mamaemmy 22.11.06, 00:38 Spytajcie swoich synów,co chcieliby dostac na prezent-najlepiej dłuuga lista. Plisss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysia30 Re: Do mam pierwszoklasistów(chłopców) 22.11.06, 12:00 U mojego syna w szkole hitem tegorocznych świąt pewnie będzie Gameboy. Moja pociech do tego zarzyczyła sobie : -nowe kredki(takie powyżej 50 kolorów w komplecie)i przybory szkolne -karty duel masters -jakiś zestaw hot wheels -transformera(tylko z Hasbro!) -lego lotnisko lub kolejka zdalnie sterowana -książki z koszmarnym Karolkiem Wszystkiego pewnie nie dostanie, bo Mikołaj tyle nie udzwignie Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Do mam pierwszoklasistów(chłopców) 22.11.06, 12:02 A mój syn chce dostać smocze jajo. Dostanie też piłkarzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Do mam pierwszoklasistów(chłopców) 22.11.06, 12:46 bosze połowa to nie wiem co to Ale smocze jajo-tzn dinozaura/kurczaka/jaszczurki dam na pewno na gwiazdke ale juz nie zdąże kupic,wiec proszę jeszcze popytajcie,prezent muszę nabyc do poniedziałku! Za propozycje dotychczasowe bardzo dziękuje-juz mam pare pomysłów z tego,czekam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Do mam pierwszoklasistów(chłopców) 22.11.06, 15:00 Mój pierwszak ( zapalony piłkarz od wiosny) prosił w liście o: piłkę skórzaną i bramkę ( znalazłam swietną do rozkładania w Quelle) -to chciałby znaleźć pod choinką. Od Mikołaja chciał tylko jednego Bionicla. Oprócz tego, co chciał dostanie jeszcze od babć i dziadków: robota z lego, którego można połączyć z komputerem i jakoś zaprogramować, zeby coś tam robił ( na allegro za 190zł-piszę, bo Lego ma też robota za 1000zł, ale to nie ten, tylko taki bardziej prosty) I dostanie zestaw "Mały elektronik" ( bardzo fajny: super płytki, żarówki, dzwonki łatwe do łączenia, które pozwalają samodzielnie zbudować prosty alarm, dzwonek, światełko, coś takiego: www.allegro.pl/item141876067_sekrety_elektroniki_ponad_180_eksperymentow.html oraz grę komputerową "Królik Bystrzak dla drugoklasisty" ( dla pierwszoklasisty już jest za łatwa) Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Do mam pierwszoklasistów(chłopców) 22.11.06, 15:15 A!!! Zrozumiałam, że chodzi o prezenty gwiazdkowe, a teraz mnie oświeciło,że niekoniecznie! Ogólnie to dla pierwszaka są fajne gry, np: Mały Farmer Granny: super zabawa dla całej rodziny, zestawy Lego w zależności od upodobań, fajne widziałam na allegro magnesiki Lego, coś takiego: www.allegro.pl/item143784041_lego_magnesy_na_lodowke_nowe_niespotykane_.html www.allegro.pl/item143783900_pilkarze_ludziki_magnetyczne_ronaldhinio_zidane.html Podobno teraz hitem jest taka gra elektroniczna Sudoku: www.allegro.pl/item142992109_sudoku_konsola_elektron_1_mln_gier_9_poziomow.html Fajna jest gra Rummikub ( z cyframi lub literami) Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Do mam pierwszoklasistów(chłopców) 22.11.06, 15:28 Albo zegarek z Bionicle: www.allegro.pl/item144050175__zegarek_bionicle_rahkshi_za_69zl_.html Odpowiedz Link Zgłoś
denia71 Re: Do mam pierwszoklasistów(chłopców) 22.11.06, 16:00 Dla mojego pierwszoklasisty lista życzeń dla Mikołaja: - klocki geomag www.merlin.com.pl/frontend/search?fraza=geomag&dzial=206&pula=&advanced=1&oferta&kategoria=&tytul=&firma=&sort=r ank&x=0&y=0 - Lego : Bionikle i Exo-Force, - książka : Jeden plus jedna www.merlin.com.pl/frontend/towar/450647 - jakiś dodatek do ulubionej gry: www.rebel.pl/product.php/1,606/8117/Carcassonne-edycja-angielska-.html - mały elektronik. Odpowiedz Link Zgłoś
bayeczka Re: Do mam pierwszoklasistów(chłopców) 22.11.06, 17:10 Ja polecam dla młodych fanów piłki nożnej wyginane figurki piłkarzy Bendos Są dwa rodzaje - 10-cio i 14-sto centymetrowe. Piłkarze poszczególnych drużyn występują w swoich narodowych strojach [dodatkowo z oryginalnym logo FIFA World Cup 2006]. Zapraszam na stronę www.bendos.pl i do sklepu www.kidiland.pl [jak zamówi się więcej niż jedną figurkę, można liczyć na rabacik na kolejne Bendosy - do uzgodnienia mailowo] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Do mam pierwszoklasistów(chłopców) 22.11.06, 18:45 Dzięki bayeczka, zaraz tam zajrzę !!! Odpowiedz Link Zgłoś