Dodaj do ulubionych

Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szukam ?

02.07.05, 01:26
Już nie daję rady dalej iść przez życie w mojej samotności.
Hm ... żona odeszla , tak po prostu ... do innego ... po 16 latach . Na
koniec powiedziala mi ze od poczatku nie byla mi wierna .
Mimo wszystko po tych 10 miesiącach od rozstania dalej wiem że są kobiety
którym można zaufać ( poprostu tak trafilem , no i niestety na wiele plotek i
podejrzen przymykalem oko - to mnie zgubilo i teraz zbieram tego żniwo )
Na szczęście , zostal ze mną syn , który już dużo widzi i rozumie.
....Ale brak mi kobiety , nie do sprzątania , prania , zmywania itp
.... nie do sexu na zawolanie itp , ale po to abym mógl się do niej przytulić
porozmawiać , obejrzeć razem jakiś film , wyjść na spacer , wspólne zakupy ,
wspólne obiady , kolacje przy świecach ...itp
Nie szukam lalki barbi , supermodelki , pomocy domowej , czy zapracowanej
biznesmenki. Szukam normalnej kobiety która też jest samotna i pragnie tego
co ja . Czy rozwódka , czy w separacji , czy samotnie wychowująca dziecko -
nie ma dla mnie znaczenia . Liczy się tylko to że też pragnie ulożyć sobie
życie. Może to jestem ja ?
Mam 36 lat , 178 wzrostu , ciemny blondyn, wlasne mieszkanie ( mieszkam tylko
z synem ), pracę , lubię film , wypady do lasu , wypady na rowerze , kocham
jeziora , lubię gotować i zmywać naczynia itd itp...
Jeśli szukasz kogoś takiego to proszę napisz .

nortal@NOSPAM.gazeta.pl

ew nr gg 431844 ( mimo że jestem niewidoczny proszę napisz , jeśli będę
przy kompie to pogadamy )

Pozdrawiam serdecznie .
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 02.07.05, 02:08
      nortal napisał:

> ....Ale brak mi kobiety , nie do sprzątania , prania , zmywania itp
      > .... nie do sexu na zawolanie itp , ale po to abym mógl się do niej przytulić
      > porozmawiać , obejrzeć razem jakiś film , wyjść na spacer , wspólne zakupy ,
      > wspólne obiady , kolacje przy świecach ...itp

Ta ex-żona tak miała u Ciebie i odeszła?
    • magdalenka201 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 02.07.05, 10:16
      No i mamy prawie idealnego faceta.Tacy jeszcze istnieja?A gdzies ty sie uchowal?
      • nortal Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 02.07.05, 11:05
        Wiesz na pewno że nie ma ludzi idealnych ... i ja też na pewno nie jestem bez
        wad , ale co mialem pisać ?? Nie mi siebie oceniać. Nie jestem idealem i nie
        szukam idealnej kobiety ... tylko poprostu kobiety uczciwej. Syn rośnie , już
        niedlugo bedzi mial swoje sprawy ,żonę, dzieci, zmartwienia... i ojciec już mu
        nie będzie tak bardzo potrzebny jak teraz. I co ? ...będę sam do konca mych
        dni ? Mi się wydaje że nie jestem za stary aby sobie jakoś życie ulożyć.
        Sloggi ... może masz i rację że moja wina w tym tez musiala być , nie wiem
        jaka , ale nie zaprzeczę. Natomiast sygnaturka twoja trochę wprowadzila mnie w
        zaklopotanie.
        Zresztą nieważne .))). pozdrawiam
        nortal@gazeta.pl
        • magdalenka201 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 02.07.05, 12:01
          Masz troche racji,ale nie tak do konca.Pogadamy na gg .Pozdrawiam i glowka do
          gory.A jeszcze jedno czyja sygnaturka wprawila Cie w zaklopotanie{pytam z
          czystej babskiej ciekawosci}
    • darek1 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 05.07.05, 21:59
      No i dużo lasek wyrwaleś ? Pochwal się . Dlaczego nic nie piszesz ? Pewnie
      zmywasz naczynia i gotujesz ?
      No napisz , napisz... a może nikt nie napisal . Pozdrawiam
      • ariadna007 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 29.04.06, 01:17
        wysokiej klasy złośliwiec
    • p.olenka Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 05.07.05, 22:32
      Smutno Ci? Mi też. Pozdrawiam ciepło. Trzymaj się.
      • nortal Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 09.07.05, 21:27
        Dzięki / Nawet z kimś piszę na gg , ale niestety mam malo czasu bo remontuję z
        synem mieszkanie . Na szczęście już mamy z górki ... najgorsze bylo sprzątanie
        po gladzi gipsowej. Jeszcze terakota na tarasie i już ... mamy wakacje i więcej
        czasu wolnego. Pozdrawiam wszystkich !!
        • kastanowa Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 09.07.05, 23:25
          napisz skad jestes PS. po czesci cie rozumiem .chodzi mi o zdrade
          • nortal Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 10.07.05, 00:13
            Pod Warszawą. tzn ok 15 kilometrów od ,,pomnika stalina,, czyli ok 5 od wawy w
            stronę morza. Co mi radzisz ... ?
    • kastanowa Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 10.07.05, 00:24
      co moge ci odpowiedziec sama zostalam zdradzona przez meza i to moja tesciowa
      mu go przyprowadzila.Teraz tez jestem w trakcie rozwodu i mam syna .Ale do
      jednego wniosku doszlam ze nie ma co szukac milosci na sile bo na takie mozna
      sie naciac i to ostro
      • caprissa Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 10.07.05, 00:52
        To prawda. A kiedy przyjdzie sama, nieproszona warto o nia zdabać.
        A ten pan ma cechy wspaniałego człowieka:)
        Dobrym ludziom los zsyła dobro.
        • nortal Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 10.07.05, 02:23
          Proszę ... nie wpędzajcie mnie w samozachwyt , nie jestem idealem. Milo czytać
          komplementy ale ... Jestem normalnym facetem z wadami i zaletami,
          Nie chcę wzbudzać w Was litości. Chcę tylko poznać tę swoją 2 polówkę .
          Pozdrawiam ...
          • meg-ann Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 10.07.05, 03:01
            Witaj,
            ja też jestem sama, mam dzieci. Mieszkam pod Warszawą ;) Też szukam
            swojej "połówki"...Małżeństwo się nie udało, "ex" był materialistą :(
            Jesli chcesz poklikać, napisz do mnie na priv: meg-ann@gazeta.pl
            Pozdrawiam
      • creativ2 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.08.05, 18:44
        Jak to teściowa Ci przyprowadziła do domu ? Miała wnuka i zrobiła takie coś ?
        Oj czegoś tu nie rozumiem... Możesz wyjaśnić ...
        Pozdrowienia
    • lobita Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 10.07.05, 10:30
      kurcze!!!!! dlaczego facetowi tego wszystkiego zaczyna brakować kiedy żona
      odejdzie ????????? czy dopiero jak odejdę mam szanse zostać doceniona ??????

czyzby płacz nad rozlanym mlekiem ???????
    • ak70 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 11.07.05, 13:14
      A może to ja ciebie szukam? Napisałam wczesniej taki post: szukam swojej nowej
      drugiej polowki - niestety chyba mialam mniej szczescia niz Ty bo mnie nikt nie
      odpisal :((
      A moze do mnie juz nie warto...
      Trzymaj sie. Jak chcesz to napisz: ak70@gazeta.pl
    • edzia_28 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 11.07.05, 19:48
      Napisalam do Ciebie na priv. Odbierz poczte.
      • nortal Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 17.07.05, 00:08
        Faktycznie ... coś mi poczta nawaliła. Koniec remontu narazie. Teraz leczę
        kręgosłup i leżę bykiem , dzięki za dobre słowa. Przepraszam za pocztę (nie
        wiem co z nią ? ) , jutro zerknę , dziś już mi się już nie chce. Może jakiś
        wirus ?? Bo coś mi się skrzynka zapchała nagle reklamami, nieważne.
        Pozdrawiam !!!
        • p.natalia Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 17.07.05, 19:27
          czytam sobie to wszystko i zastanawiam sie nad tym "idealem" z pewnoscia nim
          nie jestes (bo nikt nie jest:) .....wydaje mi sie ze jestes poprostu dojzalym
          facetem, ktory wie czego chce od zycia.......a takich niestety jest co raz
          mniej :)
          pozdrawiam
          • nortal Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 17.07.05, 23:03
            p.natalia napisała:

> czytam sobie to wszystko i zastanawiam sie nad tym "idealem" z pewnoscia nim
            > nie jestes (bo nikt nie jest:) .....wydaje mi sie ze jestes poprostu dojzalym
            > facetem, ktory wie czego chce od zycia.......a takich niestety jest co raz
            Tak tak .. nikt nie jest idealem ... ale jeśli para się do siebie przypasuje to
            już mamy ideal . Może to trochę przenośnia , ale tak jest. Wytlumaczcie mi
            dlaczego pary po 60 70 chodzą pod rękę do kościola , na spacery do parku , jadą
            razem na grzyby ...itp Bo dużo ze sobą rozmawiają , są nie tylko
            malżeństwem ale są dla siebie przyjaciólmi ... Czy to nie ideal ? Oni są dla
            siebie idealem. Takich par jest pelno , tylko tego nie widzimy. Ale rozejrzyjmy
            się wokolo. Jeśli jest nam jest żle i jesteśmy samotni to szukajmy ,
            wyciągnijmy pierwsi rękę ... a na pewno znajdziemy tą swoją polowę . Może nie
            za pierwszym czy drugim razem ale na pewno znajdziemy za ktorymś
            razem . Pozdrawiam
            • darek1 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 10:55
              No napisz co tam u Ciebie, bo strasznie jestem ciekawy... masz już kogoś ?
              Pozdrawiam
    • p.olenka Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 11:40
      Też jestem sama i bardzo mi z tym źle.Ty jesteś sam,ale nie samotny,masz syna.
      To bardzo ważne.Ja nie mam dziecka.Jedyne co nas łączy to pragnienie
      znalezienia partnera.Chciałabym znaleźć kogoś z kim mogłabym przeżywać
      codzienność.I marzę o wzajemnym
      szacunku,trosce,rozmowach,czułościach,tolerancji,uczciwości,otwartości.I aby
      jedno nie zrobiło czegos czego sam nie chciałby by wobec niego zrobiono.
      • nieswietymikolaj Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 11:43
        Marzenia czasem sie spełniaja Tylko trzeba im pomóc i nie przegapic Ja
        przegapiłem
        • beatka5 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 11:50
          Wydawałoby się, że to czego pragniesz jest takie zwyczajne proste. A jednak
          prawie nieosiagalne niestety. Wiele osób szuka tego ale nie znajduje. Lub może
          źle szuka.. Życzę powodzenia!!
        • avventura Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 11:54
          jesli przegapiles to znaczy ze to nie bylo to...
          • nieswietymikolaj Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 12:01
            To było to Nie sadzisz że przegapiamy spełnione marzenia?
            • avventura Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 12:09
              mysle, ze skoro cos przegapiamy, to znaczy, ze to nie mialo sie zdarzyc...
              inaczej bysmy tego nie przegapili...
            • avventura Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 12:10
              (moja elokwencja mnie powala:)
              w niedzielny poranek lepiej spac, niz sie wypowiadac na powazne tematy:)
        • p.olenka Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 12:00
          Przegapiłeś?Skąd ta pewność?Może to raczej niewykorzystana szansa,ale
          przegapienie-tego się nigdy do konca nie wie.
          • nieswietymikolaj Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 12:12
            A niewykorzystana szansa to nie przegapienie? Po za tym marzenia się spełniają
            w formiie i czasie które zaskakują
            • p.olenka Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 12:16
              Jeśli mamy spierać się o "terminy" to nie ma sensu.Jak zwał tak zwał. A z tym
              spełnieniem marzeń, przynajmniej w kwestii uczuciowej, to tez nie reguła. Dzis
              nam się moze wydawać, ze to co przezywamy jest tym spełnieniem - za rok,dwa juz
              tak nie czujemy. Inne dziedziny zycia są chyba bardziej wymierne.
              • vlad-srollovnik Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 12:21
                sfera uczuciowa jest bardzo istotna, cała reszta jak jest OK układa sie dobrze,
                nie skupia sie człowiek zbyt długo na tym, co nieważne
            • avventura Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 12:17
              niektorzy dlugo pracuja nas spelnieniem swoich marzen i niekoniecznie ich to
              zaskakuje:)
              • nieswietymikolaj Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 12:24
                Umiesz pomagać marzeniom?
                • avventura Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 12:53
                  podobno kazdy umie Mikolaju:)
                  • nieswietymikolaj Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 24.07.05, 14:34
                    Swoim nie potrafie Zawsze coś zepsuje
        • eemmy Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 22.08.05, 08:43
          nieswietymikolaj napisał:

> Marzenia czasem sie spełniaja Tylko trzeba im pomóc i nie przegapic Ja
          > przegapiłem
          jak przegapiłeś????
          ..skąd wiesz że przegapiłeś
      • agunia_29 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 13.03.06, 23:26
        A ja mam inny problem. Znalazłam już faceta, jestem z nim pół roku i jestem już
        pewna, że to ten z którym chce spędzić życie. Jednak przeszkodą jest to, że nie
        mam pracy, szukam już 5-ty miesiąc i nic. On pracuje i na dodtaek ma chorych
        rodziców a ja zdrowych i brak finansów na wspólne życie. Chciałabym
        sfinalizować związek chociaż zaręczynami narazie ale po co skoro nie stać nas
        żeby mysleć o małżeństwie. Narzeczeństwo też nie powinno trwać wiecznie. A z tą
        pracą to nie wiem czy coś wypali bo nie mam znajomości a ostatnio to stało się
        najważniejsze :-(
        • ariadna007 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 29.04.06, 01:21
          aga, nie poddawaj się
          czasami może się okazać że razem zdziała się wiecej :)
          może tu nie chodzić o to że ty musisz znależć pracę.. możesz okazać się
          potrzebna jesteś gdzie indziej.
          powodzenia!!
    • nortal Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 22.08.05, 00:38
      No tak ... to nie takie proste ....
    • nahwile Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 22.08.05, 02:01
      stary, jak ja Ci zazdroszczę! żeby moja tak chciała odejść i zostawić mi
      syna!!!!!
    • eemmy Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 22.08.05, 08:41
      spokojnie głowa do góry
      ciężko jest pisać kobietom na takie tematy zwłaszcza kierując odpowiedzi do
      mężczyzn
      gratuluję syna....
      i odwagi treści posta

• nortal Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 27.08.05, 10:02
        Dziękuję ! Ale tak naprawdę to wszystko nie jest takie proste jakby się komuś
        wydawało...
        Fakt , małżeństwa już nie odbuduję i nie mam takiego zamiaru / o nie !!!!!
        W moim wieku niestety trzeba mieć ogromnego farta by odszukać kogoś o podobnych
        zainteresowaniach , przyzwyczajeniach itp. Mimo wszystko nie tracę wiary.
        • nortal Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 18.10.05, 11:35
          Dziś mam urodzinki ... Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie , dzięki że
          jesteście !!
          • zosia500 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 18.10.05, 11:38
            wszystkiego najlepszego
            • neita33 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 18.10.05, 11:39
              Życzę Ci żebyś znalazł,a może już znalazłeś?
          • fankaksiegowego Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 18.10.05, 11:57
            to data urodzin mojej dawnej miłości... ech... wszystkiego najlepszego
          • o_ll_a naaaajlepszego:-) 18.10.05, 17:07
            Smacznego torcika, udanej imprezki...i przede wszystkim odnalezienia drugiej
            połówki:-)

Samotność to okropność
    • tajemnia Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 18.10.05, 13:04
      Życzę miłości i znalezienia tej wymarzonej połówki.
      A może już znalazłeś ? Może już ONA jest ? Napisz !!!
      P.S. Które to urodzinki ?
      • to-wlasnie-ja Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 18.10.05, 13:07
        Wszystkiego naj naj. Duzo usmiechu i radosci.Znajdziesz ja na pewno:)Powodzenia!
    • osiol111 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 08.11.05, 14:53
      No i ... ? ? ? ? ? Znalazłeś ? Mógłyś coś napisać .....
      • nortal Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 08.11.05, 18:34
        Teraz to ja już sam nie wiem ..... chyba znalazłem , ale straciłem ....
        • kobietabezserca Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 08.11.05, 20:16
          nortal napisał:

> Teraz to ja już sam nie wiem ..... chyba znalazłem , ale straciłem ....
          no nie!!!!!!! nortal, jak mozna znalezc i stracic - pewnie nie pilnowales zbyt
          dobrze:(((
      • osiol111 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 12.03.06, 09:17
        Cześć ! Czy zmieniłeś nr GG bo nie widać Cię ostatnio w necie ? Jeśli bywasz to
        napisz do mnie , chyba że wykasowałeś mój nr gg ? Wysyłam Ci na majla.
        Pozdrawiam !
    • fajnaret Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 08.11.05, 20:22
      Powiem krótko
      TO SZMATA
      • kobietabezserca Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 08.11.05, 20:23
        fajnaret napisał:

> Powiem krótko
        > TO SZMATA
        kto szmata?
      • nortal Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 08.11.05, 21:15
        O nie ... Bardzo porządna kobieta ... Mądra ... zrównoważona ... same
        superlatywy ... ale widocznie ja jej nie pasowałem ... Takie jest moje odczucie
        • nortal Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 14.11.05, 08:54
          Dziś pierwsza sprawa w sądzie ,, niby ugodowa ,,choć ugody nie będzie.
          Trzymajcie za mnie kciuki ok 12.
          Pozdrawiam !!
          • eemmy1 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 14.11.05, 08:55
            ?????
            oł jak samopoczucie?
          • to-wlasnie-ja Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 14.11.05, 08:56
            Trzymam :)
            • nortal Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 14.11.05, 13:58
              Dzięki... Samopoczucie było złe bo taka okoliczność do przyjemnych nie należy.
              Ale na szczęście wyszedłem z tego zwycięsko.
              Pozdrawiam !
    • slonko182 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 15.11.05, 10:11
      Trzeba wierzyć i rozglądać się wokół siebie... Jest wiele samotnych serduszek,
      które szukają kogoś takiego jak Ty... A więc głowa do góry i nigdy nie trać
      nadziei... :)
    • xarminiusz Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 15.11.05, 23:09
      ja sobie tez kogos szukam do porozmawiania na www.globalfoto.pl

zaczynam wierzyć w interentowe randki
      • nortal Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 28.11.05, 10:40
        Chyba jestem do niczego i już zostanę sam , a może tak musi być i trzeba się
        tylko do tej samotności przyzwyczaić.
        Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i Panią M.
        • velvet75 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 28.11.05, 10:56
          Co Ty opowiadasz.Ja tez jestem sama ale ale nie załamuję się.
          Kiedyś się to zmieni.Nic nie robię na siłę,bo to zgubne.Zobaczysz za jakiś czas
          będziemy się śmiać z tego.Głowa do góry i powodzenia życzę.
          • nortal Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 28.11.05, 20:16
            Dzięki za dobre słowa ... oby
            • osiol111 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 28.04.06, 23:15
              Znalazłeś jakąś połowę ? Ja jestem w podobnej sytuacji.Czemu nie odbierasz
              poczty ? odezwij się.

• pani_m123 Re: Puk puk .... jesteś tam ? Może to Ciebie szuk 29.11.05, 15:52
          Dziekuje za pozdrowienia ale nie wiem czy skierowane one sa do mnie? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka