marjotka 29.09.05, 10:26 Wlasnie-pilnie poszukuje mamy, która mieszka w Anglii, w Leeds albo w okolicy. Bardzo potrzebuje pomocy i bardzo liczę na odzew... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga863 Re: Czy któraś mama mieszko może w Leeds? Pomocy! 29.09.05, 10:47 Ja niestety w Londynie ale sprobuj wrzucic post na "z dala od Polski " tam jest wiele mam z Angli to i jakas z Leeds tez sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
pati.zop78 Re: Czy któraś mama mieszko może w Leeds? Pomocy! 04.10.05, 00:11 ja mieszkam w Bradford, kilka km od Leeds. napisz blizej o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: Czy któraś mama mieszko może w Leeds? Pomocy! 04.10.05, 10:49 ja troche bardziej na polnoc bo kolo middlesbrough ale jak moge to pomoge ale o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
violus22 Re: Czy któraś mama mieszko może w Leeds? Pomocy! 04.10.05, 11:04 ja tez z Bradford napisz o co chodzi, moze jakos pomozemy Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Czy któraś mama mieszko może w Leeds? Pomocy! 04.10.05, 11:54 marjotka napisala do mnie, ze kiedys cos kupila na ebayu od kogos z Leeds i ten ktos teraz nie chce tego wyslac, nie odpowiada na mejle, a oni maja tylko adres (bez telefonu). Poradzilam jej zeby sie skontaktowalam z Ebayem. Ale moze wy macie jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
marjotka Re: Czy któraś mama mieszko może w Leeds? Pomocy! 05.10.05, 17:20 Dziekuje, Jagienko. Własnie. Z tym, ze była to dla mnie spora kwota pieniedzy i zupelnie nie wiem, co zrobic. A osoba ta mieszka w Leeds, wiec myslalam, ze moze jesli któras z Was tez tam mieszka, moze moglaby podejchac i sprawdzic... Oczywiscie chetnie zwrociłabym wszytskie koszty lub sie w jakis sposob zrewanzowala. Najbardziej czuje, ze zawiodłam męża i wspolnika mojego męża, bo pieniadze nie byly moje - ja posredniczylam. Pomozcie prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
pati.zop78 Re: Czy któraś mama mieszko może w Leeds? Pomocy! 09.10.05, 23:13 kupilas od osoby prywatnej czy firmy? (no bo glupio tak jakos jechac do czyjegos domu) Odpowiedz Link Zgłoś
marjotka Re: Czy któraś mama mieszko może w Leeds? Pomocy! 12.10.05, 13:51 Pati, kupiłam od osoby prywatnej. Ale mowial, ze oczywiscie nie bedzie problemu z odbiorem osobistym A czy Ty mieszkasz w Leeds?? Odpowiedz Link Zgłoś
pati.zop78 Re: Czy któraś mama mieszko może w Leeds? Pomocy! 12.10.05, 21:51 mieszkam niedaleko leeds. masz moze tel do tej osoby? albo email. moze udalo by mi sie z tym kims skontaktowac. podaj tez kod pocztowy. sprawdze gdzie to jest. a moge wiedziec co kupilac lub chociaz jak duzy jest ten przedmiot? Odpowiedz Link Zgłoś
marjotka Re: Czy któraś mama mieszko może w Leeds? Pomocy! 20.10.05, 16:54 hej, napisze do ciebie na maila,Ok? Odpowiedz Link Zgłoś
marjotka Re: Czy któraś mama mieszko może w Leeds? Pomocy! 04.11.05, 19:15 pati, prosze odezwij sie na maila! Odpowiedz Link Zgłoś