dona46 30.09.07, 13:28 Jakich kremów używałyście dla dzieciaczków, które nie ukończyły roku? Dla wrażliwców (mój mały) i dla tych "bezproblemowych" Na zimę chyba bez wody? Piszcie co wam się sprawdziło, sądzę, że wielu się przydadzą teraz te informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: Idzie jesień i zima, rankin kremów do twarzy 03.10.07, 12:24 Nivea na każdą pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
dona46 Re: Idzie jesień i zima, rankin kremów do twarzy 03.10.07, 13:59 Przyznam, że tylko o tym słyszałam jako dobrym na zimę. Hmm, patrząc na odzew, ranking nam się zamyka Odpowiedz Link Zgłoś
mikanm Re: Idzie jesień i zima, rankin kremów do twarzy 07.10.07, 16:52 Błagam tylko nie nivea. Sama miałam kiedyś tego typu problem, bo po "rewelacyjnej" nivei mały dostał plam na buzi i okazało się że krem zawiera mnóstwo wody. Dużo mam narzeka na ten krem. Po przeszperaniu wielu forów i z własnego doświadczenia polecam mustelę cold cream. Mały nie ma po nim problemów z cerą no i świetnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eska19 Re: Idzie jesień i zima, rankin kremów do twarzy 09.10.07, 07:56 P. Ewa na tym forum juz pisala ze kremy na zime moga zawierac wode. Jest jej z reguly niewiele i po posmarowaniu blyskawicznie odparowuje z e skory, wiec nie trzeba jej sie obawiac. U nas sie b. dobrze sprawdzal krem dermobaza. - Jest tlusty, wody akurat nie zawiera (jesli jej sie ktos obawia), wiec na mrozy i zime swietny, na jesien troche wg mnie za tlusty, ale chroni skore idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eska19 Re: Idzie jesień i zima, rankin kremów do twarzy 09.10.07, 07:58 Dermobaza jest swietny i dla skory wrazliwej czy AZS i dla normalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
dona46 Re: Idzie jesień i zima, rankin kremów do twarzy 09.10.07, 20:47 Dzięki za odzew, już mam jakieś pojęcie, a biorąc pod uwagę również, że mój synek jakoś bardzo wrażliwy jest. Może wypróbuję dermobazę? A co sądzicie o Hippie? też jest taki krem na wiatr i mróz. Odpowiedz Link Zgłoś
opium74 Re: Idzie jesień i zima, rankin kremów do twarzy 11.10.07, 20:53 ja mam krem na wiatr i kazda pogode Bubchen - na razie spisuje sie OK na zime jest fajny krem kolastyny "krem na zime dla dzieci" uzywalam na nartach w duze mrozy Odpowiedz Link Zgłoś
ewe74 Re: Idzie jesień i zima, rankin kremów do twarzy 12.10.07, 15:51 Krem Nivea na każdą pogodę u nas się nie sprawdził Ciężko go rozsmarować i zostawia białe ślady na buźce. Czy ktoś stosował krem na zimę Penaten? Odpowiedz Link Zgłoś
aisz Re: Idzie jesień i zima, rankin kremów do twarzy 15.10.07, 12:45 Ja od pierwszej zimy mojego dziecka stosowałam Nanobazę. Teraz to już piąta. Raz kupiłam krem Nivea ale ciężko się rozsmarowywał. Odpowiedz Link Zgłoś