Dodaj do ulubionych

Jak długo zamyka się pochwa

IP: *.tel167.petrotel.pl 25.01.05, 16:53
po stosunku i wyjeciu z niej penisa ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:54
      hehe dobre...dobre....hehehe
    • Gość: Greta Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 16:55
      Że co??
      • Gość: Asia Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:59
        przepraszam,że się tak usmiałam...teraz poważnie...wydaje mi się,że pochwa
        niestety się nie zamyka:((( taki otwór zostaje na zawsze...przykro mi!!! To są
        skutki uboczne seksu :((( naprawde mi przykro...ale słyszałam,że podobno sa juz
        kobiety,które operacyjnie sobie taki otworek ponownie zamknęły,ale
        rehabilitacja niestety trwa od roku do trzech:((((
    • mandi.ole Re: Jak długo zamyka się pochwa 25.01.05, 17:02
      a co? zostawiłeś coś w środku?
      • Gość: daga Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:11
        hehehe musisz wyjąć w ciągu 3 sekund po jej orgażmi inaczej sie zamknie i ci
        odgryzie wacka:DDDDheheh
        • Gość: Artur Przezywacz Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 25.01.05, 17:58
          Dowcip pierwsza klasa
          • Gość: ja Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:36
            Widze stary, że masz niezły ubaw!!!
            • wariatka_20 Re: Jak długo zamyka się pochwa 25.01.05, 18:49
              o ludzie!!! nieźli jesteście!!! ale niestety musze potwierdzić to co najgorsze:
              ONA SIE NIGDY NIE ZAMYKA!!!! nawet kiedy ma średnice 10 cm!!!!!!
    • Gość: antek Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:15
      nie mam pochwy to skąd mam wiedzieć
      • Gość: kasiaa Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 19:52
        kurde dziewczyny i chlopaki! wieszcie albo nie ale ja 2 razy w zyciu bylam
        dziewica:)) pozwolcie ze wytlumacze...no wiec: pierwszy raz kochalam sie w
        wieku 16 lat. ten pierwszy raz byl strasznie bolesny (ten facet byl hojnie
        wyposazony) ale potem kolejne razy to juz byly spoko i nic mnie nie bolalo!
        pozniej zakonczylam moj rozwoj seksualny na jakis czas i ponownie sie kochalam
        poltora roku pozniej i to bylo doslownie jak drugie rozdziewiczenie a dodam ze
        ten kolega skolei nie mial sie czym chwalic...a mimo to....

gra wstepna byla i wszystko jak trzeba bylam bardzo podniecona...
        • Gość: Asia Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:04
          Moja kolezanka miała podobnie...chodziła z jednym 1,5 roku,potem przerwa roczna
          i z nastepnym było jak za pierwszym razem,łacznie z krwawieniem...a moja
          kolezanka mu wcisneła wtedy,że dziewicą była hehe!
        • asiunia.lux Re: Jak długo zamyka się pochwa 25.01.05, 23:41
          Gość portalu: kasiaa napisał(a):

> gra wstepna byla i wszystko jak trzeba ..

ja tylo chcialam zapytac czy pajeczyna tez byla?
    • Gość: mm Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:18
      siedz i obserwuj;-))
    • Gość: zharias Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.chello.pl 26.01.05, 14:54
      zależy jak szybkiego masz portiera w cipce
      • Gość: NS88 Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.sti.net.pl 26.01.05, 14:55
        cipka to nie drzwi do windy z elektromagnesem hehehe :)
        • Gość: zaharias Re: Jak długo zamyka się pochwa IP: *.chello.pl 26.01.05, 14:56
          a tak wogule to co?? przeciąg masz po stosunku ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka