na mysli, nadinterpretacja
          >
          > Naprawde masz? Bo wiesz, ze to nie jest wstyd jak nie masz :) Owszem jest
          > trendy/dzezi/si miec ale jak nie masz to to nie tragedia.

Hmm... jak poznawalam swoich 2 wspollokatorow (obecnie bylych) wiele lat temu,
          to nie zastanawialam sie czy to trendy czy nie trendy ze mieszkam z gejami, bo
          generalnie nie mialam pojęcia ze istnieje slowo "trendy" (jak mnie wkurzaja
          takie wlasnie "trendy" anglicyzmy), fajnie sie z nimi mieszkalo i tyle
          >
          > A pisze to dlatego, ze po tym jak zasugerowalas, ze po Twoich homoznajomych
          > widac i slychac gejostwo to zaczelam watpic ;)

I wlaśnie dlatego napisalam ze to gejostwo zazwyczaj widać. :) A pomogli mi je,
          jakby to zgrabnie ująć, "rozpoznawać" moi koledzy. I muszę sie z nimi zgodzić,
          że najczęściej to widać. A jezeli chodzi o Kuszewskiego to wyszlam od tego, ze
          jest naprawdę dobrym skoro gra "macho-męza-i-ojca-rodziny" i gra go bardzo
          dobrze i jednoczesnie prywatnie jest wlaśnie "dziewczęcy". Także szokująco
          dobry jest jego warsztat aktorski (bo fryzura fatalna)i tyle.

> BTW dobrze, ze aktorzy szczegolnie ci z popularnych seriali nie robia z tego
          > tajemnicy, moze to dobrze wplynie na te 55% spoleczenstwa, ktore dzis nie
          > chcialo parady w wawie

A jak ma wplynąć? Mnie nie przeszkadza parada gejow i lesbijek, tak samo jak
          nie przeszkadza mi parada milosnikow psow zaprzegowych, albo parada z okazji
          pierwszego dnia wiosny, albo parada heterykow. Mysle, ze gdyby wladze wawy nie
          zrobily niepotrzebnej sensacji wokol wydarzenia to i te 55% wy sie negatywnie
          nie wypowiadalo.
          • Gość: Zuzanna Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.future-net.pl 12.06.05, 11:11
            A czy wiadomość że Kuszewski i Poniedziałek są gejami jest wam w ich ocenie
            jako aktorów do czegoś potrzebna? To tylko aktorzy i oceniajcie Ich aktorstwo a
            nie życie prywatne i cała ta rozpętana dyskusja jest trochę "nie na miejscu"!
            Lubię Teatr Rozmaitości i preferencje pana Jacka Poniedziałka zupełnie mi nie
            przeszkadzają w ocenie Jego dokonań na scenie! A wg mnie aktorem jest dobrym i
            za każdym razem wychodzę z teatru zadowolona! Polecam "Kruma"! Co do Kacpra
            Kuszewskiego jako aktora nie wypowiadam się, bo nie widziałam Go jeszcze na
            scenie!
          • frygija Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 12.06.05, 15:13
            <<<bo
            > generalnie nie mialam pojęcia ze istnieje slowo "trendy" (jak mnie wkurzaja
            > takie wlasnie "trendy" anglicyzmy), fajnie sie z nimi mieszkalo i tyle>>>

dlatego napisalam 3 slowa do wyboru, zeby kazdy mogl znalezc cos dla siebie ;))

<< A jak ma wplynąć?>>

a moze tak, zeby te 55% (z ktorych wielu mjm oglada) zobaczylo, ze gej nie
            gryzie, wyglada normalnie i nie zawsze chodzi po ulicy polnagi z ostrym
            makijazem na twarzy (nie wiem, taki jest chyba stereotyp?...)
            • Gość: Guderian Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:50
              A ja jastem wsrod tych 55% i swojego zdania nie zmienie.Nienormalnosc zawsze
              bedzie nienormalnoscia a widok dwoch obmacujacych sie facetow zawsze wywola u
              mnie odruch wymiotny.
              "Tolerancja NIE JEST najwyzszą wartością"
              • Gość: Zuzanna Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.future-net.pl 12.06.05, 21:02
                A jaki masz stosunek do dwóch "obmacujących się" pań? Jakoś o tym wszyscy
                oburzeni nie wspomnieli?! Czy też wywołuje u ciebie odruch wymiotny? Oj, więcej
                tolerancji i mniej włażenia z buciorami w czyjeś życie prywatne!
                • Gość: Guderian Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 22:02
                  Odruch jest podobny. A co do wchodzenia z buciorami to przepraszam ale ja nie
                  zagladam nikomu do sypialni nie mam natomiast zamiaru tolerować takich zachowan
                  na ulicy. zero tolerancji dla zla jakbo nie wiem jak bylo by przedstawiane.
              • frygija Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 14.06.05, 02:21
                <<a widok dwoch obmacujacych sie facetow zawsze wywola u
                > mnie odruch wymiotny.>>>

tak? a u mnie wprost przeciwnie :))

no, ale to moze dlatego, ze mnie ojciec zabral na pierwsza gejowska parade jak
                mialam 5 lat wiec pewnie mam gust wypaczony ;))

...nawet mi flaga kolorowa po tej paradzie zostala (dostalam od
                jakiegos "demonstranta")... caly czas trzymam w pokoju, a to przeciez juz ponad
                15 lat...

Ale oczywiscie rozumiem Twoje odczucia - moja tolerancyjna kolezanka
                powiedziala mi kiedys - wiesz nie mam nic przeciwko gejom, ale nie musza sie
                calowac na ulicy! ;)))
                • Gość: Guderian Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: 217.96.15.* 14.06.05, 08:52
                  Ja nie jestem tolerancyjny - to nie jest dla mnie jakas wielka wartosc. Zło
                  jest zawsze zlem chocby nie wiem jakie kolory ubierało. A niestety nie
                  zmienicie tego - czynny homoseksualizm jest grzechem i tego nie zmienicie
                  chocby nie wiem co byscie wymysleli. Tym bardziej agresją i prowokacjami.
                  • Gość: Kejt Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 17.02.06, 22:43
                    To właśnie jest wielka wartość. A jeśli ktoś nie zaakceptuje Ciebie za poglądy,
                    które tu prezentujesz? Nietolerancja prowadzi do nienawiści, a to już bardzo
                    gruba sprawa. Więcej tolerancji Guderian - zobaczysz, że będzie Ci się łatwiej
                    zyło.
    • Gość: Misiu_Pysiu Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.dami.pl / *.dami.pl 12.06.05, 22:13
      Moim zdaniem, to tragedia, że ktoś jest homoseksualistą. A jeszcze większa
      tragedia, gdy robi to dla "doznań" lub pieniędzy.
      • Gość: Kejt Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 17.02.06, 22:44
        Tragedią jest pisanie takich bzdur...
    • gocha221 Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 13.06.05, 11:19
      wg różnych statystyk ok.6-8% populacji to homoseksualisci.
      Więc nic w tym dziwnego, ze sa oni także wśrod aktorow, tak samo jak wsród
      nauczycieli, murarzy, taksowkarzy itp itd.

A jeśli chodzi o to, ze "nie widać" to po pierwsze dobrze swiadczy o nim jako
      aktorze, a po drugie nie zgadzam sie ze po gejach zawsze to widać. Ja znam
      kilku, ktorych raczej nikt by nie podejrzewał, nie są zniewiesciali itp. A znam
      tez takich ktorzy mowią piskliwym glosem, wywijaja nózkami, jak chodza itp,ale
      to tez raczej we własnym zaufanym towarzystwie, przy szefie potrafia sie
      powstrzymać.
      • malgosia1983 Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 22.06.05, 23:52
        Jeżeli to prawda to szkoda...
        • gocha221 Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 23.06.05, 08:37
          a czemu szkoda?
          Miałaś nadzieję go poznać i poderwać??:-)
          • malgosia1983 Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 23.06.05, 15:33
            Źle się wyraziłam;-) Nie interesują mężczyzni idealni- których wizerunek jest
            sztucznie tworzony. Ale uważam że Kuszewski jest całkiem całkiem;-)
            • gocha221 Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 23.06.05, 16:27
              całkiem, całkiem??
              Znaczy się inne gusta mamy:-))
              Myślalam, ze nie może wyglądać gorzej niż z ta fryzura z MjM, ale ta wyprasowana
              grzywa na pól twarzy, z która pokazuje się prywatnie jest jeszcze gorsza!!:-))
              Fryzure niby mozna zmienić,ale generalnie nic specjalnego.
              W MjM fajnych facetów zresztą brak, no chyba że Lucuś:-)))
              • Gość: malgosia1983 Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 23.06.05, 17:16
                Kisiel Kisiel, to jest MAN!
                • baba67 Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie 23.06.05, 21:39

Uwazam, ze nie na miejscu jest zbyt ostentacyjne okazywanie sobie uczuc na ulicy
                  obojetnie czy chodzi o mniejszosc czy o wiekszosc seksualna.Wyjatek robie dla
                  dopiero co poslubionych par wychodzacych z kosciola badz USC.

Bardzo lubie Barbasiewicza, jestem niemal fanka Stipe'a, ale nie interesuje
                  mnie ich zycie prywatne.Co do gejow to nie przeszkadzaja mi chyba, ze ktorys
                  poderwalby mi meza :-)
                  • Gość: lula Barbasiewicz to super facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 22:30
                    niezależnie od tego, jakie ma preferencje.
    • Gość: niki Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 11:41
      No proszę, kolejna sensacja!
      Ciocia Basia powiedziała babci Józi, że wujek Zdzicho mówił, że Iksiński
      jest... ten...no...homoniewiadomo
      patrz pani, a w telewizorze tak porządnie wygląda! co za czasy...

Śledzę takie "dyskusje" i zastanawiam się, kiedy to się zmieni - wszyscy lubimy
      plotki o znanych ludziach, ale plotki o znanych ludziach-homikach są na
      poziomie dzieci z przedszkola co pierwszy raz słyszą np. słowo seks i
      powtarzają je w kółko z radością, bo nowe, nieznane i mama się gniewa.
      Sporo w tym winy samych znanych gejów, którzy od lat grają z nami (a my z nimi)
      w błędne koło hipokryzji - oni na pokaz udają heteryków, a my udajemy, że im
      wierzymy. Tym większy szacunek należy się tym nielicznym, którzy próbują to
      koło przerwać.
      Dwa słowa do osobnika o ksywie Guderian:
      zazdroszczę ci pewności z jaką z jaką twierdzisz, co jest normalne a co nie. Ja
      tej pewności nie mam, bo wiedza o historii, kulturze, obyczajowości nie pozwala
      mi jej mieć. Bo wiem, że były takie czasy, kiedy za NIENORMALNE uważano np.
      że Ziemia kręci się wokól Słońca
      że Murzyn to nie małpa tylko człowiek
      że kandydatka na żonę nie musi być dziewicą
      że dzieci mogą się uczyć w koedukacyjnej szkole
      że kobiety chodzą w spodniach
      że, że,że...
      Były też czasy, w których za NORMALNE uważano, że 50-letni facet sypia z 15-
      latką.

Tolerancja, Guderian być może nie jest najwyższą wartością - dlatego mam zero
      tolerancji dla głupoty.
      • Gość: goommolyte Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:08
        no i co mnie obchodzi seksualność Kuszewskiego? Jeśli on naprawdę jest homosiem
        to i tak najlepiej świadczy o tym,jak dobrym jest aktorem, skoro umie
        przekonująco zagrać heterosa-konserwatystę.A co do dyskusji o normalności lub
        jej braku to jest to już temat na inne forum. My tu mówimy tylko o serialach.
    • Gość: Kuki Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 06:24
      I mój ukochany James Blunt też jest gejem :] Troszku szkoda, bo liczyłam na
      ognisty romans :))))))))))) a tak serio, kompletnmie niczego ta wiadomośc nie
      zmieniła w mojej fascynacji jego twórczością :)
    • Gość: @ Re: Kuszewski (MJM) to niezly aktor (bo prywatnie IP: *.ec.pl 18.02.06, 12:49
      podobno w Warszawie modnie jest kogoś pomawiać o homoseksualizm, a Ty skąd
      jesteś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka