jania15 08.08.07, 13:13 witam przyszłe mamusie. Chciałam się zapytać czy sa tu jakieś mamy z Czestochowy???? Pozdrawiam przyszła grudniowa mama ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agakuzior Re: częstochowa??? 08.08.07, 14:25 czesc, ja jestem rodowita czestochowianka, mam termin na koniec stycznia, mam jeszcze synka, ktory ma dokladnie dzis 2 lata i 4 mce.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jania15 Re: częstochowa??? 08.08.07, 14:43 witam serdecznie. Chciałam się zapytac w jakim szpitalu będziesz rodzic??Bo ja wybrałam 1000lecie ale nie wiem co do tego czasu bedzie sie działo z tym szpitalem ( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majka2444 Re: częstochowa??? 08.08.07, 16:01 hej,jestem z Czewki,rodzę w grudniu,na 1000 leciu. Odpowiedz Link Zgłoś
frytka.es Re: częstochowa??? 08.08.07, 19:47 Hej.Jestem z Czestochowy.Ale od 6 lat na stale w Hiszpanii.Troche mi sie teskni.Ale fajni jest.Jestem w 10tc.Mam tez coreczke 3,5 roku.Co tam w naszym pieknym miescie slychac?Drzewa w Alejach urosly.Jak bylam 5 lat temu w Polsce to sie zalamalam widokiem . Odpowiedz Link Zgłoś
goosiaa3 Re: częstochowa??? 08.08.07, 21:24 ooooooo frytka aleje odnowili a dokladnie 3 aleje i wyglada calkiem niezle)) pzoa tym tez jestem z czewy mam 14 miesiecznego brzdaca Odpowiedz Link Zgłoś
babajagaa Re: częstochowa??? 08.08.07, 22:05 Witam czestochowianki,ja urodzilam synka 10 lipca ma juz az 4 tygodnie,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
frytka.es Re: goosiaa 08.08.07, 22:16 Patrz,masz imie jak moja siostra!5 lat jej nie widzialam.Ja mam 3,5 letnia Victorie,ktora z zadziwiajacym uporem porozumiewa sie jezykiem hiszpanskim,chociaz po polsku rozumie wszystko.Mam nadzieje,ze z czasem sie rozkreci.Teraz czekamy na drugiego dzidziusia.Dopiero 10tc,ale mdlosci mnie dobijaja. Odpowiedz Link Zgłoś
frytka.es Re: częstochowa??? 08.08.07, 22:17 Z jakiej dzielnicy jestes?Ja mieszkalam na polnocy.Teraz to bym z mila checia core na promenade zabrala coby sobie zielonych drzewek poogladala. Odpowiedz Link Zgłoś
goosiaa3 Re: częstochowa??? 08.08.07, 23:49 ja srodmiescie i syna zabieram albo na skwerek na slaskiej albo do parku choc i tam kopia i przebudowuja) Odpowiedz Link Zgłoś
frytka.es Re: częstochowa??? 09.08.07, 10:02 Moja korzysta z urokow plaz i basenow,ale bidulka pojecia nie ma co to las,o rzece nawet nie wspomne,bo tutaj(Andaluzja)suchooooooo.A na snieg mowi "to biale".Mam nadzieje,ze w koncu uda mi sie ja do Polski zabrac. Jest jeszcze ryneczek na walach?Jakie tam fajne zakupy sie robilo.I kiszona kapusta niezla byla! Odpowiedz Link Zgłoś
anew3 Re: częstochowa??? 09.08.07, 12:23 Tez jestem z Czestochowy, mieszkam w Austrii, ale czesto przyjezdzam.Frytka zazdroszce ci tej Hiszpani bo bardzo lubie lato- najlepiej przez caly rok!Lubie wracac do Cz-wy, lubie Aleje, Jasna Gore.....na Waly tez sie lubie wybrac-najlepiej z mezem dla niego to atrakcja! Odpowiedz Link Zgłoś
frytka.es Re: częstochowa??? 09.08.07, 15:18 Fajna jest ta Hiszpania-faky,ale w sierpniu umieram z goraca.Dobrze,ze klime mamy.Ale z domu prawie nie wychodze,chyba,ze na plaze. Ale teskni mi sie bardzo za zielonymi lasami.Na grzyby bym poszla.Mam w Polsce dzialke na Waznych Mlynach.Tam dopiero jest pieknie.Moze jak dzieciaczek bedzie mial z roczek to sie wreszcie wybierzemy.Poki co odwiedza nas rodzina.Tylko siostra nie moze przyjechac,bo moj siostrzeniec chory i nie pozwalaja podrozowac.A tak bym ich chciala zobaczyc.Majatek za telefon place. Odpowiedz Link Zgłoś
jania15 Re: częstochowa??? 09.08.07, 08:25 czesc własnie chciałam zapytać czy wiesz coś o tym szpitalutzn. co się bedzie z nim dziać bo przeczytałam niedawno w gazecie że mają go połączyc ze szpitalem na parkitce a na 1000leciu ma być tylko dla przewlekle chorych czy cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
paula343 Re: częstochowa??? 09.08.07, 17:15 Witam ja tez jestem z Czestochowy za 4 tyg i 2 dni ma przyjść na świat moja coreczka Zosia. A to link ktoryWas powinien zainteresowac forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48224 Odpowiedz Link Zgłoś
issy25 Re: częstochowa??? 10.08.07, 16:48 Witam, ja też z Częstochowy, z Tysiąclecia. Zapraszam na forum częstochowskie dla mam. Odpowiedz Link Zgłoś