enya26 28.01.08, 18:04 Witam. Chcemy założyć Klub dla maluszkow na Psim Polu. Czy są tu mamy zainteresowane taką lokalizacją? W jakim wieku miałyby być dzieciaczki? Jakie zajęcia dodatkowe chciałybyście mamy dla swoich dzieci? pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altyn Re: Klub Malucha we Wrocławiu (Psie Pole) 30.01.08, 10:45 enya26 napisała: > Witam. Chcemy założyć Klub dla maluszkow na Psim Polu. > Czy są tu mamy zainteresowane taką lokalizacją? Brakuję takiego klubu na Psiaku > W jakim wieku miałyby być dzieciaczki? od 18 mieś. najlepiej > Jakie zajęcia dodatkowe chciałybyście mamy dla swoich dzieci? dużo ruchu i muzyki > > pozdrawiam > Ania Odpowiedz Link Zgłoś
max_well79 Re: Klub Malucha we Wrocławiu (Psie Pole) 01.02.08, 20:03 Ja jestem bardzo zaineresowana. Nie ma tu jeszcze takiego klubu, a dzieci coraz wiecej. Najlepiej, gdyby były przyjmowane już dwulatki . A co do zajęc,to uważam ze nalepsze będą teatralne i muzyczne. A kiedy planujecie Państwo otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś
enya26 Re: Klub Malucha we Wrocławiu (Psie Pole) 04.02.08, 15:43 Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, otwieramy już w połowie marca pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
moonkia Re: Klub Malucha we Wrocławiu (Psie Pole) 05.02.08, 13:02 a gdzie dokladnie siebedzie miescic ten klub? Odpowiedz Link Zgłoś
enya26 Re: Klub Malucha we Wrocławiu (Psie Pole) 07.02.08, 10:15 Na Zgorzelisku. Niestety nie mogę tu podawać dokładnego adresu. Niedługo będziemy miec stronę internetową, gdzie zawarte będą wszystkie potrzebne informacje. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynagorska5 Re: Klub Malucha we Wrocławiu (Psie Pole) 01.03.08, 13:34 Proszę o info jak już klub bedzie działał Odpowiedz Link Zgłoś
enya26 Re: Klub Malucha we Wrocławiu (Psie Pole) 04.03.08, 11:50 Otwieramy juz w połowie marca. Szczegoły mogę zainteresowanym wysłać na maila. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
mama-karo Re: Klub Malucha we Wrocławiu (Psie Pole) 08.03.08, 12:19 To ja poprosze szczegóły, jestem bardzo zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
jedytam Re: Klub Malucha we Wrocławiu (Psie Pole) 10.03.08, 16:21 Proszę o informacje na temat otwieranej placówki Odpowiedz Link Zgłoś
takaja3 Re: Klub Malucha we Wrocławiu (Psie Pole) 09.03.08, 19:45 ja tez byłabym zainteresowana ta lokalizacją ale dla mnie ważne było by żeby dzieciaki spędzały czas na dworze najlepiej żeby byłay to dzieci od 18 m-cy i żeby można było "żonglowac" godzinami (tzn w różne dni różna ilość godz) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_28 Re: Klub Malucha we Wrocławiu (Psie Pole) 11.03.08, 08:33 Czy macie Państwo już swoją stronę internetową??? Chętnie bym się z Państwa oferta zapoznała. Interesują mnie zabawy muzyczno-ruchowe dla 2,5 latki. Pozadrawiam Odpowiedz Link Zgłoś