Gość: irek IP: *.tel167.petrotel.pl 25.01.05, 16:53 po stosunku i wyjeciu z niej penisa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:54 hehe dobre...dobre....hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greta Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 16:55 Że co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:59 przepraszam,że się tak usmiałam...teraz poważnie...wydaje mi się,że pochwa niestety się nie zamyka:((( taki otwór zostaje na zawsze...przykro mi!!! To są skutki uboczne seksu :((( naprawde mi przykro...ale słyszałam,że podobno sa juz kobiety,które operacyjnie sobie taki otworek ponownie zamknęły,ale rehabilitacja niestety trwa od roku do trzech:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
mandi.ole Re: Jak długo zamyka się pochwa 25.01.05, 17:02 a co? zostawiłeś coś w środku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:11 hehehe musisz wyjąć w ciągu 3 sekund po jej orgażmi inaczej sie zamknie i ci odgryzie wacka:DDDDheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 25.01.05, 17:58 Dowcip pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:36 Widze stary, że masz niezły ubaw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_20 Re: Jak długo zamyka się pochwa 25.01.05, 18:49 o ludzie!!! nieźli jesteście!!! ale niestety musze potwierdzić to co najgorsze: ONA SIE NIGDY NIE ZAMYKA!!!! nawet kiedy ma średnice 10 cm!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:15 nie mam pochwy to skąd mam wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 19:52 kurde dziewczyny i chlopaki! wieszcie albo nie ale ja 2 razy w zyciu bylam dziewica:)) pozwolcie ze wytlumacze...no wiec: pierwszy raz kochalam sie w wieku 16 lat. ten pierwszy raz byl strasznie bolesny (ten facet byl hojnie wyposazony) ale potem kolejne razy to juz byly spoko i nic mnie nie bolalo! pozniej zakonczylam moj rozwoj seksualny na jakis czas i ponownie sie kochalam poltora roku pozniej i to bylo doslownie jak drugie rozdziewiczenie a dodam ze ten kolega skolei nie mial sie czym chwalic...a mimo to.... gra wstepna byla i wszystko jak trzeba bylam bardzo podniecona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:04 Moja kolezanka miała podobnie...chodziła z jednym 1,5 roku,potem przerwa roczna i z nastepnym było jak za pierwszym razem,łacznie z krwawieniem...a moja kolezanka mu wcisneła wtedy,że dziewicą była hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: Jak długo zamyka się pochwa 25.01.05, 23:41 Gość portalu: kasiaa napisał(a): > gra wstepna byla i wszystko jak trzeba .. ja tylo chcialam zapytac czy pajeczyna tez byla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:18 siedz i obserwuj;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zharias Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.chello.pl 26.01.05, 14:54 zależy jak szybkiego masz portiera w cipce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NS88 Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.sti.net.pl 26.01.05, 14:55 cipka to nie drzwi do windy z elektromagnesem hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaharias Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.chello.pl 26.01.05, 14:56 a tak wogule to co?? przeciąg masz po stosunku ?? Odpowiedz Link Zgłoś