koza06 01.05.06, 15:12 przy robieniu kupy? chodzi mi o to ze czesto mam zaparcia? jak sobie z tym radzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika53 Re: czy w ciazy mozna sie napinac i przec ....... 01.05.06, 15:53 troche mozna,ale bez przesadyPomagaja: suszone sliwki siemie lniane(wystarczy dosypywac do jedzenia) magnez duzo pic Odpowiedz Link Zgłoś
mika1704 Re: czy w ciazy mozna sie napinac i przec ....... 01.05.06, 21:24 Bardzo dobrym i wypróbowanym sposobem na zaparcia jest poprostu wypicie szklanki przegotowanej wody na czczo.Polecam! Na mnie działało. Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: czy w ciazy mozna sie napinac i przec ....... 01.05.06, 16:45 )) Ale tak powaznie to polecam syropek Alvia Tu znajdziesz informacje na jego temat. No i przydaje się także maluchowi jak mu się "zastój" przydarzy: www.dagomed.pl/zobacz_lek.php?id_lek=51 Odpowiedz Link Zgłoś
katrint Re: czy w ciazy mozna sie napinac i przec ....... 01.05.06, 16:54 A dla mnie rewelacją okazała się Activia, codziennie jedna i problemu brak Odpowiedz Link Zgłoś