beciaw2 17.01.06, 14:39 Czy ktoś czytał tą pozycję? www.mareno.pl/ksiazka.php?isbn=83-89384-38-8 Szczególnie mnie interesuje czy znajdę tam nietypowe propozycje, czy raczej kuchnię tradycyjną. Mam w domu małego alergika i szukam "natchnienia" i inspiracji Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beciaw2 Re: Czy ktoś to czytał? 30.01.06, 14:24 Przeczytałam i powiem Wam że to jest super książka. POlecam Odpowiedz Link Zgłoś
kerstink Re: Czy ktoś to czytał? 30.01.06, 16:26 Wlasnie sobie przedwczoraj kupilam. Ale jakie dalekie od rzeczywistosci, np. przedszkolnej. K. Odpowiedz Link Zgłoś
beciaw2 Re: Czy ktoś to czytał? 31.01.06, 08:40 No tak, bo u nas ciągle pokutuje Wańkowiczowskie "Cukier krzepi" Podoba mi się ta książka, bo nic nie narzuca, nie jest skrajna. Owszem czerpie z wegatarianizmu, makrobiotyki ale bez radykalizmu. Dziecko lubi mięso to niech je, tylko dopilnuj by było zdrowe. I całe zdrowe żywienie dziecka można sprowadzić do kilku prostych zasad: mniej cukru, mniej białej mąki, mniej chemi w pożywieniu więcej owoców i warzyw. Moja córa idzie od września do przedszkola, na szczęście integracyjnego, gdzie dyrektor bez oporów zgadza się na przynoszenie własnego jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś