Dodaj do ulubionych

ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE...

IP: 80.51.57.* 02.02.05, 17:13
Z okazji szlagierowego meczu PLS Czestochowa-Olsztyn dzisiaj o 17.00
załozyłem się z koleżanką, chcąc udowodnić jej, a także wszystkim pozostałym
osobom interesującym sie sportem, jak wielkie zainteresowanie wzbudza w
Częstochowie mecz lidera z wicemistrzem Polski, że do piątku do 17.00 zbiorę
150 postów z wpisanymi typami forumowiczów dotyczącymi meczu Pamapol AZS-PZU
AZS. Stawką zakładu jest świetna kolacja, jeśli wygram a Wy mi w tym
pomożecie, zaprasza ona, jeśli przegram, zapraszam ja.
Myślę, że przy okazji możemy się fajnie pobawic. Pomożecie?
Jeśli tak, wpisujcie proszę wasze typy na to spotkanie.
Mój typ: 3:1 dla Częstochowy.
Pozdrowienia dla wszystkich kibiców lidera!
Obserwuj wątek
    • Gość: Dziadek Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:17
      Masz rację 3:1 dla Częstochowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: sowea Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:19
        taa
        • milanek78 Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... 02.02.05, 18:18
          3:1 dla Czestochowy, kolejne 3 punkty i droga do tytułu coraz bliższa!
          • Gość: triplex Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:32
            3:1 niechh Ci bedsie moze wygrasz pozdrowienia gorące :):):papa
      • Gość: poinformowany Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.prenet.pl 03.02.05, 12:26
        nie uzbierasz :) t
        • Gość: Dominika Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.05, 22:35
          Pewnie, ze uzbiera, trzeba wierzyc w chlopaka...:) Nie bede orginalan...3:1 dla
          nas...;)
    • Gość: niiika Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:24
      3:0 akademicy są na fali azs górą
    • Gość: norbert Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:22
      3;1 oczywiscie dla nas
      • Gość: Menel Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:42
        3:0
    • Gość: fan Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:58
    • Gość: ... Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.net 02.02.05, 20:08
      3 do jaja dla CZEWY!
      • Gość: xxx Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:42
        3:1 dla Cze-wy !
    • Gość: PEPEczewa Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:38
      3-1 dla Częstochowy
    • Gość: aga Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.21.pl / 213.199.204.* 02.02.05, 21:40
      3:2, ale tylko dlatego ze w Olsztynie gra moj ulubieniec :) nie obrazcie sie
      chlopcy
    • Gość: eMcE Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.darkstar.pl 02.02.05, 21:41
      chciałabym 3:1 ale będzie 3:2 czyli wygrana dla nas pozaciętym dobrym meczu!
      • Gość: inka Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:17
        3:0 dla nas oczywiście
        • Gość: Kibol Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:19
          Pińcet do zera!!!!
        • Gość: lgdti Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: 213.199.204.* 04.02.05, 13:08
          3-0
      • Gość: Madafaka Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:16
        Jak będzie tak będzie,grunt to żeby chłopisko sobie pojadło na tej kolacji.:)
        • Gość: uncle faka Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.l1.c3.dsl.pol.co.uk 04.02.05, 15:57
          tylko zdaj sprawe czy wygales taj breka po kolacji :)
    • Gość: fil Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.pl 02.02.05, 23:02
      3:1 azs czestochowa
      • Gość: Misiek Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: 80.51.57.* 02.02.05, 23:09
        Dzięki wam za już kochani i proszę o jeszcze, bo czas biegnie nieubłaganie:(
        Widzę, że jesteście optymistami przed sobotnim hitem sezonu w Częstochowie, ja
        też typuję, jak wiecie, 3-punktowe zwycięstwo naszego ukochanego AZS.
        Chcę wam powiedzieć, że jeśli uda się zebrać te 151 w tej chwili postów (bo mój
        wpis sztucznie zawyża całość) zrobimy podsumowanie tej sondy, procentowo ile
        osób postawiło na zwycięstwo naszych chłopaków.
        Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i dziękuje za pomoc.
        PS. W sobotę cała siatkarska Częstochowa w hali Polonia i dajemy z siebie
        wszystko, aby lider pozostał pod Jasną Górą.
    • Gość: DigitAZS Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: cyberglina.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:28
      3-1 ( 25:22 23:25 25:19 25:20 )

Życzę smacznego :)
      Do zobaczenia na hali.

Był Będzie i Jest TYLKO AZS !
      • Gość: Kaśka Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.pcz.pl 03.02.05, 07:39
        Wygra AZS Częstochowa 3:1. Allleee będzie się działooo:)
        • Gość: Menel Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:14
          Misiek,zacznij juz zbierac kase na kolacje
    • Gość: gg Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: 213.199.204.* 03.02.05, 10:29
      3-1
    • Gość: AZS Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:29
      pomoge ci ...... AZS
    • altu Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... 03.02.05, 12:32
      hm.. wg mnie nieładnie, ze chcesz tak koleżankę wykorzystać.
      i to jeszcze powoduje, ze tworzysz nacisk na forumowiczow;)
      z terrorystami nie rozmawiam.

ale 3 :0 dla naszych stawiam..
      • volley.vonda.azs Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... 03.02.05, 12:37
        Przeciez Misiek podjal uczciwy zaklad - jak uzbiera 150 postow co wydaje sie
        trudniejsze niz ich nie uzbieranie, kolezanka zaprasza jego, jesli wygra
        kolezanka co jest bardziej prawdopodobne, zaprasza Misiek.
        3:1 dla AZS Częstochowa:)))
        • Gość: yoyo Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:13
    • Gość: tuja Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.pl 03.02.05, 13:14
      3-1 CZ-WA
    • Gość: delfin Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.pl 03.02.05, 13:14
      3-0
      • Gość: .. Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.ids.czest.pl 03.02.05, 13:21
        3-0 MISTRZ MISTRZ AZS
        • Gość: 3;1 Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:49
          bedzie 3:1 tak stawiam hej
          • zgaga.am Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... 03.02.05, 18:12
            Ehhh Misiek zbieraj dudki:-) chyba jakieś 150 PLN Ci wystarczy, bo 151 postów
            nie uzbierasz. A wygra oczywiście AZS!!! Który? NASZ! Bo nasz AZS najlepszy w
            Polsce jest. 3:0 dla CZĘSTOCHOWY
    • Gość: kaka Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.katowice.agora.pl / *.katowice.agora.pl 03.02.05, 15:06
      3:1 dla Częstochowy :-)
    • Gość: ania Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.net 03.02.05, 15:27
      hmmm 3;0
      • Gość: mi Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:08
        chyba 3:1 :)
    • Gość: gocha Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:35
      3:0 na 100% przecież to miasto cudów!!!!!!!! a nasi chłopcy tacy cudni
    • Gość: AnkaAZS Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.bis / 212.244.80.* 03.02.05, 18:01
      Masz rację bracie! To szlagierowy mecz i ludzie na hali będą siedzieć już od
      południa. Dodatkowym smaczkiem jest obecność trenera LOZANO (czxy będzie
      przekonamy sie 5.02). Będzie dyyyyyyyyyymmmmmmmm!!!! Mój typ to 3:1 dla nas.
      Aha i dodatkowo marzy mi się żeby w niedzielę Jastrzębie urwało jakieś punkciki
      SKRZE. Kurcze KTO by pomyslał, że kiedys po cichu będę im kibicowała.
      SKANDAL!!! I oczywiście życzę smacznego. A jaka to knajpka, jeśli moge spytać,
      hę? Sekwana, Hera???
      • Gość: Misiek Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: 80.51.57.* 03.02.05, 18:12
        Widzisz, nie mogę Wam odpowiadać, bo sztucznie nabijam liczbę postów. Wahamy
        się z wyborem, w każdym razie ja i Ola wierzymy, że zjemy ją w wyśmienitych
        humorach po 3-punktowym zwycięstwie naszych chłopaków. Na razie wygrywa moja
        słodka koleżanka, ale przecież to nieistotne kto stawia, kolację i tak jemy
        wspólnie. Liczy się tylko zwycięstwo AZS, a jeśli przy okazji udałoby mi się
        zebrać jak najwięcej postów to tym lepiej.
        Liczę na Was jeszcze do jutra do 17.00.
        Pamiętajcie, że każdy Wasz wpis z typem na sobotni szlagier to głos poparcia
        dla naszych chłopaków, którzy w sobotę będą potrzebowali dopingu jak nigdy oraz
        pokazanie jak wielkim zainteresowaniem cieszy się w Częstochowie siatkówka i
        nasz ukochany AZS:)
        Kończymy zabawę jutro o 17.00, na razie widzę, że jesteście optymistami.
        To dobrze, ja też wierzę w sukces!
        I pozdrawiam Was wszystkich, dziękując za już.
        • zgaga.am Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... 03.02.05, 18:16
          MISIU MISIU czyzby to była tylko koleżanka??? hmmm coś nie chce mi się
          wierzyc. No przyznaj się, że się zakochałeś! I namów KOLEŻANKĘ żeby też
          kibicowała częstochowskiemu AZSowi. Swój typ już podałam wyżej. Co mogę dodać?
          Smacznego i miłego wieczorku sobotniego jak sądzę w nastrojowej romantycznej
          atmosferce.
          Gość portalu: Misiek napisał(a):

> Widzisz, nie mogę Wam odpowiadać, bo sztucznie nabijam liczbę postów. Wahamy
          > się z wyborem, w każdym razie ja i Ola wierzymy, że zjemy ją w wyśmienitych
          > humorach po 3-punktowym zwycięstwie naszych chłopaków. Na razie wygrywa moja
          > słodka koleżanka, ale przecież to nieistotne kto stawia, kolację i tak jemy
          > wspólnie. Liczy się tylko zwycięstwo AZS, a jeśli przy okazji udałoby mi się
          > zebrać jak najwięcej postów to tym lepiej.
          > Liczę na Was jeszcze do jutra do 17.00.
          > Pamiętajcie, że każdy Wasz wpis z typem na sobotni szlagier to głos poparcia
          > dla naszych chłopaków, którzy w sobotę będą potrzebowali dopingu jak nigdy
          oraz
          >
          > pokazanie jak wielkim zainteresowaniem cieszy się w Częstochowie siatkówka i
          > nasz ukochany AZS:)
          > Kończymy zabawę jutro o 17.00, na razie widzę, że jesteście optymistami.
          > To dobrze, ja też wierzę w sukces!
          > I pozdrawiam Was wszystkich, dziękując za już.
          • alex.czewa Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... 03.02.05, 18:24
            Hello wszystkim:)
            Widze, ze pomagacie Miśkowi jak możecie, bardzo się z tego cieszę wbrew
            pozorom, bo to tylko zakład. Ale musze mu oddac, ze pomysł miał sympatyczny.
            Nawet nie wiedzialam, ze uda mu sie zebrac do dzisiaj już tyle postów.
            Ja rowniez jestem kibicem AZS, dlatego ten zaklad ma dla nas na pewno znaczenie
            takie, ze poikazuje nam ilu nas jest i ilu z nas wierzy w zwyciestwo chlopakow
            Skorka:)
            ciekawa jestem na ilu wpisach jutro o 17 zatrzyma sie licznik.
            Caluski Misiaczeek
            i usmiechydla wszystkich kibicow AZS!!!
    • Gość: PP Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.bis / 212.244.80.* 03.02.05, 18:43
      Bedzie 3:0 dla Czwy
      • Gość: gość Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.bis / 212.244.80.* 03.02.05, 19:13
        3:2 dla Czwy
    • Gość: Jt Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:24
      !!!!!!!3:1 DLA LEPSZYCH A NAJLEPSZY JEST AZS ..............wa
    • Gość: adwi Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:27
      3:0 dla naszych. I oby kibice siatkówki byli wzorem dla tych z kopanej.
      Pozdrówka
    • Gość: eee Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:30
      3:1 dla nas!
      daj znac jak po kolacji bylo;p
    • Gość: HomoNiewiadomo Re: ZAŁOZYŁEM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, ŻE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:37
      Oj stary,chyba bedziesz musiał dziewusze ten obiad postawić,chyba że
      przysiadziesz porządnie nad kompem i sam tych postów dorobisz...nara i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka