takajataka1 19.05.07, 11:16 dopiero ranek, karta na dziś papiez. nie mam pomysłu żadnego na to co się dziś zdarzy zobaczymy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa_malinowa Re: Papiez - karta dnia 19.05.07, 12:37 ja już chyba pisalam, ze jak wyszedl Papiez to poszlam do kosciola. znaczy tak przypadkowo i w celu zalatwienia czegos. i nawet do biskupa (arcybiskupa)... nie wiem Odpowiedz Link
takajataka1 Re: Papiez - karta dnia 20.05.07, 08:54 nie iwem, jak to sie ma do papieża, ale spędziłam cudowny dzień odbyłam długie rozmowy o życiu itd. piękny dzień Odpowiedz Link
coill Re: Papiez - karta dnia 20.05.07, 12:25 rozmowy o zyciu? pasuje mi! To takie,głębokie i mądre tematy...takie 'papieżowe' Odpowiedz Link
anahella Re: Papiez - karta dnia 20.05.07, 17:37 Papiez: jeden mowi, drugi slucha. Widac tych papiezy bylo wiecej, jesli to byly rozmowy Kazdy dla kazdego byl papiezem Odpowiedz Link
dori7 Re: Papiez - karta dnia 24.05.07, 23:52 Wylosowalam ja na dzisiaj, razem z Cesarzem - sprytnie sie skleily. Cesarza opisze w innym watku, natomiast Arcykaplan zrealizowal mi sie fantastycznie - okazalo sie, ze najprawdopodobniej dostane jednak przydzial na zajecia w przyszylym roku! I bede sie madrzyc jak ten ksiadz na ambonie Odpowiedz Link
coill Re: Papiez - karta dnia 26.05.07, 20:54 mija dzisiejszy dzień Pod patronem Papieza....i tak jakos nijko;/ Odpowiedz Link
mysza012 Re: Papiez - karta dnia 28.07.07, 13:31 Mialam go wczoraj, a zrealizowal mi sie jako wizyta w Malborku w celu obfotografowania zamku krzyzackiego. W Malborku znalazlam sie w sumie zupelnie przypadkowo, przejazdem i nie mialam tyle czasu zeby zwiedzac zamek, ale chociaz porobilam sobie troche fotek zamku z zewnatrz. Odpowiedz Link
coill Re: Papiez - karta dnia 02.09.07, 15:32 wczoraj znowu mialam papieza - znowu bylo nijak.... Odpowiedz Link
petra11 Re: Papiez - karta dnia 02.09.07, 18:38 Tak sobie mysle Coil, ze moze Tobie ta karta realizuje sie jako rutyna dnia, zastoj, biernosc, nic nowego. Papiez to m.in. okreslony staly schemat, skostnialy system,moze niezbyt dobrane slowa, ale moze wiesz, o co mi chodzi. Moze oznaczac , ze po prostu sprawy stoja w miejscu i dzien toczy sie jak zwykle, tak nijako wlasnie. W jednej mojej talii karta papieza zawsze oznacza wlasnie, ze nic nowego sie nie zdarzy, takie po prostu - bedzie jak zwykle. Czasem mnie to cieszy, bo przeciez nie zawsze zyczymy sobie, zeby cos sie zmienilo, czasem lepiej niech bedzie, jak jest. Odpowiedz Link