polski_francuz Re: Dlaczego goni sie satyryka? 03.02.06, 10:42 Bo slaby program? A moze bo sie nie podoba politykom? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3145801.html Tak czy inaczej troche to cenzura pachnie. PF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Dlaczego goni sie satyryka? 03.02.06, 16:08 polski_francuz napisał: > Bo slaby program? > > Pewnie, ze slaby. Cale media w Polsce sa "slabe" wiec zostaly za drzwiami. Jak sie im kiedys osiagnac niedoscigniony poziom radia Maryja i TV trwam to sie programow nie bedzie zmienialo. Ale wraca nowe wszystkimi szparami. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Dlaczego goni sie satyryka? 03.02.06, 16:17 Ciesze sie, ze i ty dales glos na tym watku. Glowni antagonisci aktualnie rzadzacej nami republiki, sa zatem obecni. Moge wiec spokojnie umyc raczki i wrocic do moich zajec i zostawiajac wam arene. Wroce raz dwa, jak mi studenci pozwola. PF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Dlaczego goni sie satyryka? 04.02.06, 00:32 polski_francuz napisał: > Ciesze sie, ze i ty dales glos na tym watku. Glowni antagonisci aktualnie > rzadzacej nami republiki, sa zatem obecni. > > Moge wiec spokojnie umyc raczki i wrocic do moich zajec i zostawiajac wam arene > . > > Wroce raz dwa, jak mi studenci pozwola. > > Jezeli ktos uwaza, ze "mediom trzeba przetrzec rozki" a "w stosunku do pedalow mamy do czynienia z daleko idaca tolerancja poniewaz nie zamyka sie ich w wiezieniach" to ja tu zbyt malo rozumiem, by wdawac sie z autorami takich zlotych mysli w powazne dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus francuz. czyzby jak sarko pokazal ze ma jaja 03.02.06, 10:42 dzis zmieniasz front? :) swoja droga sarko powiedzial swietnie - to bedzie wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu. szkoda ze nie moze zostac prezydentem PL Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: francuz. czyzby jak sarko pokazal ze ma jaja 03.02.06, 10:45 Marcus, na mily Bog pisz jasniej. Nic nie kapuje. Kto prezydentem? Jaki front zmienilem? Ja o Polsce pisze, kliknij ze na linka. I chodzi mi o "Ja", czyli "cka" Fedorowicza. PF Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wiem. ale myslalem ze chodzi ci o innych 03.02.06, 10:54 "satyrykow". skad mialem wiedziec ze na forum swiat o polsce piszesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: wiem. ale myslalem ze chodzi ci o innych 03.02.06, 10:57 Porownujesz Mahometa z Kaczorem? Pewno analogie jakies pewnie i sa, ale Mahomet nie mial brata a Kaczory poki co nie strasza bomba:) Gdzie co mam sie wpisac na twoj ulubiony temat? PF Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Dlaczego goni sie satyryka? 03.02.06, 14:32 JF mial swoj program z przerwami od cwiercwiecza i ciagle na tym samym pomysle bazowal. Chyba do konca, bo nie widzialem go juz ze dwa lata, czyli cos tam z ta ogladalnposcia bylo. Teraz bedzie mowil,ze to przesladowanie za poglady polityczne :))) Czemu go Polsat czy TVN nie podkupia? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Dlaczego goni sie satyryka? 03.02.06, 15:10 Czyli uwazasz, ze slaby program. Moze sie na starosc humor stepia. Albo moze juz sie nie ma z czego smiac? W to ostatnie niezbyt wierze. Jak widze sprytno-poczciwego ojca-dyrektora, ktory na swoje radio najbiednieszych ludzi podatkuje. Albo na widok generala Leppera, ktory w obronie glodnych pszenice na tory spuszcza. PF Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Dlaczego goni sie satyryka? 03.02.06, 15:15 ile mozna sie smiac z tego samego przez cwierc wieku. Gdy gen.Janiszewski chlipal herbate turlalem sie po podlodze, ten sam chwyt z Millerem juz mnie nie bawil. nb wiesz jakie sprawy karne wisza nad Lepperem Odpowiedz Link Zgłoś